Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

Καντε με τωρα μπαν!

Σαν Larocca ή σαν tolkki?:-s

Κανε εντιτ αλλιως πεθανες :!:

Αυτη η συζητηση σταματαει εδω, δεν εχει νοημα.

κοπιραϊτ:-k

Ναι σωστα. Βασικα εγω απλα ποσταρα ον τοπικ α. Ρουδολφ ατακα.

φτιάξε μια ενότητα με τις ατάκες μου που έχουν γράψει ιστορία να γουστάρουμε8)

user rocking=rudolf

user rocking=sofi-k

user rocking=parasol

parasol=spambot

manos87=spambot

ΑΡΑ:

Ο ρουντολφ είναι σπάμποτ, το σoφικαπα είναι ο πάρασολ (δε ντρέπεσαι…) και ο μάνος87 είναι το σοφικάπα.

Μπορείτε να το συνδυάσετε και με άλλους τρόπους.

edit! όπου λαρόκκα το έκανα σόφικάπα! μου κάθεται πιο καλά έτσι! :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άριστα, μπράβο! Άσσος στην επαγωγική λογική!!!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ. Τόσα χρόνια διάβασμα του Αριστοτέλη απέδωσαν βλέπεις. Παραδίδω και ιδιαίτερα, σε πολύ αυστηρές τιμές και με περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Α, και ο Αριστοτέλης επίσης συνδέεται ΑΜΕΣΑ με το φόρουμ, τα spambot, καθώς επίσης και με τα λουκάνικα φρανκφούρτης, τα κοάλα και τους κίτρινους καναπέδες για 2 άτομα, που πίσω τους κρέμονται αντίγραφα έργων τέχνης, κατά προτίμηση έργα κυβιστών… Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία και το πως κατέληξα σ’ αυτό δεν είναι τόπος συζήτησης για ένα μέρος σαν αυτό…

8O Άφωνη! 8O Έγραψες, τελος, υποκλίνομαι! :lol: Επίσης κάπου εδώ κολλάει και η έννοια της εντροπίας στη φύση και είμαστε πλήρεις!

Αν και περισσότερο από τους κυβιστές μου αρέσουν οι σουρεαλιστές, άλλα προσωπικά γούστα είναι αυτά…:stuck_out_tongue:

:lol2: :lol2: :lol2:
τώρα το είδα… Γελάω έξω δυνατά (το κλοπηραητ στο Λεντ :stuck_out_tongue: ).

Μια που ακουσα σε σειρα στην τιβι χτες.
Συζητηση/τσακωμος μεταξυ ζευγαριου:
-Με την καλυτερη μου φιλη ρε;!
-Ελα τωρα δεν ειναι ετσι…Εχεις και καλυτερες φιλες.:expressionless:

If dolphins are so smart, why do they live in igloos?

Cartman in South Park

:lol3: :lol3: :lol3: ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ!!!
Τραγικη απαντηση αλλα εχει γελιο!

κάποιος μου το έλεγε αυτό το σάββατο το βράδυ:-k

Τρώγοντας βάφλες και κρέπες, κουβεντιάζοντας για τη Θεσσαλονίκη και τη σκέψη (μέχρι στιγμής) του να ανέβουμε κάποια στιγμούλα τώρα μέσα στις γιορτές…

OxiOlga: Ο πύργος του Αϊφελ είναι ακόμη εκεί?
LaRocca: Ε…ναι…:-s στο Παρίσι πρέπει να είναι ακόμη…

[SPOILER]Ο…"πύργος του Αϊφελ[B]"…:stuck_out_tongue:

[/B]

η συνέχεια…
OxiOlga: :lol: :oops: ο Λευκός πύργος εννοούσα!
LaRocca: Ε…νομίζω δεν τον έχουν μετακινήσει ακόμη… εκεί δίπλα στη θάλασσα τον έχουν…:stuck_out_tongue: :lol: [/SPOILER]

:oops: :oops: :oops:

:tomato: :tomato: :tomato: :-- :--

Τα προσωπα: Φιλος μου και η γκομενα του. Στο εξης θα αναφερομαστε σε αυτους ως Εκεινος και Εκεινη…

Τοπος: Το σπιτι Εκεινου

Χρονος: Κυριακη 16/12/2007, 19.00-21.00 (Η ωρα του ντερμπι ΟΣΦΠ-ΑΕΚ)

Σκηνικο: Εκεινος αρρωστος γαυρος, θελει να δει το ματς. Μετα πρεπει να παει στη γιορτη φιλης με Εκεινη. Οποτε Εκεινη τον επισκεπτεται σπιτι του την ωρα του ματς. Οι δικοι του λειπουν, ειναι μονος του με Εκεινη στο σπιτι. Βλεπουν το ματς κουκουλωμενοι στο κρεβατι. Ακολουθουν τα παρακατω…

Εκεινος σκεφτεται: Αντε ρε ομαδα, παμε να τους γαμησουμε!
Εκεινη σκεφτεται: Μιας και ειμαστε μονοι μας θα του κανω αγαπουλες και θα ξεχασει και Ολυμπιακο και ντερμπι και ολα και θα ασχοληθει μαζι μου…
Εκεινος σκεφτεται: Ωχου τι θελει κι αυτη μωρε. Ασε με στην ησυχια μου να δω το ματς…

Η ωρα κυλαει. Εκεινη εχει κατεβασει μουτρα γιατι Εκεινος συνεχιζει να την γραφει για τον γαυρο. Στο μεταξυ η αγωνια στο ματς ειναι διαχυτη. Ο Γκαλετι βγαινει απο δεξια, πασαρει στον Τοροσιδη. Ο Τορο σεντραρει και ο μεγας Νταρκο καρφωνει με κεφαλια την ΑΕΚ. Εκεινος πεταγεται σαν ελατηριο απο το κρεβατι σχεδον ριχνοντας κατω και Εκεινη. Παπλωματα και λοιπα βρισκονται στην αλλη ακρη του δωματιου…

Εκεινος ουρλιαζει: ΓΚΟΟΟΟΟΛ!! ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΝΤΑΡΚΟ!!! ΝΑΙ ΡΕ ΘΡΥΛΕ!!! ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!
Εκεινη με ξινο υφος λεει: Δεν καταλαβαινω τι σας κανει να χοροπηδατε ετσι για τις ομαδες…
Εκεινος ουρλιαζει: Η ΚΑΒΛΑ ΤΟΥ ΝΤΑΡΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!
Εκεινη με ακομα πιο ξινο υφος λεει: Τη δικη σου καβλα δεν ξερω ποτε θα δουμε…

Καλα, κι εγω οταν ντρεπομαι λεω οτι το ταδε το επαθε ενας φιλος μου.