Πολύ γαμάτη,την εβαλα για επιφάνεια εργασίας
NoLdoR
November 28, 2010, 5:53pm
Uploaded with ImageShack.us
pax
November 28, 2010, 5:54pm
αχαχχχααχαχχαχ…ωραιο του darth
επισης στο στυλ που ποσταρε ο πατατας,προτιμω αυτο
αχαχχααχααχαχ σουπερ καμμενο…γελαγα κανα 5λεπτο
S.O.A.D
November 29, 2010, 2:36am
DarthVader:
παιδια ξερει κανεις τι συμβολιζει αυτος ο σταυρος π φοραει ο χιτλερ εδω? (οχι η σβαστιγκα)
γιατι το βλεπω να παιζει πολυ αλλα δν ξερω τι ειναι.
Όλες οι απαντήσεις εδώ:
Ο Σιδηρούς Σταυρός (γερμ. Eisernes Kreuz) ήταν το κατεξοχήν πρωσικό και μετέπειτα γερμανικό πολεμικό μετάλλιο έως το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, και σύμβολο του γερμανικού μιλιταρισμού. Το παράσημο καθιερώθηκε στις 10 Μαρτίου 1813 από τον βασιλιά της Πρωσίας, Φρειδερίκο Γουλιέλμο Γ΄. Η όλη εμφάνιση του παράσημου ήταν εμπνευσμένη από το σύμβολο του τάγματος των Τευτόνων, έναν λιτό σταυρό μαύρου χρώματος, του οποίου τα άκρα διευρύνονταν ελαφρά. Τον σταυρό αυτό φορούσαν οι ιππότες επάνω σε άσ...
The Iron Cross (German: Eisernes Kreuz (help·info), abbreviated EK) was a military decoration in the Kingdom of Prussia, and later in the German Empire (1871–1918) and Nazi Germany (1933–1945). It was established by King Friedrich Wilhelm III of Prussia in March 1813 backdated to the birthday of his late wife Queen Louise on 10 March 1813 during the Napoleonic Wars (EK 1813). Louise was the first person to receive this decoration (posthumous). The recommissioned Iron Cross was also awarded du Th...
S.O.A.D
November 29, 2010, 2:47am
ωραιος bleed. ευχαριστω.
μιας κ πιασαμε τις σβαστικες
pax
December 1, 2010, 11:46pm
το βρηκα σημερα μαζι με το αδερφακι του που’ναι ιδιο σε μαυρο-ασπρο αλλα το πηρανε με τη μια μιας κ ειναι τσοπανοσκυλα και θα γινουν τριχωτα τερατακια,για βουνο κ κραταω αυτο…(ηθελα να βγαλω το ενα jack και το αλλο daniel(s) αλλα μου την πηραν τη χαρα και θα βρω αλλο ονομα)
εχω κ 4γατες εκει αλλα συμπαθιες με τη μια!!!..πολυ μπροστα!!
dmembra
December 2, 2010, 1:25pm
pax:
το βρηκα σημερα μαζι με το αδερφακι του που’ναι ιδιο σε μαυρο-ασπρο αλλα το πηρανε με τη μια μιας κ ειναι τσοπανοσκυλα και θα γινουν τριχωτα τερατακια,για βουνο κ κραταω αυτο…(ηθελα να βγαλω το ενα jack και το αλλο daniel(s) αλλα μου την πηραν τη χαρα και θα βρω αλλο ονομα)
Θεϊκη φάτσα!![SPOILER]μπορείς να το βγάλεις Jim Beam:p[/SPOILER]
karvou
December 2, 2010, 2:44pm
pax:
Μα πώς σας αρέσει το Jack Daniels? Το πετρέλαιο της Αμερικής είναι που το φέρνουν υπερκοστολογημένο στην Ευρώπη. Βγάλε το “Bushmills” εκεί πέρα ή Lagavulin! Μισά πράγματα;
Therion
December 2, 2010, 2:54pm
μην ξαναμιλησεις ετσι για το ΤΖΑΚ θα σε βρω και θα σε βαλω να πιεις βοτκα πουτινοφ απο τα λιντλ
dmembra
December 2, 2010, 2:55pm
Τελευταίο οφφτοπικ ποστ απο μενα… μας πως σ’αρ’εσει το Lagavulin?? σαν να πινεις τζάκι είναι!!![-X
karvou
December 2, 2010, 3:12pm
Μην αγχώνεσαι. Σίγουρα δε συγκρίνεται με το ελβετικό ουϊσκι που ήπια πέρσι. Το λεγόμενο “swisskey”!!!:lol::lol:
Δεν είναι τα αγαπημένα μου τα καπνιστά ουΐσκι, αλλά η διαφορά του Lagavulin είναι πως είναι από τζάκι ενώ το Τζακ είναι για το τζάκι!!!