eleos omws…12 iouniou;
gamwto den 8a tous dw…ma kala thn hmera twn metallica den mporousan na tous feroun;;;; afou exei keno re gamwth…
αμα εφερναν τους Motorhead την μερα των Metallica θα επρεπε να ειναι αυτοι headliners…
ntaks mwre…den nomizw…poio emporiko onoma einai oi metallica,an kai nomizw oti allou to pas esy…alla kai pali den nomizw, oso kai an tous agapw…an skefteis pws kai se alla festival eksw den paizoun headlines oi motorhead exw thn entypwsh…
Από το χειμώνα ξεκινάμε όλοι και αναρωτιόμαστε τι θα γίνει με τις συναυλίες το καλοκαίρι.
Μόλις ανακοινώνονται τα ονόματα, αρχίζουν οι γκρίνιες.
Ο άλλος θέλει να είναι όλα τα ονόματα την ίδια μέρα, γιατί δεν βολεύεται. Κάποιος άλλος θέλει 20 ευρώ εισιτήριο (κ εγώ θέλω 10), άλλος θέλει να πηγαίνει κυριλέ με το αμάξι στη Μαλακάσα και να φεύγει επίσης κυριλέ…άλλος θέλει να του παίρνουν και καμμία πίπα ίσως για να περνάει και η ώρα ευχάριστα.
σορρυ, αλλά δεν το τρώω
Αν γίνουν όλα όσα έχουν ανακοινωθεί φέτος θα έχουμε
TOOL
IRON MAIDEN
SAXON
THIN LIZZY
METALLICA
HEAVEN AND HELL
MOTORHEAD
ALICE COOPER
ROBERT PLANT
DREAM THEATER
ICED EARTH
EUROPE
κλπ
κλπ
Νομίζω ότι δεν είναι καθόλου άσχημα…Σίγουρα δεν μπορούμε να πάμε ΟΛΟΙ σε ΟΛΕΣ τις συναυλίες…για πολλούς λόγους, αλλά η ύπαρξη επιλογών πρέπει να εκτιμηθεί πιστεύω. Ο καθένας κανονίζει την τσέπη του. Εφόσον το θέμα των συναυλιών έχει παγιωθεί τα τελευταία χρόνια, καλά είναι να αρχίσει το μάζεμα χρημάτων από πολύ νωρίς πλέον, ώστε να είναι έτοιμος να τα ακουμπήσει την κατάλληλη ώρα. Δεν λέω ότι τα εισιτήρια ειναι φθηνά, αλλά τι να κάνουμε…αυτά είναι. Αν γινόταν γνωστό το παρασκήνιο των Manowar μισή ώρα πριν βγουν στη σκηνή θα γινόταν χαμός.
Η μουρμούρα ταιριάζει σε ανθρώπους που είναι στον καναπέ…
Τώρα, που έχει περάσει λίγος καιρός, γιατί δεν το αναφέρεις;
Και το λέω αυτό, γιατί από την επόμενη μέρα της συναυλίας κάποιοι ανέφεραν ακριβώς το ίδιο…
Και επίσης ότι για τα λεφτά τα κάνουν όλα κ.τ.λ.
Ε πείτε μας λεπτομέρειες, τί περιμένετε; :-k
Σε όλα τα άλλα συμφωνώ απολύτως! :thumbup:
Καμμια ώρα πριν βγουν στη σκηνη και ενω ειχαν παρει τελικα ΟΛΗ την αμοιβη τους, ζητησαν εξτρα ποσο ετσι επειδη γουσταραν. Ο διοργναωτης φυσικα αρνηθηκε και ο DeMaio μαζι με εναν ακομα στην κυριολεξια ντυθηκαν και εφυγαν, ΝΑΙ εφυγαν…Ο διοργανωτης τελικα υπεκυψε γιατι αν δεν το εκανε τωρα εκει θα ηταν κρανιου τοπος και ετσι εγινε η συναυλια. Ειπαμε, παιξε για τα λεφτα, κανενα προβλημα. Αλλα να τηρεις τις συμφωνιες. Για αυτο τα μεγαλα γκρουπ ξεχωριζουν…
Ιδιο περιστατικο ειχε γινει κ στο Ροδον καποτε, δεν θυμαμαι με ποιους, οι οποιοι ειχαν δει οτι εχει κοσμο και ζητησαν 1000 δολλαρια. Ο υπευθυνος ειπε οτι δεν εχει, αυτοι ειπαν δεν παιζουμε και αναγκαστηκε να παει στα γυρω ΑΤΜ να μαζεψει το ποσο με πιστωτικες καρτες.
keep on rocking in a free world!
Ευχαριστώ για την ενημέρωση! :thumbup:
Είμαι μεγάλος οπαδός των Manowar, στο live μου άρεσαν πάρα πολύ, αλλά αν ισχύει αυτό που λές, είναι για πολλές σφαλιάρες… #-o [-X
Πάρα πολλά groups είναι “φραγκοφονιάδες”, αλλά τουλάχιστον, τηρούν τις συμφωνίες, όπως λες και εσύ…:-k
Mόλις “έσκασε”.
Lynyrd Skynyrd στο Rockwave…δεν ξέρω ποια μερα ακομα…
E προφανες ειναι ποια μερα… αρχιζω να ψηνομαι για 3ημερο εισιτηριο γαμωτο.:?
εγώ να δεις…
130 νομιζω οτι θα κανει…
135 ειναι…:?
!!!
Την πρωτη μερα θα παιξουν αν ερθουν, αλλα δεν μας ειπες. Τους εχουν προσεγγισει ή ειναι σχεδον κλεισμενο?
Για ποιά μέρα είναι προφανές; :-k
Aν ήταν προσέγγιση θα το έλεγα…
Ρε παιδιά, την πρώτη μέρα παίζουν στο New Jersey! #-o
http://www.lynyrdskynyrd.com/tour.php
Μόνο με τους Metallica βολεύει! :-k
Εκτός, αν υπάρχουν 2 Lynyrd Skynyrd! :-s
Για την ακριβεια, δεν κανουν καν ευρωπαϊκη περιοδεια.
Καλα ολα αυτα που μας λες αν δεν ξεραμε τι τιμες και τι σεβασμος στον πελατη παιζουν στο εξωτερικο.
Οσο για την μουρμουρα δεν ξερω που ταιριαζει, αλλα η κριτικη και η διεκδικηση ταιριαζουν σε ανθρωπους που δεν καταπινουν αμασητο ο,τι τους σερβιρεται…
Δεν μίλησα για κριτική αλλά για γκρίνια και μιζέρια.
Μάλλον την πρώτη μέρα θα έχει και Gotthard.
Μακαρι αν ειναι να ερθουν οι Skynyrd να μην μπουν τη μερα των Metallica (αν και δεν νομιζω να ερθουν), αλλιως θα βγαλω τον καπελο στη Didi, θα κατεφερει να με πεισει να παω σε αυτη τη μερα που απο την πρωτη στιγμη που ανακοινωθηκε αποφασισα να μην παω. Οι Gotthard αν ακι τουε χω δει θελω να υους ξαναδω, εξαλλου εχει βγει και ο νεος δισκος (Domino Effect).
μηπως εννοεις τους deicide??γιατι εχω ακουσει οτι σε μια συναυλια τους στην ελλαδα μολις ειδε ο benton το μερος γεματο ζητησε 1 εκατομυριο παραπανω για να βγει…και τελικα το πηρε…ασχετο αλλα τελικα ποσα πηραν οι manowar??μονο ποσοστο απο το κυλικειο δεν ζητησαν…