Φωτογραφίες

@Νταρθ.
Εχω εγω. Ποσα δινεις;

@Corpsette, μετέφρασα το σχόλιο όπως είδες

@Freedom, sorry man. Καταλαβαίνω…

@Darth, δεν έχω φωτογραφίες. Έχω όμως βίντεο!!! Κρίμα που δε γίνεται να ποσταριστούν στο φόρουμ…

Και πάμε τέλος σε κάποιες εικόνες απο τη Disneyland. Ένα μέρος που κατορθώνει πραγματικά να εξαλείψει τις διαφορές ανάμεσα στις ηλικίες και στο οποίο πραγματικά αισθάνεσαι πως ταξιδεύεις σε έναν άλλο κόσμο…

Οι κάτω φωτογραφίες είναι απο το στοιχειωμένο σπίτι! Φάση εντελώς Tim Burton και έτσι (μη ξεχνάμε πως δούλευε στα studio disney στην αρχή…). Παρατηρήστε τη νεκρή νύφη…

Ο C3po απο ένα καταπληκτικό παιχνίδι-εξομοιωτή του Star Wars…

O Ντόναλντ!!!

Εγώ!

Ασε, το επιληφθην ηδη. Για πες Νταρθ, ΚΑΛΕΣ, ΚΑΛΕΣ;:stuck_out_tongue:

Και 2-3 τελευταίες για εδώ…

Οκ είναι λίγο κουνημένη η κάτω αλλά πως να μένεις εντελώς ακίνητος όταν βλέπεις τέτοια πράγματα…

εδιτ: ρε μη μιλάτε για γκόμενες ανάμεσα στα ποστ μου! Χαλάνε τη συνέχεια!

@ ellanor

τι μπουρδες μα ς δειχνεις…

η αθηνα ειναι κλασεις ανωτερη πολη…

σηκουανα αυτοι, κηφισσο εμεις
ποδηλατα αυτοι, μηχανακια στα πεζοδρομια εμεις
αρχιτεκτονικη αυτοι, γκριζες πολυκατοικιες εμεις ( ισως ειναι αγνωστο στους πολλους αλλα δεκαετιες 50-60, στην αθηνα κατεδαφιστηκαν περιπου 5000 νεοκλασικα κτιρια για χαρη της αντιπαροχης)

αθηνα ρε και παλι αθηνα…:lol::lol::lol::lol::lol:

Ω Ω!Τελειες οι φωτο! :smiley:

Το ποδηλατο ειναι τροπος ζωης ρε! :!:

Καλές ήταν αν και λίγες. Όταν μου στείλεις και τις υπόλοιπες θα σου στείλω τα λεφτα:lol::lol:.

@Ellanor

“Σαρκο, η Γαλλία δεν είναι επιχείρηση”

Ευτυχώς, γιατί θα είχε πάει για φούντο εδώ και πολύυυυ καιρο!

Για να μην είμαι και offtopic… ποστάρω μερικές φωτογραφίες μου από τις Βρυξέλλες (ίσως την πιο τουριστικά αδικημένη πόλη).

Ιδού δύο από το Petit Sablon…

Ένας από τους πάμπολλους «ζωγραφισμένους» τοίχους του κέντρου (πάντα με θέματα από κόμικ)…

Και τρείς φωτογραφίες από την αγαπημένη μου πλατεία στον κόσμο: την Grand Place… (και 25 να πόσταρα, πάλι δεν θα ήταν αρκετές!)

Τώρα να πω ότι ζήλεψα? θα το πω:(

Πολύ ωραίες φτογραφίες Ellanor και Vic Vega:)

Find the twist.

Νιce! :wink:

Κανα 2 ακομα απ το αγαπημενο μου Λονδινιουμ…ο καιρος γαρ εγγυς να το επισκεφτω και παλι μια και οι ACDC δε θα αργησουν να ανακοινωσουν την περιοδεια τους λογικα…8)

ωωωω!! Το “μάτι”, έτσι δε λεγεται? Πσσσσ, αυτό το βράδυ που φωτιζει είναι ΤΕΛΕΙΟ!8O

Ναι το London Eye ειναι,το οποιο και για μενα αλλα και για πολλους Λονδρεζους ειναι μεγαλη μουφα,αλλα οντως ειναι ομορφο το βραδυ φωτισμενο.:smiley:

8O

Λίγα για το Πάπαρη ρε :lightsabre:

Tώρα πρόσεξα το Αγραφιώτης :lol:

Μύτινγκ θα ναι μεταξύ των μελών - συντακτών?

Το’χασα γαμωτο.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Eπ!Τι ξεθαψα!