Φωτογραφίες

Στο mall η στο παλιό village λες;

1 Like

Στο εμπορικό κοσμοπολις που ήταν τα σινεμά odeon.

2 Likes

Ο Αρειανός που ήταν εκεί εισαι (η όλοι που ήταν εκεί ήταν Αρειανοί;) :wink:

Καλές εποχές πάντως μακάρι να ήταν ακόμα αυτά τα καταστήματα ανοιχτά

3 Likes

Ναι αυτός :grin: :grin: τόσο κάρτα ειχα βγει με κάτι αυτοκόλλητα που ειχα βάλει ή ερχόσουν κ εσύ κ πίναμε μπύρες όπως διάφοροι περίεργοι, ;

Μόνο εγώ ήμουν τα πάντα όλα πωλητής ταμίας καθαρίστρια αποθηκαριος μονο που δεν ήταν δικό μου :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Ασε ωραίες εποχές η καλύτερη δουλειά του κόσμου. την βλέπω -αληθεια ομως- ακομη στα ονειρα μου.

4 Likes

Όχι άσχετο εγώ ερχόμουν εκεί γιατι προμηθευαμε το μαγαζί video games και έβγαζα παραγγελία. :wink:

Όσο για την δουλειά στο δισκάδικο ναι και εγώ το ίδιο, και εγώ ακόμα ονειρεύομαι την εποχή αυτή.

3 Likes

Thanx που μ έδωσες κλειδι ν ανοίγω το xbox μηχανημα που είχαμε για τους πελάτες κ τερμάτισα το halo αφου καθόμουν ενώ εκλεινα το μαγαζί κ επαιζα με τις ώρες.

3 Likes

Τι δισκαδικο ειχε στο Κοσμοπολις ρε σεις; Δε θυμαμαι καθολου τωρα!

Είχε και άλλο στην Αθήνα δίπλα στο Μετρόπολις το παλιό κοντά στην Ομόνοια

Α το PMW λες, τον Πατση. Αμυδρα το θυμηθηκα τωρα οτι ειχε και Κοσμοπολις.

1 Like

εξασκούμε και την μνημη μας πλεον, μετα απο τοσα χρονια. :slight_smile:

2 Likes

Ε δεν μπαίνατε μέσα οι μεταλαδες μονο σινεμά κ απλμπιζ ήσασταν ενώ μέχρι κ παντερα επαιζα. Ευτυχώς που τοτε έβγαιναν τα twilight κ μοσχοπουλουσα οτι ειχε σχέση στις μικρές ηλικίες.

4 Likes

Metallica και Manowar στο υπόγειο του παλιού Metropolis (Rex) με κλασική/τζαζ/μπλουζ/soul/ost δεν έχετε βάλει γατάκια.

1990-1991

Και Ministry έχουν παίξει, αλλά όχι από εμένα. Υπερτέλειες μαγικές απερίγραπτες εποχές.

6 Likes

Κ μια μεγάλη αλήθεια

6 Likes

Ελα ρε, θυμηθηκα τωρα. Μπαιναμε, αλλα απο που να πρωτοψωνισουμε, διναμε κι αλλου :stuck_out_tongue:

Πωωωωωωω αυτοι οι πελάτες που μόνο κοιτούσαν μέχρι να περάσει η ώρα ν αρχίσει η ταινία κ δεν μ αφηναν ήσυχο να φάω ρε πουστημου :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Έτσι εκανες παντελη; ε; δεν ήμασταν αρκετά μεταλ για τα γούστα σου;

3 Likes

Το χειρότερο ήταν πάντως ότι μπαινανε με τα ποπ κορν και όπως τρώγανε τους έπεφταν παντού…

2 Likes

Και αυτό έκανα, και ψώνιζα ενίοτε :stuck_out_tongue:. Ίσως ήσασταν αρκετά μέταλ για τα γούστα μου :joy:!

1 Like

Πάντα ήθελα να δουλέψω σε δισκάδικο, α ρε τυχεροί…

Γιατί; Ορθοστασία επί πόσες ώρες, χαμηλά αμειβώμενη εργασία… εκτός αν έχεις δικό σου μαγαζί (με άλλα αρνητικά, εισφορές, φορολογία κλπ).