Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

Ενας φιλος μου σε ερωτηση τι σου τι σπαει απαντησε οι ρατσιστες και οι οι Αλβανοι.********* στα γελια μολις το ακουσα.

Καλαματα σε ταβερνα με τους γονεις μου κι εναν μουρλο (με την καλη εννοια) θειο μου. Μιλαγαμε για ενυδρεια…

Πατερας μου: Αυτοι οι καρχαριες για τα ενυδρεια ειναι ακριβοι ε? Εναν στην αθηνα τον ειχα βρει 2000 ευρω!

Θειος μου: Ναι ρε, τον παιρνεις, τον ταιζεις, κι οταν σου γινει εναμισι μετρο τον παιρνεις εδω στο λιμανι, καλεις την φιλοζωικη και τα καναλια και λες “Οριστε, αμολαω το ζωακι”…

:lol: :lol: :lol:

απο τις καλες ατακες που εχω ακουσει την εχει πει ενας φιλος μου… “Αρχδζελες” τα εσπασε ο μαλακας χαχα

Eίμαστε μια παρέα 3 κοριτσιών στη Δωδώνη…έχουμε φάει τα παγωτά οπότε κάποια στιγμή γυρνάει η μία φίλη μου στην άλλη και τη ρωτάει:έχω τπτ (εννοούσε μήπως είχε λερωθεί)???
και η άλλη απαντάει:έχεις ένα μαρούλι ανάμεσα στα δόντια σου!
οπότε η 1η αρχίζει την προσπάθειαί να το βγάλει!!!#-o
Τότε σκάσαμε όλες στα γέλια!!!
Δεν είναι ανέκδοτο …απλά η μία είναι ξανθιά!!!:smiley:

Ο ιδιος θειος που μιλαγα και πριν που οπως καταλαβατε δεν κανει τπτ αλλο, ολο ατακες λεει :stuck_out_tongue:

Ως γνωστον τα ψαρια ιχθυοτροφειου ειναι εντελως χαζα…αν πλησιασεις το χερι σου μαζευονται νομιζοντας οτι θα τα ταισεις…

Στην Καλαματα λοιπον υπαρχει ενα ιχθυοτροφειο με τσιπουρες οι οποιες ομως βρηκαν τροπο και απεδρασαν και βρεθηκαν στο λιμανι. Ο θειος μου που ψαρευει συχνα τις πηρε χαμπαρι και πεταγε μεσα το αγκιστρι σκετο και αυτες τσιμπαγανε…

Παει λοιπον ενας κια τον ρωταει: “τι εγινε Νικο, επιασες τπτ σημερα?”
και απανταει ο θειος μου: “Ε, τιποτα, 15 κιλα τσιπουρες” και μετα αρχισε να γελαει με το χαρακτηριστικο του γελιο :lol:

ειναι πιο αστειο οταν τον ακους να το λεει με την βαρια φωνη του

Οι ατακες του Zafrock χθες…

Καλα εσυ χθες γελαγες με το παραμικρο ρε, ακομα και με τις ατακες της Νεφελης. Φανταστειτε καταντια. [-X

Kαλά συνεννοημένοι είστε εσείς και μου τη λέτε συνεχώς??? :cry: :cry:

Και η ατακα της Νεφελης με την τουλουμπα με εστειλε…

Παλιά τώρα στο Βραχάτι ένα χωριό έξω από την Κορινθο καλοκαιράκι τέτοια εποχή είχα πάει με κάτι φιλαράκια στα ηλεκτρονικά του χωριού στην παραλία…Εξω στα τραπεζάκια καθόταν πάντα από το πρωί εως το βράδυ ένας θεόχοντρος ο Κώστας (οικοδόμος κιόλας και έπινε μπύρες…) Ε λοιπόν ενα φιλαράκι πετάει την εξής θεική ατάκα…Μαλακα αυτός δεν χέζει ποτέ να για μην πεινάσει…#-o :lol:

'Ενας τρελλάρας 28 χρονών μου έλεγε κάτι ιστορίες για το ότι τον προστατεύουν οι εξωγήινοι, τον είχε συλλάβει η ΝΑΣΑ για να του κάνει πειράματα, αλλά πάτησε το σωστό κουμπί του κλουβιού που τον έκλεισαν και απέδρασε, ότι η ταινία του άρχοντα των δαχτυλιδιών γυρίστηκε χάρη σε έναν φίλο του που είχε το ένα δαχτυλίδι που το αναζητούσαν οι εξωγήινοι, ότι είχε δουλέψει σαν μπόντιγκαρντ του ΥΠ.ΕΞ. της Ολλανδίας και ότι σε μία εβδομάδα έφευγε για να πιάσει δουλειά σαν ο προσωπικός σωματοφύλακας του πάπα Βενέδικτου, και ένα σωρό άλλα τέτοια παπατζιλίκια. Όταν μου μιλούσε έκρυβα το στόμα μου για να μην με πάρει πρέφα που γελούσα. Επίσης έβγαζε μόνος του και κάτι ανέκδοτα, που πραγματικά δεν είχαν κανένα νόημα και γελούσα με το πόσο ηλίθια ήταν.:lol: :lol: :lol:

Σε ένα φίλο μας που βρίζαμε!

Τι μ@λ@κας που είσαι! Ντρέπεσαι να’ σαι δίπλα σου!!
(βγήκε αυθόρμητα εντελώς)

Πες του να κοψει τις πολλες ταινιες…βλαπτουν σοβαρα τον εγκεφαλο…:stuck_out_tongue:

Εγώ προς μια φίλη σε καβγά:

-Άντε γάμ#σου
-Ευχαριστώ
-Παρακαλώ
-Ξέρεις κανένα διατεθιμένο να βοηθίσει?
-Όχι,και 'γω ψάχνω
-Νομίζω βρήκα κάτι σχετικό στη Χρυσή ευκαιρία

κάτι τέτοια λέμε

1 άλλη φορά΄,εγώ σε εκείνη

-Ρε,να σε ρωτίσω,στην περίοδο,πόσο αίμα βγαίνει?
-Πολύ
-Πόσο?Σε τι χωράει δλδ?
-Σε 1 κουταλάκι του καφέ

Απο τότε αυτό είναι το συνθηματικό μας,το κουταλάκι του καφέ

Υ.γ.Συνήθως δεν λέω τέτοια αλλα μαζί είμαστε τρομεροί κάφροι:D

Σχολειο τωρα.Χτυπαει κουδουνι και ολοι κατευθυνομαστε προς τη ταξη για Μαθηματικα…Ο κολλητος μου εχει παθει μια απο τις συχνες κρισεις τρελας του και με το που μπαινουμε στη ταξη τον βλεπυμε να κανει οτι ποζερια του ρχοταν στο μυαλο…Μπαινει μεσα ο μαθηματικος τον κοιταει,τον καλει κοντα του και(οπως μου ειπε αργοτερα ο Γιωργος)του λεει στ’αυτι:"…δε γαμεις και σου χει στριψει…":smiley: :smiley: :smiley: Επεσε κατω ο κολλητος και χτυπιοταν,ακομα γελαει…lol

Ατακες αντρων σε σχεση με τη γυναικα:

«Πανω στη γνωστη doggy-style σταση σκεφτηκα τι καλη ιδεα που θα ηταν να της τραβηξω τα μαλλια… Τελικα δεν ηταν…»

«Όταν ημουν 14 ετων, πιστευα ότι αν γλειψεις το στηθος μιας γυναικας ακομα και όταν δεν εχει γεννησει προσφατα , θα βγαλει γαλα…»

«Καποτε ακουσα ότι αν κοιμηθεις με μια εγκυο το παιδι γινεται δικο σου. Το πιστευα για μερικα χρονια…»

«Ημουν σιγουρος ότι όταν μια γυναικα εχει περιοδο δεν μενει εγκυος… Ουπς!!!»

«Νομιζα πως όταν οι θηλες της γυναικας σκληραινουν, σημαινει ότι είναι φτιαγμενες. Ετσι λοιπον καθομουν στην ταξη στο λυκειο και απορουσα γιατι κάθε κοριτσι ηταν φτιαγμενο ολο τον Ιανουαριο…»

Στην ξαδερφη και στη θεια 10 ποντους πιο βαθια.

Καφριλα σε ολο της το μεγαλειο.

Ήμουν σε μια καφετέρια με έναν ξάδελφο μου και μια παρέα και έρχεται ένας μάυρος που πούλαγε λουλούδια. Λέει στον ξάδελφο μου πάρε λουλούδια να δώσεις στην κοπέλα δίπλα σου. Και απαντάει ο ξάδελφος μου “όχι, αμα θέλω θα κόψω απο τον κήπο μου”!!!#-o :lol: :lol:

Συζήτηση με ένα φίλο μου πριν κάνα μήνα

-Άσε ρε μετράω τις μέρες αντίστροφα
-Γιατί ρε τι έγινε?
-Κυριακή,Σάββατο,Παρασκευή…#-o

Καφρίλααααααααααα!!!:lol: