Πάντως για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα δεν ήταν η Shakira υπεύθυνη… Όταν είχε έρθει εδώ για συναυλία δεν ήταν καθόλου ντυμένη όπως στη φωτογραφία, αντίθετα φορούσε κάτι φαρδιά μαύρα
[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν έχω λόγια…ο Λάμπι είναι απλά είδωλο, θεός κλπ αν και τον κοντράρει στα ίσα ο καραβανάς με τις φλασιές που τρώει α λα Τζον Ράμπο! Respect[/SIZE][/FONT]
Γαματη σκηνη, ειδικα μετα που το πηγαινανε με το ambulance στο νοσοκομειο και στον δρομο επαθε τα πανδεινα.:lol:
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ??? 8O 8O 8O
Πού είναι τα πόδγια του; 8O 8O ΟΜΑΓΑΔ φάντασμα.
Ρε μαμάκες. Τι κράξιμο είναι αυτό πχια, κι εγώ δε με λέω όμορφη αλλά όχι κι έτσι 8O Ακούς εκεί να μου λένε ότι είμαι αυτή με το κόκκινο.
Αντίο λοιπόν.
Κωνοκατασταση…8O
:-k τι είναι αυτό;
Το να σου λενε οτι μοιαζεις με τον κοκκινο κωνο της ανωθι φωτο.
Μάλιστα. Δεν το πχιάνω ακόμα. Ή κοιτάς λάθος φωτο (με κανέναν κώνο ξέρω γω) ή λες κάπχοιο εξυπνακίστικο αστείο που δεν αντιλαμβάνομαι.
Τεσπα η κοπελιά με τα κόκκινα είναι χάλια και αφού με παροιμοιάσατε με αυτή, πάω να κόψω τις φλέβες μου.
Χρμφ. Τώρα το κατάλαβα. Πνευματώδες…:roll:
ευτυχώς που δεν είσαι η κοπέλα με τα κόκκινα, γιατί θα ένιωθα περίεργα να είμαι κοντά σου στο meeting. Δεν έχω γνωρίσει σιαμαία ξανά… :-s
:lol: :lol::lol: :lol: :lol:
Μονο για 18 και πανω
Για 18 και πανω ειπαΕιπα κατιΤον STARGAZER να τον ακουτε…ΑΑΑ, θα σας μαλωσω:p Ε, να, για να μαθετε, δεν εβαλα φωτο:p
#-o #-o #-o
έρχονται κι άλλα:D
ΧΑΧΑΧΑΧΑ το masturbation kit τα σπαει…ΑΛΛΑ ο sephiroth είναι ultimate φωτό.ΠΑΜΕ ΡΕ FINAL FANTASY:wink:
κ ξανά #-o #-o #-o #-o #-o #-o
Η φωτογραφία αυτη κέρδισε το βραβείο “Πούλιντζερ” και τραβήχτηκε το 1994 κατά τη διάρκεια του λιμού στο Σουδάν.
Η φωτογραφία αυτή απεικονίζει ένα αποστεωμένο από την πείνα παιδί να σέρνεται προς το κέντρο σίτησης των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου.
Το αρπακτικό (που φαίνεται στη φωτογραφία) περιμένει το παιδί να πεθάνει για να το φάει. Η φωτογραφία αυτή συντάραξε όλο τον κόσμο. Κανείς δεν ξέρει τι απέγινε αυτό το παιδί, όπως επίσης και ο φωτογράφος Κέβιν Κάρτερ, ο οποίος έφυγε απο την περιοχή μετά την λήψη αυτής της φωτογραφίας.
Τρείς μήνες αργότερα (ο φωτογράφος) αυτοκτόνησε υποφέροντας απο κατάθλιψη.
μπραβο ρε συ isis μας εφτιαξες τη μερα…