Φωτογραφίες

όχι, είναι απολύτως φυσιολογικό αφού είναι [B]πραγματικά[/B] in love.

δηλαδή το ότι η Ντεμί Μουρ έχει τον Κούτσερ και εσύ φασώθηκες με μια χόρνυ 65άρα και βρήκες 15χρονη πιο ώριμη από 30άρα, σημαίνει ότι η φωτογραφία με τον 70χρονο και την 20χρονη είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, η αληθινή αγάπη απέναντι στην υποκριτική κοινωνία μας.

[SPOILER][/SPOILER]

Ε,ας μην κοροϊδευομαστε κιολας! Το μονο που βρισκει μια 20χρονη στο χουφταλο 70 χρονων ειναι ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ!! Εδω δεν τιθεται καν θεμα μεγαλης διαφορας ηλικιας,αλλα εχουμε να κανουμε με ΧΑΣΜΑ ΓΕΝΝΕΩΝ!!
Ουτε καν κοινα θεματα συζητησης δεν θα εχουν:αυτος θα διηγειται ιστοριες απο τον πολεμο και αυτη θα χαιρεται για το νεο CD της Rihanna!!
Αλλωστε,(1)ο,τι…εμπειρια και να εχει ο γερος,δεν θα μπορει να την μεταλαμπαδευσει στη μικρουλα και (2) υπαρχουν μια χαρα επιτυχημενοι και με δοξα στα 30 τους!
Φυσικα,για γελια(μεχρι δακριων) ειναι οι γεροι,που νομιζουν πως παιρναει η μπογια τους στις μικρουλες!
Ασφαλως,τετοιες σχεσεις δεν αποτελουν κανενα νομικο προβλημα,απο τη στιγμη που ειναι και οι δυο ενηλικοι…

~60άρης φοιτητής στην Κομοτηνή, σίγουρα όχι λεφτάς, ασπρομάλλης(ξεβαμμένα κομοδινί πλέον) με ρούχα που τα έχει 20 χρόνια ξέρω γω και παρουσιαστικό ταλαίπωρου συνταξιούχου έριξε πιπίνι 20χρονο το οποίο τον αποκαλεί και μωρό της
Της κάνει και ζήλιες
:dunno:

Εγω, παντως, την Kim Gordon τη θελω ακομα, κι ας ειναι 60.

Κι αυτη με θελει, αν σκεφτουμε οτι παει Ιταλια και Τουρκια και δεν ερχεται εδω για να μου μπει στο ματι. :roll:

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ? 8O

Νομικάριος παρακαλώ :!:

Μου δινεις την εντυπωση πως δεν εχεις αποκομισει εμπειριες (χωρις καμια διαθεση να σε μειωσω).
Σιγουρα πολλοι πιτσιρικοι/πιτσιρικες πανε με μεγαλες/μεγαλους [B]για τα φραγκα [/B]και μόνο.
[B]
Αλλα εδω δεν ειπωθηκε κατι τετοιο.[/B]

Η φωτο που ειδες σε παραπροηγουμενο post οντως ειναι κατι ασυνηθιστο και ακραιο διοτι δεν υπαρχουν πολλοι 70 που πανε με 20. Ωστοσο το συγκεκριμενο ζευγαρι ερωτευτηκε στην πραγματικοτητα και σχεδον ολοι τους εκραζαν. Στο τελος ο γερος την παρατησε και αυτη εκλαιγε και τον παρακαλουσε να την δεχτει πισω. Αν θες σου στελνω την ιστορια κιολας.

[B]Το θεμα ομως δεν ειναι τι εκαναν αυτοι. Γουστο τους και καπελο τους στην τελικη.[/B]

[B]Το θεμα ειναι τι ισχυει στην παραγματικοτητα ασχετως με το τι νομιζεις εσυ πως ισχυει.[/B]

Εγω πχ στα 25 μου θα μπορουσα να ειχα κολλησει πολυ αγρια με την 65αρα αν δεν ηταν η αποσταση και χεστηκα για την γνωμη του κοσμου.
Οπως και στα 35 μου πλεον με την 14αρα και παλι στα τετοια μου η γνωμη των απ εξω. Κυριολεκτω.

[U]Η ευτυχια δεν οριζεται απο οτι μας εχουν πιπιλισει[/U] ξερεις. Δεν οριζεται απο την κανονικοτητα η το “νορμαλ”. Αν θες να βρεις την ευτυχια, ψαξε μεσα σου πρωτα και ας συνομωτει ολο το συμπαν εναντιον σου.

[U]Δεν σου λεω να εισαι extreme.[/U] Απλα πριν αναπαραγεις τα χιλιοειπωμενα, σκεψου λιγο παραπανω. Ειναι οντως ετσι?
[B]
Μηπως εχουμε μεγαλωσει με μια γαμημενη ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ που μας εχει στερησει πραγματα γενικοτερα απο την ζωη μας και μας εχει απομακρυνει απο την αυτογνωσια?[/B]
Λεω τωρα.

ΥΓ:

1. Μην κολλας στις σχεσεις τωρα. Δεν εχω αντιρρηση να συνεχισουμε την κουβεντα, κανενα προβλημα. Η συζητηση αυτη ειναι αφορμη για κατι πολυ πιο σημαντικο.
  2. Παρατηρω φοβικοτητα παντου. Υποκρισια. Αγνοια. Δεν αναφερομαι σε σενα και ουτε παριστανω τον γνωστικο. Εχω δει πραγματα ομως στην ζωη μου που με κανουν να σκεφτομαι οτι τελικα τιποτα δεν ειναι οπως φαινεται. Σχεδον.

Τετοιες εμπειριες[U] ουτε μειωνουν, ουτε καταξιωνουν καποιον[/U]. Εγω δεν μιλησα απο προσωπικη εμπειρια(να μου λειπει η γεροντογαγνεια),αλλα [U]εχοντας υπ’οψη αυτα που εχω δει/ακουσει κατα καιρους. [/U]Εσυ,περιγραφεις τι συμβαινει στη[U] δικη σου πραγματικοτητα[/U],εγω μιλησα σε γενικες γραμμες. Λες οτι ο γερος παρατησε την 20χρονη μικρουλα. Να φανταστω για καμια 18χρονη;(μην που πεις ολη την ιστορια-χεστηκα)
[B]Δεν καταλαβα γιατι θιχτηκες; [/B]Απλα εκανα σχολιο επι του θεματος.[B]Δεν αναφερθηκα προσωπικα. [/B]Εγω δεν προσδιορισα τι ειναι νορμαλ και τι οχι,δεν εδειξα κενεναν με το δαχτυλο,δεν εκανα πλυση εγκεφαλου.
Δεν με ενδιαφερει [B]καθολου[/B] τι θεωρει ο καθενας νορμαλ,ειναι δικη του αποφαση. Σημασια για μενα εχει να
μην προσπαθησει να κρινει το δικο μου “νορμαλ” και να πλασσαρει το δικο του “νορμαλ” ως καλυτερο. [B]Ειναι ολα θεμα χαρακτηρα και κοσμοθεωριας.
Ο καθενας πραττει οπως τον βολευει και θεωρει καλυτερα.[/B]

Ποιος θιχτηκε? Εγω παντως οχι. Κουβεντα κανουμε.

Και ισα ισα [U]δεν σου λεω να εισαι extreme[/U]. Το ξαναγραφω λοιπον για ναμαι ξεκαθαρος.

Οσο για το “νορμαλ” και την κανονικοτητα, μην πας μακρια:
Tο οικογενειακο περιβαλλον, τα ΜΜΕ, o big brother, ΟΛΟΙ σε κατευθυνουν προς μια κατευθυνση [B]ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ. [/B]

Η πρωτη ταινια matrix τα λεει ολα απο μονη της. Και ο Οργουελ.

Απειροελαχιστοι αντιστεκονται στις κοινες αντιληψεις. Ειδαλλως απομονωνονται και σε αλλες περιπτωσεις εξοντωνονται. Πολυ απλα.

ΥΓ.
[B]Ας διαβαζουμε λιγο πιο προσεχτικα προς αποφυγη παρεξηγησεων.
Εξαλλου τα υστερογραφα μου ειναι σαφη στο προηγουμενο post.[/B]

Τους crab people και τους αεροψεκασμούς γιατί δεν τους αναφέρεις; ΠΡΑΚΤΟΡΑ.

Ποιος ειπε οτι δεν τους αναφερω? Πηγαινε κατι σελιδες πισω :stuck_out_tongue:

Κλάμα.

Αφου επιτρεπουν στα ομοφυλα ζευγαρια να υιοθετουν παιδια, σοφους δεν τους λες τους Ισπανους.

Προσωπικα διαφωνω αλλα αυτο ειναι μια ολοκληρη συζητηση και θα χαιρομουν να την καναμε οταν και οποτε μας δοθει η ευκαιρια.
Για το συγκεκριμενο ζητημα ομως ποια ειναι η γνωμη σου?
Συμφωνεις η διαφωνεις?
Η μηπως επηρεαζεσαι απο την αρνητικη γνωμη που εχεις για τους Ισπανους?
Κι αν ναι, για τους Μεξικανους και τους Ιαπωνες πχ, διατηρεις ιδια αποψη?

Για την ηλικία συναίνεσης μιλάς; Κοίταξε, ο νόμος κάθε χώρας πρέπει να γενικεύει στο συγκεκριμένο θέμα. Αντικειμενικός μετρητής ωριμότητας δεν υπάρχει, οπότε άλλος λέει στα 13, άλλος λέει στα 21, άλλος λέει στα 16. Αν εσύ πιστεύεις ότι κάποιος στα 13 του είναι σεξουαλικά συνειδητοποιημένος, εγώ τι να σου πω; Στην Ισπανία άραγε ένας 13χρονος ή μια 13χρονη μπορεί να αγοράσει αλκοόλ ή τσιγάρα;

[B]dragon lady[/B] &[B] bastard[/B] :lol: φοβεροι !!!

[B]
Ανεφερα το Μεξικο διοτι εκει η ηλικια συναινεσης ειναι τα 12.[/B]
Θεωρεις τυχαιο που η συναινεση καποτε ηταν στα 21 &τωρα πλησιαζει τα 13 ενω αλλου ειναι 12?
Δεν μιλαμε για ωριμοτητα εδω. Μιλαμε για αναγκη.
Και ναι, εγω στα 12 ηθελα να το κανω ακομα και με την με την φιλολογο :stuck_out_tongue:

Αν βεβαια υπαρχει και σωστη καθοδηγηση απο γονεις κλπ ακομα καλυτερα.
Και εχε υποψη πως σημερα μιλαμε για ηλικιες που ανακαλυπτουν την σεξουαλικοτητα τους στην πραξη πολυ πολυ νωριτερα σε σχεση με καποιους απο μας που ντρεπομασταν να ανοιξουμε το στομα μας για τα προφανη. Το χειροτερο ομως ειναι να θες να κανεις σεξ οταν εισαι μικρος και να το κρυβεις λες και ειναι κατι τρισκαταρατο. Η καταπιεση λειτουργει αντιστροφα. Δεν ειναι τυχαιο που η Ελλαδα ειναι μια απο τις χωρες που ερχεται πρωτη σε εκτρωσεις (και ανηλικων).
Για τετοια ωριμοτητα μιλαμε :frowning:

Στο Μεξικο βεβαια στα 12 σου μπορει να εχεις σκοτωσει και κοσμο για το καρτελ, οποτε το σεξακι δεν ειναι και τιποτα φοβερο

Και η παιδική σεξουαλικότητα και τα “παιχνίδια” καλά κρατούν από τα νηπιακά κιόλας χρόνια, τι πάει να πει αυτό, πως θα έπρεπε να επιτρέπεται η συνουσία σε/με αυτές τις ηλικίες?

Αφήνοντας τα ψυχολογίστικα στην άκρη, ο καθένας ερωτεύεται και πηδάει όποτε θέλει, όποιον θέλει, αιώνες τώρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ξαφνικά σας έπιασε τέτοιο άγχος για ηθική και θεσμική νομιμοποίηση του φίκι φίκι, πόσο μάλλον του έρωτα.