Εχει γινει απιστευτη κομπλα στο Σουεζ, παρελυσαν τα παντα. Μερικα memes ειναι πολυ επιτυχημενα, να το πουμε αυτο .
Κάποιοι είναι memes από μόνοι τους, πολύ έξυπνη κίνηση να συγκρίνεις σε διαφορετικές διευθύνσεις
Για το καράβι, ρώτησα τον πατέρα μου ως καπετάνιο και αφού έχει περάσει άπειρες φορές απ’τη διώρυγα, τι μπορεί να έγινε και μου είπε τα εξής: Kόλλησε όπως το είδε απ’το χάρτη σε δύσκολο σημείο μετά τη λίμνη προς βορρά, που έχει μια αριστερή στροφή. Ένα πλοίο σαν κι αυτό, για να είναι ασφαλές θέλει 5 μέτρα minimum από κάτω νερό σε αβαθή νερά. Πολύ πρόσφατα έγινε βυθοκόρηση ώστε να χωράνε και τέτοια πλοία στο κανάλι, αλλά αυτή είναι μια διαδικασία που θέλει καιρό μέχρι ο βυθός να “κάτσει” στο νέο βάθος. Σε συνδυασμό με τις τουρμπίνες, ανακατεύεται ο βυθός και μπορεί να προκληθεί αύξηση της στάθμης. Αυτή την εποχή μου είπε πως η Ερυθρά είναι ζεστή και η Μεσόγειος κρύα, που σημαίνει πως καθώς ανεβαίνει το νερό στην Ερυθρά, βρίσκει χώρο το νερό απ’τη Μεσόγειο να πάρει τη θέση του, άρα υπάρχει μια ροή. Το κατέβα ( ) της διώρυγας είναι πολύ πιο manoeuvrable απ’το ανέβα (όπου το πλοίο αυτό κόλλησε), και σε συνδυασμό με τους ανέμους το έκανε κάπως shifted πιθανότατα. Τον ρώτησα αν αυτό μπορούσε να αποτραπεί, και μου λέει 100%, πάνω στο πλοίο ανεβαίνουν και 2 οδηγοί απ’τη διώρυγα για να περάσει το βαπόρι με ασφάλεια που θα έπρεπε να ξέρουν ανά πάσα στιγμή τι γίνεται στο κανάλι. Όμως αφού ο καπετάνιος ήταν πάνω, την ευθύνη την έχει αυτός (ή ο αξιωματικός υπηρεσίας), δηλαδή ενώ η πλοήγηση πέφτει στα χέρια των οδηγών κατ’ουσίαν, η ευθύνη δε τους βαραίνει (κάτι που βολεύει στην κανονικότητα). Το να το ξεφορτώσουν είναι πρακτικά αδύνατο, τρελά κοστοβόρο και τα μηχανήματα που χρειάζονται μπορεί να μην τα έχουν καν στο κανάλι, το πλοίο αυτό μπορεί να γίνει processed σε πολύ λίγα μέρη στον κόσμο. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι έτσι όπως έχει κάτσει να το σκάβουν πάνω δεξιά ώστε καθώς το τραβάνε λίγο πίσω να πάρει τη στροφή που πρέπει.
Αυτά, λειτουργώ ως φερέφωνο και μου τα είπε και προχθές, άρα μπορεί να έχω ξεχάσει κάτι ή να μην έχω μεταφέρει εντελώς σωστά
χαριτωμενο στερεοφωνικο
Φαντάσου τώρα να μας έλεγαν το 2000 ότι σε είκοσι χρόνια θα έχουμε πανδημία και υπουργός υγείας θα είναι το αναπληρωματικό τριάρι της ΑΕΚ.
Τον πέτυχα μια φορά και με manowar. Το έχει κάνει το βασικό του στυλ . Σακάκι και μπλουζάκι συγκροτήματος
Βίκος Cola HQ: “Χμμμ για να δούμε τι έκανε η Coca Cola πριν 15 χρόνια, μπορεί και να τους έχουν μείνει και μερικά ποτήρια απόθεμα”
παλια οταν δουλευα σε καταστημα που πουλουσε CD, ειχε ερθει και ειχε ζητησει το νεο CD των Manowar (ειχε βγει τοτε το Warriors of The World). Το heavy metal section δεν ηταν και τοσο ενημερωμενο βασικα και δεν το ειχαμε. Την επομενη μερα με ρωτησε ο υπευθυνος του καταστηματος ποιο CD μου ειχε ζητησει γιατι τον ειχε παρει τηλεφωνο ο ενας απο τους ιδιοκτητες, οτι δεν τον εξυπηρετησαμε με το CD που ηθελε ο Φοιβος. Τελος της εβδομαδας εσκασε δεκαπενταρακι με το νεο CD και back catalogue.
Σ’ ένα άλλο video με το Φοίβο είχε πλάκα που post-αρίστηκε κάπου αλλού, που άρχιζε κι έλεγε όλη την ιστορία με το Razzle και το ατύχημα με το Vince Neil και όλοι τον κοιτούσαν σαν χάνοι.
Ο φοιβος έχει έρθει στο δισκάδικο που δούλευα εγω κάποτε στον κόμβο Κηφισίας στο Μαρούσι κ με ανάγκασε να βάλω το νέο cd των Europe για ν ακουσω ποσο γαματο ειναι.
Μετά του έδωσα το μειλ μου όπως μ ζήτησε για να μ στείλει το uncensored βιντεο του pussy από rammstein. Το στειλε κιολας