τι μας λες.
[SPOILER]
[/SPOILER]
τι μας λες.
[SPOILER]
[/SPOILER]
Δεν πιανει για σεξ αυτο. Απλα εκανε πολυ κρυο και κρυωναν. Για να ζεσταθουν το εκαναν. 
Το αλλο εχει ολοκληρη γουνα, τι ηθελε, να παραζεσταθει?
η φωτογραφία ήταν τυχαία επειδή δεν μπορούσα να βρω καμία από το Μαράκι που μένει απέναντι
Υπάρχουν φορές… Που λες ρε παιδί μου να βγεις λίγο να ξεσκάσεις…
Που είσαι πιεσμένος… Ντύνεσαι ξέρω γω… Κάνεις μια βόλτα, βλεπεις κανένα φίλο… Πίνετε καμιά μπύρα έξω… Ξαναγυρίζεις σπίτι στα ίδια… Άντε λες ας χαλαρώσω λίγο ακόμα… Βάζεις την αγαπημένη σου μουσική, χαζό σερφάρεις στο διαδίκτυο… Και μετά απ’ όλα αυτά, είσαι κάπως καλύτερα… Και πάνω που σκέφτεσαι “κάτσε ρε… δεν έχω υγεία; δεν κάνω αυτό που μου αρέσει; να παν να γ@μηθούν όλα! τί μου λείπει? άντε από κεί…”
ξαφνικά έρχεται στην οθόνη σου (δυστυχώς μόνο εκεί) αυτό:
[/SPOILER]
για να σου δείξει ότι υπάρχει και “αυτή η ζωή” [-X :-k :!:
και “λες δε γ@μ…ται!!! να τα παρατήσω όλα ή όχι ??? τελικά για ποιό/ποιους λόγους "παλεύουμε” στη ζωή μας /… :-s [-X
τελικά η αχαριστία είναι κακό πράγμα…
[SPOILER]
για κάποιο λόγο κοιτούσα την εικόνα κανένα 20λεπτο… και είναι 5 το χάραμα…[/SPOILER]
Ηaunted, φαντασου αυτο…
[SPOILER]

[/SPOILER]
…και να εχεις κανει το μπανακι σου στα ζεστα, καθαρα ελληνικα νερα (ποιος χρειαζεται πισινες?) και να σε σερβιρουνε μεταξυ αλλων αυτο…
[SPOILER]
[/SPOILER]
με το απαραιτητο ποτηρακι - τι θες? ουζο, τσιπουρο, μπυριτσα, κρασακι?
και λιγο αργοτερα αυτο…
[SPOILER]
[/SPOILER]
Τι ζηλεψες, αχαριστε (οπως λες), απο τους τροπικους? Ξερεις τι υγρασια εχουνε αυτοι εκει? 
Το ιδιο ειμαστε ομως ολοι μας. Εκτιμουμε οσα δεν εχουμε κι οσα εχουμε τα εκτιμουν αλλοι που τα στερουνται.
Συμφωνώ με όλα όσα λες … Με τη μόνη διαφορά πως η πισίνα που είπα εγώ είναι “φορητή” διότι βρίσκεται πάνω σε ένα [U]yacht[/U] πολλών εκατομμυρίων ευρώ (πολλά μηδενικά σου λέω) … 8O
edit:
[SPOILER]

[/SPOILER]
[SPOILER]

[/SPOILER]
… και το βραδυ γινονται οργια με γυναικες εκει…
[SPOILER]Ελα, βρε haunted! Εσυ εχεις αυτο
Παιξε μας λιγο κιθαρα. Ανεβασε κανα καινουριο βιντεο κι ασε τους ζαπλουτους στον κοσμο τους να υποφερουν:p[/SPOILER]

Λίγα λόγια για τις γυναίκες μου ε!! 
Αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα. “Έπιασε τόπο” το αυτοκίνητο… :lol:
Αντε να την ξανακανουμε την ερωτηση.
Θεωρεις τυχαιο που η συναινεση καποτε ηταν στα 21 & τωρα πλησιαζει τα 13 ενω αλλου ειναι 12?
Θα στο θεσω και αλλιως:
Αν δεις τα παλια λεξικα ('60s και πισω) τι ερμηνεια δινουν για την λεξη “τσιμπουκι” θα εκπλαγεις! Ξερεις τι γραφουν?
“Γεννετησια διαστροφη”. Οχι στοματικο σεξ κλπ. Δηλαδη ανωμαλια με λιγα λογια…:-s
Το παραδειγμα ειναι σαφες νομιζω.
Να μην πιασω και το θεμα της ομοφυλοφιλιας. Νομιζω πως εγινα κατανοητος.
Οσο για το αλλο, νομιζω πως εισαι λαθος.
Ναι, σιγουρα μπορεις να ερωτευτεις οποιον θες, αλλα δεν πηδας όποτε θες. Συμβαινει το εντελως αντιθετο απο αυτο που γραφεις. Ειδαλλως δεν θα υπηρχαν ουτε βιασμοι ουτε πολλα αλλα…
Ασε που στην Ελλαδα υπηρχε, και πιστευω πως συνεχιζει να υπαρχει μεγαλο προβλημα σεξουαλικης ανωριμοτητας περα απο το θεμα “στερηση” που παιζει τεραστιο ρολο.
Και δεν ειναι μόνο το φικι φικι. Το θεμα παει ΠΟΛΥ βαθυτερα.
Αν πας 3 σελιδες πισω (1275) και διαβασεις και τα δυο post μου, θα αντιληφθεις για τι μιλαω.
bump.
Edit: 

ε ρε σαμαρας που τους χρειαζεται