Δηλαδή στην παρέλαση περιμένεις να δεις εφηβικό μπούτι?
Τράβα έξω από κάποιο random Λύκειο ή φροντιστήριο εν ώρα διαλλείμματος κάποια random μέρα από Απρίλη ως Οκτώβρη (το καλοκαίρι στα θερινά των φροντιστηρίων ειδικά γίνεται της καριόλας) και χάζευε…
Αυτο νομιζω πως ειναι η καθημερινοτητα ενος παιδοφιλου Πανο
Τι να σου πω, είμαι μικρός ακόμα γι’ αυτά…όταν 30αρήσω θα σου πω
:naughty:
Άσε που πολλές 15-16-17-18άρες είναι τόσο ξεπεταγμένες που αν τις δεις έξω τις περνάς άνετα για μεγαλύτερες…
ωχ 30 ειναι μεγαλος? 
Όχι απλά είναι η ηλικία που απ’ αυτή και μετά είναι περίεργο ή ακόμα και ύποπτο να νταραβερίζεσαι με γκόμενες που πάνε σχολείο 
Παιδιά, κανονικά απο τα 22-23 και άνω είναι επίσης περίεργο… Απο εγκεφαλικά θέματα κυρίως. Απλά δεν κολλάνε
Καλά, όχι ότι με τα κορίτσια 22-23 χρονών βγάζεις άκρη αλλά λέμε τώρα
Δηλαδη 35 με 14 ειναι ανωμαλια ακομα κι αν τα ατομα ειναι πραγματικα in love…
Εσύ τι λες?
35 αυτή και 14 αυτός; όχι δεν είναι… 
Εγω λεω οτι προφανως ειμαι ανωμαλος συμφωνα με την ισχυουσα κοινη λογικη.
Ακομα και οταν ημουν 25 που φασωθηκα με 65αρα, παλι ανωμαλος ημουν, σωστα?
Παρε και αλλους ανωμαλους ναχεις:
[SPOILER]
[/SPOILER]
Το 2ο ζευγαρι στην φωτο ειναι 70 και 20 (50χρονη διαφορα!)
Αυτο που θελω να πω ειναι πως η ηθικολογια που μας επιβαλλει η κοινωνια ειναι εντελως υποκριτικη.
Όταν μιλάμε για ανήλικα δεν είναι θέμα ηθικής. Μια 20αρα είναι ενήλικη και κάνει μια ενήλική σοβαρή απόφαση να πάει με τον 65χρονο. Μην συγκρίνουμε ότι να ναι. Δεν είναι θέμα διαφοράς ηλικίας.
Ειναι θεμα ωριμοτητας ασχετως ηλικιας.
Για αυτο υπαρχουν χωρες που εχουν θεσει το οριο συναινεσης στα 13 (πχ Ισπανια) ενω αλλες το
εχουν 21 (πχ Μπαχρειν). Αρα να υποθεσω πως οι Ισπανοι ειναι ανωμαλοι?
Όχι. Σιχαμένοι. Όπως και το 25άρης με 65άρα μου φέρνει ψιλοαηδία όσο τσαχπίνα, καυλιάρα, ζουμερή κλπ κι αν είναι η 65άρα 
Μπα, μάλλον παρωχημένο θα το έλεγα.
Το νέο concept είναι 9 και κάτω. 
Άλλο το όριο συναίνεσης και άλλο το όριο ενηλικίωσης. Σε εμάς το όριο συναίνεσης είναι τα 15 αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι όλα τα 15χρονα ξέρουν τι θελουν
Σε πληροφορω πως εχω γνωρισει 15αρα που εβαζε κατω 30αρα και δεν εννοω στο σεξ.
Νομίζω ότι το θέμα είναι καθαρά βιολογικό/κοινωνικό και το να βάζεις κάτω νούμερα είναι απλά μια αναφορά σε στατιστικές. Παραποιημένες και μη.
Μία 20άρα τι βρίσκει σε έναν 60άρη που δεν το βρίσκει σε έναν 20άρη; Λεφτά; Δόξα; Εμπειρία;
Μπορώ να βρω όσους 20άρηδες όσους και 60άρηδες που να πληρούν τα κριτήρια μιας νεανίας.
Μήπως είναι απλά σύμπτωση;
Πχ. Άμα εγώ ένα συγκεκριμένο βράδυ δεν είχα πάει σε μια συγκεκριμένη συναυλία (χωρίς είσοδο) και είχα πάει στην άλλη (με είσοδο) μπορεί να μην είχε τύχει η 30άρα, 19 χρονών μάγκας εγώ. Έτυχε.
[SPOILER]
Τα με/χωρίς είσοδο τα έβαλα για να χαρείτε μερικοί.[/SPOILER]