guns n roses
Συμφωνώ με Angmar ότι οι Rush Ελλάδα δεν θα μαζέψουν τον ανάλογο κόσμο που τους πρέπει. Για αυτόν το λόγο άλλωστε έσπευσα να κλείσω εισητήρια να τους δω Αγγλία παρόλο που υπήρξαν κάποιες φήμες ότι μπορεί και να έρθουν. (Τις οποίες ποτέ δεν πίστεψα βεβαίως) Έτσι κι αλλιώς είμαστε η χώρα των σκυλάδικων δεν θα το μάθουμε τώρα αυτό. Για τους Μastodon πραγματικά το καταπληκτικό είναι ότι ασχολούνται μαζί τους γράφοντας διθυραμβικά μάλιστα σχόλια έντυπα και site που ασχολούνται με alternative μουσική. Αυτό πραγματικά τους τιμά. Παρ’ όλα αυτά εγώ δεν μπορώ να τους ακούσω λόγω φωνητικών. Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα με το ότι θα τους ξαναδώ σε τόσο μικρό διάστημα 2 φορές (και μάλιστα διανύοντας 500 χλμ κάθε φορά) αλλά τι να κάνουμε τους σέβομαι. Πάντως τα support που είχαν στις προηγούμενες εμφανίσεις στην χώρα μας οι Μetallica ήταν παρασάγκας ανώτερα (βλ. Monster Magnet, The Cult)
- 9999999999999999999, ο τελευταιος χαρακτηρισμος που θα εδινα για τους Mastodon θα’ταν το hardcore. ο ηχος τους εχει στοιχεια και απ’αυτο το ιδιωμα αλλα πιο πολυ τους ταιριαζει ο ορος neo-prog.
???
συμφωνω απολυτα, αλλα αν δεις, δεν ειπα οτι οι mastodon ειναι hardcore μπαντα. αναφερθηκα στο κοινο, που σαν target group αρχικά θα θεωρησεις τους hardcore-άδες, και μετα όλους τους άλλους.
ο crabsody εχει δικιο κατ εμε.ειμαι 100% μαζι του σε οτι ειπε. βασικα αυτο για τα φωνητικα θα συμφωνησω, αν και εχω πλέον συνηθισει λόγω του ότι ψάχνομαι αρκετά σε αυτή τη σκηνή τον τελευταίο χρόνο. οποτε προσωπικα δε με ενοχλουν…
και the cult σπερνουν. εισ’ ωραιος!
[QUOTE]
Επίσης οι Europe έχουν πουλήσει παγκοσμίως 30 εκατ. cd/singles… Ούτε στο όνειρο του ο Plant ως προσωπική καριέρα…
Στοιχεία; Ξέρεις τις πωλήσεις του Plant? Άσε που έιναι περισσότερα.
Αυτά που αναφέρει ο Stargazer antonis είναι για αμερική…
Νομίζω ότι ήταν σαφές αυτό. Επίσης οι Ευρωπαίοι ή δεν κρατούν στοιχεία ή δεν τα δημοσιεύουν οπότε…
Με το σκεπτικό του Stargazer οι Def Leppard - Van Halen - Poison - Skid row - Cinderella - Bon Jovi θα πρέπει να έχουν support στις αμερικάνικες περιοδείες τους Iron Maiden και δεύτερο support τον Plant
Για αυτό το λόγο δεν γίνονται συνήθως τέτοιες περιοδείες, εκτός από co-headline
Κι επειδή κι εγώ γελάω με μαλακιές που γράφονται κατά καιρούς… Αξιοσημείωτη προσωπική καριέρα μετά τους Led Zeppelin δεν έκανε κανένα από τα μέλη τους…
Tι περισσότερο αξιοσημείωτο να κάνει ο Plant; Τα sold out (2 συνεχή βράδια) στο Wembley με Page είναι αξιοσημείωτα ας πούμε; Το ότι ξεκίνησε από τα τέλη των 60 και έχουμε 2007 και είναι πάντα σε καλό επίπεδο η καριέρα του είναι κάτι;
Αντιθέτως Coverdale και Blackmore γάμησαν με Whitesnake και Rainbow…
Αυτό είναι σίγουρο, ο δείκτης αυτός είναι που διοργανωτές , managers , καλλιτέχνες κοιτάνε όταν φτιάχνεται το line up κάποιου φεστιβάλ ή περιοδείας
το Final Countdown είναι ο hard rock δίσκος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ελλάδα ever (Ριχάρδος)…
Στοιχεία; Εγώ λέω ότι είναι το χ του ψ καλλιτέχνη, πρέπει να με πιστέψουν;
Tέλος αν ένα άλμπουμ του Plant πουλούσε όσο τα τελευταία 2 των Εurope μάλλον θα άλλαζε επάγγελμα
Μακαρι,αλλα οπως λεει και ο σοφος λαος αν δεν παει ο Μωαμεθ στο βουνο,πει το βουνο στον Μωαμεθ οποτε…ταξιδακι και Rush!Σκεφτεσαι τιποτα καλυτερο?
Αν ειναι να τους φερουν σε αποθηκη ελενιτ με ηχο σκουριασμενης κονσερβας που ανοιγει,καλυτερα να μην ερθουν ποτε.
Κατι μου θυμιζει αυτο…#-o
Αποκλειεται ρε συ,τετοια πραγματα δεν γινονται στην Ελλαδα.Οι διοργανωτες ειναι αψογοι,τα γκρουπ φταινε για ολα.
Και οι ηχοληπτες τους:lol:
Eπειδη αναφερθηκαν oι πωλησεις στην Αμερικη θα πω δυο νουμερα προς ενημερωση.
Iron Maiden 16 εκατομυρια(album και διαφορες συλλογες) και ακομα πουλανε με εναν καλο ρυθμο τα παλια τους. Απλα θελω να πω οτι δεν ειναι του πεταματου εκει…
Led Zeppelin 108 εκατομυρια και συνεχιζουν με ωραιοτατο ρυθμο. Στην Αμερικη εφτασαν στην τριτη θεση ολων των εποχων μετα τους Beatles (169 εκ.) και τον Elvis ( 117 εκ.)…
Δεν καταλαβα, παιζει συγκριση maiden με zeppelin??
Η αναφορα στους Maiden ειναι απλα ενημερωση με αφορμη το τελευταιο ποστ του telisvas. Για τους Zeppelin απλα για να καταλαβαινουμε τι ονομα θα ερθει.
Ρε παιδιά το θέμα είναι αν είναι καλύτεροι οι Europe ή ο Plant ή ότι θα μας φύγει ο πάτος για να πάμε (70ευρώ) και οι υπόλοιπες μπάντες θα είναι για τον @#$@#$%??? Στο κάτω κάτω δεν έχει σημασία τι πούλησε ο καθένας… Και η Britney Spears έχει πουλήσει εκατομμύρια να την φέρουμε support? Το πόσο ψηλά εχει ο καθένας την κάθε μπάντα είναι δικό του θέμα και δεν έχει να κάνει με πωλήσεις… Για να σοβαρευτούμε λίγο…[-X
mipos paizei tipota gia Paradise Lost?? Poly tha ithela na itan mazi me Metallica, to omologw…
Καλα βρε αχάριστε δε σου φτάσανε τόοοοοσες ονοματάρες? Πάντως μέχρι 29/6 είναι Ευρώπη (Ισπανία) και από Οκτώβριο Αμερική…
Ελεος ρε πια, οχι αλλες συναυλιες…Κρατειστε και κατι για το χειμωνα…
kala vre min varas mia epithymia ekfrasa… den tairiaei diladi??
Δε βαράω, αλλά με τόσα πιποsupport περιμένεις ακόμα κάτι καλό? Στη συναυλία θα παίξουν οι Μετά με τους λλίκα support και όποιος θέλει support της προκοπής στ’ @@ τους…
Lights?
Camera?
Silence on the set?
Tape rolling?
Action!
Κοπήκατε?
Που να μάθετε και τη συνέχεια …
What the hell is going on around here?
Και όποιος λύσει το γρίφο θα έχει την απεριόριστη εκτίμησή μας !
Από e-mail της Didi Music. Όποιος έχει κάτι κατά νου…