Φωτογραφίες

καλο ειναι καμια φορα καθως αρα;ζουμε στην πολυθρονιτσα μας να τρωμε και κανενα σοκ στη μαπα…

#-o #-o :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΟΟΟΟΟΟλα τα λεφτά όμως:lol: :lol:

Ψέματα είναι.

Οντως
Το εψαξα κι εγω στο γιουτιουμπ πριν την ποσταρω αλλα δε βρηκα τιποτις.Σορυ δεν 8)

α ρε γαμωτο με χαλασε που ειναι ψεματα…κι εγω σκεφτηκα “καλα του εκανε ο αξλ και του εσκασε το μπουκετο”…

Ο Abbath έρχεται και δίνει τη λύση στο μεγάλο διλημμα μεταξύ Helloween και Mayhem που παίζουν την ιδια μέρα:

Η Miss Piggy όπως δν την έχετε ξαναδεί:lol:

Oooohhhh,so sweet!!!:lol:

και μερικά για τα Pokemon

Χθες βράδυ…

Ο Κlaus Μeine δηλωνει μετανοημενος και αποφασιζει να ξαναρχίσει την καριερα του βασισμένος στις αληθινές του “ριζες”.

Ο φακός των φωτογράφων “συνέλαβε” τον καλλιτέχνη σε secret gig στο λονδινο, οπου και έκανε και κάποιες δηλώσεις επί σκηνής:

η φωτογραφία βρίσκεται στο σποιλερ

Στην Αριστοτελους…

Ζητιανος…no further comments needed…

Εγκαταστασεις του αμερικανικου πολεμικου ναυτικου στην California…Google Earth view…

Κι εγω σε αυτο το επιπεδο ζωγραφικης εχω μεινει.

:lol: :lol: :lol: πφ

Μορ τι μας λες…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Να δω τον Klaus μπλακμεταλλά του χρόνου στο Καραϊσκάκη κι ας πεθάνω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

μμμ…γελασαμε παλι…
Λιγα λογια για τον KLAUS γιατι θα σε κανω Καραισκαροσουπα…τ’ακουσες???:lightsabre: :lightsabre: