Κάνω κι εγώ το self-assessment μου, στα πρότυπα του Lupin
Moιχεία : Ποτέ, απλά φεύγεις αν δε σ’αρέσει κάτι
Πορνεία: Δύσκολο αυτό αλλά θα πω όχι, γιατί πόρνος δεν έχω γίνει, και μπουρδελιάρης μια φορά μετά από ερωτική απογοήτευση και θάλασσες ποτού προσπάθησα, όπου πλήρωσα και δεν μπόρεσα να αποδώσω ακούγοντας “Τι εγκεις μουρο μ?”. Μέχρι σήμερα, νιώθω ευγνωμοσύνη στον μικρό νννκκκολα γιατί είμαι φανατικά κατά.
Χαρτοπαίκτης: Έχω πάει στην Πάρνηθα σε κάποια γενέθλιά μου, κέρδισα 750€ στη ρουλέτα, χάλασα τα 550 στο DC στο Γκάζι 2 ώρες μετά, και έχω πάει 3-4 φορές όταν ήμουν στο Λουτράκι φαντάρος που έχασα από ένα 50αρικο
Ειδωλολατρεία:
Αθεϊστής: Ένοχος
Άμβλωση: Από όσο ξέρω όχι για κανονική άμβλωση, αλλά στα 16 μου είχαμε ατύχημα και πήρε χάπι της επόμενης μέρας και το πήρα κι εγώ για να δω τι θα γίνει (ακόμη δεν μπορώ να βγάλω τρίχες γενικά) και άλλη μια φορά στα 21 γιατί η τότε νυν κοπέλα μου ήταν κολλητή φίλη με την προηγούμενη κοπέλα (δες 15 λέξεις πίσω) και ήξερε την ιστορία, άρα έπραξα στρατηγικά για να μην ακούω γκρίνια
Ομοφυλόφιλος: Όχι 100% αλλά, 1ον καλοκαίρι 2α λυκείου, σε παιχνίδι στην παραλία, ήμαστε 2v2 και το challenge ήταν, ότι κάνουν τα αγόρια θα κάνουν και τα κορίτσια, άρα υπήρχαν πράγματα που θεωρούνται ομοφυλοφιλικά 10000%. Επίσης ένας φίλος μου, μου χρωστάει 2 πεολειχίες από χαμένα στοιχήματα από το 2016 και το αναφέρω κάθε βδομάδα, μπορεί να είναι και poweplay μπορεί και όχι, ποιος ξέρει.
ΛΟΑΤ: Nope
Δολοφονία: Την προηγούμενη βδομάδα σκότωσα κατά λάθος μια αράχνη στο ντουζ και ακόμη νιώθω άσχημα, γιατί τις συμπαθώ πολύ και δεν τις πειράζω για να μου τρώνε τα ζωύφια και τα κουνούπια που τα δολοφονώ ασταμάτητα. Επίσης τρώω κρέας.
Ψεύτης: Θα πω ναι, γιατί δε γίνεται να μη λες ψέμματα, αλλά γενικά προσπαθώ να είμαι φουλ ειλικρινής, άρα υπάρχει ένα φάσμα εδώ. Αλλά ψέμματα σοβαρά, όχι.
Πορνοπαρακολουθες: Επόμενη γραμμούλα, όποιος δεν το παραδέχεται κάνει τικ αυτόματα και στο παραπάνω.
Αθλητικά παξιμάδια: wtf?
Μαριχουάνα: Σπάνια, κι έχω και αρκετά χρόνια, Funny story, η πρώτη μου φορά που έκανα, ήταν στο κάμπινγ στα 18 μου που δεν κάπνιζα ούτε κανονικό τσιγάρο, και θεώρησα σωστό να εμπιστευτώ το φίλο μου και να μου δώσει πρώτη τζούρα ανάποδη
Καπνιστής: Ναι, η πιο ωραία απόλαυση στη ζωή, μέχρι να το ξαναδιακόψω που είναι ο,τι χειρότερο που υπάρχει.
Φάρμακα: Με ερωτηματικό κι εδώ, αλλά αντικειμενικά ναι, γενικά όμως δεν παίρνω καθόλου αν δεν είμαι έτοιμος να πεθάνω, προτιμώ όταν χρειάζεται να με πιάσουν.
Μεθύσια: Όχι σοβαρά πράγματα, τουλάχιστον μέχρι να κάνω τις επαναληπτικές μου εξετάσεις για τρανσαμινάσες και υπέρηχο στο συκώτι και νεφρό Εξετάσεις που είχα σκοπό να κάνω αυτή τη βδομάδα, αλλά σήμερα το πρωί έμαθα πως πρέπει να κλείσω ραντεβού και 2 κλινικές που πήρα δεν είχαν μέχρι αρχές Αυγούστου, που σημαίνει πως πρέπει να ανανεώσω το παραπεμπτικό, που σημαίνει πως δε χρειάζεται να μην πίνω γιατί έχω εξετάσεις αυτή τη βδομάδα
Καθολικισμός-Ισλάμ-Μάρτυρες Ιαχωβά-Ορθοδοξος-Ιουδαϊσμός: Μπα
Κτίριο Εκκλησίας: Υποθέτω εννοεί να μην το κατεδαφίσεις ή κάτι αντίστοιχο
Κρύο και Ζεστός Christ Repent: ???!!!