Φωτογραφίες

Άντε απο δω ρε.
Και νόμιζα πως εγώ το έβλεπα ωραια.

8O της μετράς τα παϊδια ένα-ένα.8O
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά[-X
Νομιζω μια ανορεκτική κοπελα είναι ο ορισμος της αντισεξουαλικοτητας και της ομορφιας
Οι λογικοι ανθρωποι θα συμφωνουν μαζι μου:p

Θα συμφωνησω απολυτα…!!!

Αυριο δουλευω και εστειλα προσκληση στο Σοφικαπα να ρθει να την κερασουμε φαγι στο μαγαζι.Το Σοφικαπα ομως δε ξερει το δρομο.Γιαυτο εφτιαξα το παρακατω χαρτη.

[CENTER][/CENTER]

[CENTER]Μου την στείλαν με e-mail , δεν φταίω εγώ εε!![/CENTER]

Που 'σαι ρε βακίλε να τα δεις…Γαύρος mod υπάρχει?

yup. Μα που είναι ο Karvou και ο Cozy όταν τους χρειαζομαστε???[-X

:stuck_out_tongue:

να σημειωσω οτι η συγκεκριμενη κοπελα ειναι νεκρη εδω και ενα χρονο λογω ανορεξιας.
βραζιλιανα τοπ μοντελ…τωρα κανει πασαρελα στον παραδεισο…

Δεν υπάρχει παράδεισος.

Γιατι υπαρχει κολαση?

Υπάρχει.

Τίποτα απ’ τα 2.

Dubya @ the Olympics

Που λέτε παιδάκια, πήγα ένα όμορφο ταξίδι ως το Παρίσι. Τράβηξα πάνω απο 500 φωτογραφίες, θα ποστάρω απλά μερικές χαρακτηριστικές!

O ναός της Madeleine

Χαρακτηριστική παρισινή αρχιτεκτονική…

Η πασίγνωστη Αψίδα του Θριάμβου

Η χαρακτηριστική γυάλινη πυραμίδα στο Μουσείου του Λούβρου…

Οκ, το ξέρουμε όλοι

Κόσμος (και γω μαζί!) στις σκάλες μπροστά απο τη Βασιλική Sacré-Coeur

Ένα πολύ μικρό δείγμα του πως ήταν το απίστευτο εσωτερικό της περίφημης Παρισινής Όπερας…

Η Notre-Dame… (ακούγοντας το εκκλησιαστικό όργανο και τις ψαλμωδίες στο εσωτερικό, σε συνδιασμό με τον μοναδικό φωτισμό, τις πανύψηλες γοτθικές αψίδες, τα βιτρώ και τα αγάλματα, δημιουργούσαν όλα ένα μοναδικό αίσθημα πραγματικά…)

Συνεχίζεται… (άλλα 2 ποστ με βλέπω να κάνω εδώ!)

Πάμε, ποστ. ν.2!

Χαρακτηριστικές εικόνες στα μαγαζάκια της Μονμάρτης…

Μια φωτογραφία του Σηκουάνα (α, στο νετ μπορείτε να βρείτε πολύ καλύτερες!)

Κάποιες επιπλέον χαρακτηριστικές φωτογραφίες… (απο τον μεγάλο Κήπο μπροστά απο το Λούβρο)

Φωτογραφία και κοινωνικό σχόλιο. Όπως κάθε σοβαρή ευρωπαική πόλη θα πρεπε να κάνει (και όπως κάνουν οι περισσότερες), το Παρίσι έχει ποδηλατόδρομους. Τα ποδήλατα κάτω είναι δημόσια. Τα παίρνει κάποιος βάζοντας ένα κέρμα και τα παρκάρει όταν φτάσει στον προορισμό του σε μια ανάλογη θέση… Αλλά η Αθήνα φυσικά που να καταλάβει απ’ αυτά.

Κοινωνικό σχόλιο ν.2. Πάντως παρατήρησα και τους πάμπολους άστεγους που κοιμόντουσαν στους δρόμους της πόλης τα βράδια… Ποστάρω και ένα ωραίο σύνθημα που πέτυχα, απευθυνόμενο στον κύριο Σαρκοζύ… (“Σαρκο, η Γαλλία δεν είναι επιχείρηση”)

Και συνεχίζω με μερικά αξιοθέατα…

Και το Μουλέν Ρουζ… Η ουρά έφτανε μέχρι κααααααατω, πολύ πίσω στους δρόμους…

Ο δρόμος εκείνος ήταν γεμάτος sex-shop και οι πουτάνες γυρνούσαν πλάι στους τουρίστες και τις οικογένειες με τα παιδάκια τους… Έχω την αίσθηση οτι οι Γάλλοι ήταν οι πρώτοι διδάξαντες όσο αφορά την τουριστική αξιοποίηση του ερωτισμού… οι Ολλανδοί ακολούθησαν πολύ μετά.

Κάφρος Mode On

Τι είν αυτά ρεεεεε. Τι αρχιτεκτονικές και κολοκύθια τούμπανα. Καμιά φωτογραφία με γαλλίδες γκόμενες έχει?

Κάφρος Mode Off.

ελανορ να μας μεταφρασεις το σχόλιο για το Σαρκοζί.Δε μιλάμε γαλλικά:)

Ellanor ξύνεις πληγές:(