@sametaler να σε ρωτήσω, υπάρχουν επίσημα στοιχεία που να συνδέέουν τις θρομβώσεις με τα εμβόλια για τον κόβιντ (κυρίως των AZ και Johnson & Johnson); Εμένα μου είπαν ότι πέθαναν πολλοί άνθρωποι εξαιτίας των εμβολίων (και στην Ελλάδα), σύμφωνα με έγκυρες στατιστικές, και τα εμβόλια αυτά δεν είναι ασφαλή. Ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί ήρθα σε έντονη αντιπαράθεση με δύο άτομα. Περασμένα, ξεχασμένα. Δε ρωτάω για μένα, έχω κάνει και τις τρεις δόσεις και σε δύο εβδομάδες θα κάνουν την τρίτη και οι γονείς μου. Απλά ρε 'συ στενοχωρήθηκα και μου έμεινε μία πικρία για το όλο θέμα που αποφάσισα να μην το ξαναθίξω μπροστά σε αντιεμβολιαστές.
δεν έχω πρόχειρα λινκ και βαριέμαι να ψάξω τώρα αλλά δεν έχει προκύψει από κάπου επίσημα ότι τα εμβόλια αυτά δεν είναι ασφαλή. η απόσυρση κατ εμέ είναι πολιτικό παιχνίδι.
τα μμε έκαναν τεράστια ζημιά στο ζήτημα γιατί παρουσίαζαν ως θάνατο από εμβόλιο τον οποιονδήποτε θάνατο συνέβαινε κάποιες μέρες μετά τον εμβολιασμό, χωρίς να έχει γίνει κάποια μελέτη ιατροδικαστική για τα αίτια και την συσχέτιση με τον εμβολιασμό.
αλλά ακόμη κι έτσι, στην Ελλάδα οι θάνατοι που καταγράφηκαν έτσι είναι καμία κατοστάρα.
οι θάνατοι από κοβιντ είναι 18000.
ο αντιεμβολιαστής θα αμφισβητήσει είτε την ασφάλεια είτε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.
στην πρώτη περίπτωση αυτό που απαντώ εγώ είναι πως τίποτα στην ιατρική και στην επιστήμη δεν είναι 100% οπότε αυτό που μένει είναι η σύγκριση ρίσκων. spoiler alert, αν δεν το κάνεις, ό,τι ηλικία και να είσαι έχεις πολύ μεγαλύτερο ρίσκο να πάθεις κάτι σοβαρό. είτε ΑΖ και JJ και ακόμα περισσότερο τα mRNA.
όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, τα δεδομένα για μέσα στις ΜΕΘ είναι αμείλικτα, ειδικά όταν κάνεις την αναγωγή στον αντίστοιχο πληθυσμό. επίσης εδώ έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο Μητσοτάκης κάθαρμα, που παρουσίαζε τα εμβόλια σαν την απόλυτη λύση ενώ τα δεδομένα έλεγαν πως μπορεί να το κολλήσεις με μικρότερη πιθανότητα αλλά αποφεύγεις κυρίως από την βαριά νόσηση και έπειτα.
καλά κουράγια και σορρυ που δεν έχω λινκ δεν προλαβαίνω
Σ’ ευχαριστώ που απάντησες. Μερικά απ’ αυτά που γράφεις είναι και δικές μου σκέψεις, ότι π.χ. όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες και ως εκ τούτου ένα ρίσκο και εσύ απλά επιλέγεις ποιο ρίσκο θα πάρεις και (το σημαντικότερο) ότι κανένα εμβόλιο μέχρι στιγμής δεν αποκλείει την πιθανότητα νόσησης και δεν πρόκειται να υπάρξει τέτοιο εμβόλιο αλλά δεν είναι της παρούσης το ζήτημα αυτό. Στοιχειώδεις γνώσεις βιολογίας κανείς τους.
Ακούστε τον Τσιόδρα εσείς…
#monoMaiden #birtekMaiden
Edit: Semih Tareen λέγεται, ιδού το twitter του: https://twitter.com/virusfantom
Ο Μεγάλος Απόπατος.
Μιλάμε για μία από τις πιο ξετσίπωτες μίζες στην ιστορία της χώρας (και δεν είναι ότι έχουμε λίγες).
Με αφορμη την πανδημια κιολας, ετσι; Μην ξεχνιομαστε. Ηταν εργο απαραιτητο για την επιτυχη αντιμετωπιση της.
Επιμένω. Στα καλύτερα εφυγα
Αλήθεια τωρα στο συγκεκριμένο σημείο αυτό είχε γίνει μονο; έβαψαν τον δρόμο; είχε κ κάτι αλλο; υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνουμε εμείς οι απλοί άνθρωποι;
Έχει και ζαρντινιέρες και πλαστικά κολωνάκια
Και 3-4 φοίνικες, δεν τα λένε όλα οι κακοπροαίρετοι!
Χαχα
Ρε λες αυτο να εννοούσαν και οι ίδιοι οι DRI με το… Dealing with it!
Έχω κλάψει