Πίσω είναι ο Τρύφωνας, ο μπροστά ποιος είναι;
Ο Κέβιν Σόρμπο
Δεν το 'πιασα, ρε παιδιά.
Απο αμαρτιες μου λέιπουν τα:
- Άμβλωση (δεν ετυχε)
- Ομοφυλοφιλος ΛΟΑΤ (δεν ετυχε)
- Δολοφονια (ε οχι)
- Μοιχεια (ούτε καν)
- Αθλητικά παξιμάδια (εκτος αν εννοει τα ολικης που ειναι ωραια)
- Καθολικισμος- Ισλαμ-Μαρτυρας του Ιεχωβα-Ιουδαισμος (δεν ψηνομαι γενικα)
- Κτιριο εκκλησιας (ανεγερση? καψιμο? ανακαινιση? δεν εχω κανει τιποτα απο αυτα)
- Κρυο και ζεστος Christ (εκτος αν εννοει να δεις RC και χειμωνα και καλοκαιρι, αυτο το εχω κανει)
Εσεις πως σκοραρετε?
Πάντως και ο Μπεός είναι γωστός στη πιάτσα για τις φασιστικές του απόψεις.
Yep αλλά στη συγκεκριμένη φωτό δεν είχα πρόθεση να ασχοληθώ με τις φασιστικές απόψεις ούτε του ενός, ούτε του άλλου. Απλά με το πόσο μισή μερίδα είναι ο Μπογδάνος. Θυμηθείτε και φωτό που είναι ανάμεσα σε Φαήλο και Τζήμερο, μοιάζει σαν υιοθετημένος γιος.
1.60 μερίδα. Το έχω δει από κοντά στη Νάξο.
Summary
Μπουρδελιάρης??
Τελευταία φορά που πήγα πλήρωσα σε δραχμές, οπότε όχι ιδιαίτερα, αλλά την έχω σκοράρει την αμαρτία
Eχείς σίγουρα και το “ΚΡΥΟΣ KAI ΖΕΣΤΟΣ CHRIST”
και “REPENT”
edit: το εχεις γράψει, σταμάτησα στο κτίριο
Τρομερός ο φίλος, με προβλημάτισε:
Moιχεία: Nope, couldn’t live with my concience μετά
Πορνεία: Όχι, ΑΝ ΚΑΙ έχω πάει για ‘‘αραλίκι’’ σε σπίτι φίλης που, σαν φοιτητές γύρω στα 20, είχαμε κάτι σαν σχέση, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι δεν αρχίσω τα νευρωτικά μου και τα ‘‘τι κάνουμε, που οδηγεί αυτό, γιατί, πως, δεν έχει νόημα να είμαστε 8 μήνες από απόσταση κτλ κτλ’’ , θα μου έπαιρνε δώρο ipod από το Λονδίνο όπου και σπούδαζε - το οποίο και έγινε… cheap shot, αλλά μου το δίνω σε ένα επίπεδο. Μπουρδέλο από την άλλη δεν έτυχε, είχα και σχέση στο σχολείο, μικρή πόλη το Ηράκλειο κτλ κτλ
Χαρτοπαίκτης: Έχω πάει μια φορά Regency Θεσσαλονίκη, έχασα 300€
Ειδωλολατρεία: Έχω το ‘‘666’’ σε δίσκο, υπογεγραμμένο από τον Ντέμη Ρούσσο, εν μέρη οικογενειακό φίλο. Μπορεί να μην είναι ‘‘είδωλο’’, αγαλματάκι anyway per ce, αλλά το λατρεύω πιο πολύ και από μερικά πρώτα μου ξαδέρφια.
Αθεϊστής: Ένοχος
Άμβλωση: Από όσο ξέρω, όχι
Ομοφυλόφιλος: 110% πέρασα μια φάση στο δημοτικό, ίσως και για 5 λεπτά μόνο, αλλά είναι πολύ θολή η μνήμη τώρα πια, δεν θα κομπλάρω όμως και θα μου το δώσω.
ΛΟΑΤ: Nope
Δολοφονία: Έχω πατήσει με το μηχανάκι μια γάτα μια φορά, την οποία βέβαια προσπάθησα να αποφύγω, με αποτέλεσμα αυτή να τεζάρει ακαριαία και εγώ να προσγειωθώ 2 μέτρα μακριά πάνω σε ένα παρκαρισμένο αμάξι + το μηχανάκι οριακά για πέταμα.
Ψεύτης: Ναι, ειδικά σε δουλειά του γαμάω
Πορνοπαρακολουθες: Ίσως μέσα στα τοπ5 καλύτερα πράγματα της ζωής μου μέχρι σήμερα, η φάση κάπου στο γυμνάσιο που ανακάλυψα ότι το Filmnet έχει τσόντες μετά τις 12.
Αθλητικά παξιμάδια: wtf?
Μαριχουάνα: Είμαι από Κρήτη, μοιραία κάποια στιγμή όλοι την περνάμε την φάση αυτή -αν και ‘‘αθλητής’’ τότε γαρ, η επαφή μου ήταν ελάχιστη.
Καπνιστής: Μόνο για μια περίοδο heavy smoker, για 3 χρόνια σχεδόν όταν δούλευα σε Ελεγκτική. Δεν το μετανιώνω όμως, ήταν ή αυτό ή να γίνω αλκοολικός (δεν υπήρχε 3η λύση), οπότε i stand by my choise. Πλέον, 1 στις 3 που θα βγω για καμιά μπύρα, αν παίζει κανένα στριφτό, θα κάνω μια τράκα -για να καπνίσω το μισό και να πετάξω το υπόλοιπο.
Φάρμακα: Το πιο ακραίο, επειδή δεν μπαίνω σε αεροπλάνα, ήταν όταν έπρεπε αναγκαστικά να μπω το 2010 για το μεταπτυχιακό Αγγλία και μια φίλη ψυχολόγος μου έγραψε μισό Xanax πριν την πτήση. Μέχρι τότε, μόνο depon και niflamol σε φάρμακα. Πριν λοιπόν μπω στο αεροπλάνο, εγώ κούμπωνα από το άγχος μου 2 XANAX + έπινα ότι έβρισκα σε μπύρες στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να γίνομαι ζαμπόν για 1-2 μέρες. Το διατήρησα για 1-2 χρόνια μετά το συνήθειο, κυρίως σε parties και μαζώξεις με την ευρύτερη παρέα -που ούτως ή άλλως γινόμασταν χάλια-. Αυτά, μόλις τελείωσε εκείνο το μοναδικό κουτάκι XANAX που είχα, το 2012 λογικά, μέχρι και σήμερα είμαι αραιά και που κάνα depon ή niflamol για τους πονόδοντους
Μεθύσια: Ναι, του είχα γαμήσει σε αρκετές φάσεις των 20ς μου, είμαι από Κρήτη όπως είπα παραπάνω, μας έβαζαν ρακί και στο γάλα του μπιμπερό για να νταγλάρουμε. Τώρα στην δεύτερη μπύρα είμαι να κοιμηθώ, στην 3η να πεθάνω, στην 4η πρέπει όντως να έρθει ασθενοφόρο.
Καθολικισμός-Ισλάμ-Μάρτυρες Ιαχωβά-Ορθοδοξος-Ιουδαϊσμός: nope, καμία επαφή, δεν ξέρω καν τα μισά τι πρεσβεύουν… όμως η ταυτότητα γράφει ‘‘Ορθόδοξος’’ οπότε μου το δίνω και αυτό μάλλον.
Κτίριο Εκκλησίας: Ναι, έχω μπει
Κρύο και Ζεστός Christ Repent: ???!!!
από ότι βλέπω, καμία τύχη, δεν σώζομαι =/
Δεν τα γλιτώνουμε τα καζάνια της κόλασης απ’όσο βλέπω…
Ενδιαφέρον το πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας, εδώ μιλάμε για εναν πόρνο λοιπόν και όχι για μπουρδελιάρη.
Λογικά όλη η πινακίδα έχει στόχο (αφού ξεπεράσουμε ένα αρχικό wtf με τα αθλητικά παξιμάδια) να φτάσουμε στο κρύο και ζεστός κράιστ και να αναρωτηθούμε αν μας έριξαν κάτι στον καφέ το πρωί.
όσο για το combo heavy smoking + ξύδια, προφανώς το ένα τραβάει το άλλο αυτομάτως, αλλά το να καπνίζω στη δουλειά και εκτός, παλευόταν σαν καθημερινότητα… το να γίνομαι όμως κομοδίνο από τα ξύδια, ένα βράδυ Κυριακής πχ και την επόμενη μέρα να πρέπει να δουλέψω σε καθημερινή βάση 9 με 2 τα ξημερώματα, Δευτέρα με Σάββατο (και ενίοτε αυτές τις μέρες, να είμαι και σε αεροπλάνα-τρένα-λεωφορεία με το labtop στα πόδια ανοικτό), ήταν πάρα πολύ δύσκολο έως αδύνατο. Άλλοι συναδελφοι το έκαναν βέβαια, αλλά σήμερα εγώ είμαι 38 και μοιάζω με 38, αυτοί 38 και μοιάζουν 60…