Στο mall η στο παλιό village λες;
Στο εμπορικό κοσμοπολις που ήταν τα σινεμά odeon.
Ο Αρειανός που ήταν εκεί εισαι (η όλοι που ήταν εκεί ήταν Αρειανοί;)
Καλές εποχές πάντως μακάρι να ήταν ακόμα αυτά τα καταστήματα ανοιχτά
Ναι αυτός τόσο κάρτα ειχα βγει με κάτι αυτοκόλλητα που ειχα βάλει ή ερχόσουν κ εσύ κ πίναμε μπύρες όπως διάφοροι περίεργοι, ;
Μόνο εγώ ήμουν τα πάντα όλα πωλητής ταμίας καθαρίστρια αποθηκαριος μονο που δεν ήταν δικό μου
Ασε ωραίες εποχές η καλύτερη δουλειά του κόσμου. την βλέπω -αληθεια ομως- ακομη στα ονειρα μου.
Όχι άσχετο εγώ ερχόμουν εκεί γιατι προμηθευαμε το μαγαζί video games και έβγαζα παραγγελία.
Όσο για την δουλειά στο δισκάδικο ναι και εγώ το ίδιο, και εγώ ακόμα ονειρεύομαι την εποχή αυτή.
Thanx που μ έδωσες κλειδι ν ανοίγω το xbox μηχανημα που είχαμε για τους πελάτες κ τερμάτισα το halo αφου καθόμουν ενώ εκλεινα το μαγαζί κ επαιζα με τις ώρες.
Τι δισκαδικο ειχε στο Κοσμοπολις ρε σεις; Δε θυμαμαι καθολου τωρα!
Είχε και άλλο στην Αθήνα δίπλα στο Μετρόπολις το παλιό κοντά στην Ομόνοια
Α το PMW λες, τον Πατση. Αμυδρα το θυμηθηκα τωρα οτι ειχε και Κοσμοπολις.
εξασκούμε και την μνημη μας πλεον, μετα απο τοσα χρονια.
Ε δεν μπαίνατε μέσα οι μεταλαδες μονο σινεμά κ απλμπιζ ήσασταν ενώ μέχρι κ παντερα επαιζα. Ευτυχώς που τοτε έβγαιναν τα twilight κ μοσχοπουλουσα οτι ειχε σχέση στις μικρές ηλικίες.
Metallica και Manowar στο υπόγειο του παλιού Metropolis (Rex) με κλασική/τζαζ/μπλουζ/soul/ost δεν έχετε βάλει γατάκια.
1990-1991
Και Ministry έχουν παίξει, αλλά όχι από εμένα. Υπερτέλειες μαγικές απερίγραπτες εποχές.
Ελα ρε, θυμηθηκα τωρα. Μπαιναμε, αλλα απο που να πρωτοψωνισουμε, διναμε κι αλλου
Πωωωωωωω αυτοι οι πελάτες που μόνο κοιτούσαν μέχρι να περάσει η ώρα ν αρχίσει η ταινία κ δεν μ αφηναν ήσυχο να φάω ρε πουστημου
Έτσι εκανες παντελη; ε; δεν ήμασταν αρκετά μεταλ για τα γούστα σου;
Το χειρότερο ήταν πάντως ότι μπαινανε με τα ποπ κορν και όπως τρώγανε τους έπεφταν παντού…
Και αυτό έκανα, και ψώνιζα ενίοτε . Ίσως ήσασταν αρκετά μέταλ για τα γούστα μου !
Πάντα ήθελα να δουλέψω σε δισκάδικο, α ρε τυχεροί…
Γιατί; Ορθοστασία επί πόσες ώρες, χαμηλά αμειβώμενη εργασία… εκτός αν έχεις δικό σου μαγαζί (με άλλα αρνητικά, εισφορές, φορολογία κλπ).