Φωτογραφίες

Τί μαθαίνει καινεις από την εγκυκλοπαίδια γι’ αυτό το καταπληκτικό εξώφυλλο:

Barry Godber (1946–1970), a computer programmer friend of Sinfield’s, painted the design for the album cover. He used his own face, viewed through a mirror, as the model. Godber died in February 1970 from a heart attack, shortly after the album’s release. It was his only album cover; the original painting is now owned by Robert Fripp. Fripp had said about Godber’s artwork:

Peter [Sinfield] brought this painting in and the band loved it. I recently recovered the original from [managing label E.G. Records’s] offices because they kept it exposed to bright light, at the risk of ruining it, so I ended up removing it. The face on the outside is the Schizoid Man, and on the inside it’s the Crimson King. If you cover the smiling face, the eyes reveal an incredible sadness. What can one add? It reflects the music.

3 Likes

image

17 Likes

@Primordial_hordes ο δικός σου ποζάρει όλο περηφάνεια μπροστά στα Ραφάλ :airplane:

:stuck_out_tongue_closed_eyes:

4 Likes

Σε αυτή την επικαιρότητα

received_435284288382678

Και κάτι διαχρονικό

14 Likes

διαμαντι…κογκαρδες. ιμποξ.

1 Like

13 Likes

received_924160728290844

6 Likes

2 Likes

8 Likes

Μια βδομάδα τώρα είμαι πολύ άσχημα επηρεασμένος από την δολοφονία του Άλκη. Η ημέρα περνάει οκ αφού έχεις πράγματα να κάνεις. Τα βράδια πριν τον ύπνο είναι δύσκολα.
Χθες το βράδυ εμφανίστηκε αυτή η φώτο μπροστά μου η οποία είναι παλιότερη βέβαια είχα καιρό να την δω κ μ έφτιαξε την διάθεση λίγο όπως μ το εκανε πάντα.
Είναι η εικόνα που θέλουμε να έχει αυτό που αποκαλούμε στην Ελλάδα , μπάλα.

11 Likes

Όλο το καφριλικι που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν και ο λόγος που σταμάτησα να βλέπω, ήδη από μικρή ηλικία, και που σταδιακά το ίδιο συνέβη και με το ελληνικό μπάσκετ.

Όσο για τις λίγες φορές που πήγα γήπεδο (2 φορές μπάλα και 4 ή 5 μπάσκετ) στα λυκειακα μου χρόνια ήταν πλήρης απογοητεύση και φυσικά δεν αναφέρομαι στην ποιότητα του θεάματος, αλλά του κόσμου.

Και μιλάω για το γνωστό και συνηθισμένο καφριλικι, όχι για εντελώς αδιανόητα γεγονότα όπως τα πρόσφατα.

Κρίμα που είναι έτσι και μακάρι κάποτε να αλλάξει

4 Likes

Εγώ είμαι από τους τυχερούς που έχοντας πάει γήπεδο 3-4 φορές στο Καραϊσκάκη και 1 φορά μπάσκετ Ευρωλίγκα συνάντησα φυσιολογικές συνθήκες

Οι 3 ήταν ευρωπαϊκό παιχνίδι και η μία αγώνας με ΑΕΚ . Δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι κάτι αρνητικό στο εγχώριο

Το μπάσκετ ήταν Ευρωλίγκα με Μπεσίκτας, ήταν καλά και εκεί εκτός του καπνίσματος ( όλων των ειδών ) που με ενοχλούσε πολύ

Ενα σοβαρό αρνητικό που έχω εντοπίσει είναι ότι υπάρχει μερίδα κόσμου που θεωρεί την πλειοψηφία των Ολυμπιακών που πάνε Καραϊσκάκη “πατατακηδες” . Ότι τι δλδ ; Δεν είναι αρκετά καφροι για τα γούστα τους ;;

Disclaimer : δεν προσπαθώ να πω ότι το Καραϊσκάκη είναι εκκλησία, αλλά τα μάτια μου αυτές τις λίγες φορές που έχω πάει έχουν δει κανονικό κόσμο και ηλικιωμένους και πατεράδες με παιδιά . Ακόμα και στο άλλο πέταλο έχω κάτσει και ήταν νορμάλ άνθρωποι .

Εγώ σε όλα τα γήπεδα το ίδιο μοτίβο βλέπω . Από το πέταλο των Ορκ ή τα επίσημα ξεκινούν τα επεισόδια . Στο υπόλοιπο γήπεδο πάνε άνθρωποι που περιορίζονται στο να βρίζουν . Εμετικό μεν , αλλά δεν θα αλλάξει και ποτέ αυτό , ειδικά στην εποχή ΒΑΡ που είναι αφόρητο το θέαμα στο γήπεδο. Κι εγώ έβρισα στο γήπεδο όταν περίμενα 5 λεπτά χωρίς να έχω σαφή εικόνα και μου ακύρωνε γκολ . Αλλά αυτό το προφίλ ανθρώπων δεν βγάζει μάτια με φωτοβολίδες και δεν κουβαλάει πεταλούδες . Πετρια στον εγκέφαλο έχουν που ασχολούνται αλλά μέχρι εκεί

3 Likes

Τη προηγουμενη Κυριακη μετα απο βολτα Υμηττο / Καισαριανη ακουσα οτι παιζοταν αγωνας εκει στο γηπεδο και φυσικα καθισα να δω λιγο το ματς Μικρασιατικου με Ηλυσιακο απο τα συρματα… Ε μετα απο κανα 20λεπτο τα λιγα ατομα αρχισαν να κανουν επεισοδια και να επεμβαινει η αστυνομια που περιμενε απο πισω φαση ψιλο ΜΑΤ με κροτου λαμψης… Αυτα σε Α ΕΠΣΑ …

3 Likes

3 Likes

Κανονισαν ειρηνικη πορεια στη Θεσσαλονικη, με ολους τους οπαδους ολων των ομαδων. Σημερα διαβασα νεο μνμ απο τους διοργανωτες:

Ουτε μια πορεια ειρηνης μια εβδομαδα μετα απο φονικο δεν μπορουμε να κανουμε.

2 Likes

16 Likes

12 Likes

FB_IMG_1644919736267

1 Like

Νέα σεζόν Handmaid’s Tale;

12 Likes