Πανω σε χαρτι κολλημενο στο ψυγειο της κουζινας μας… η μανα μου το πρωι πριν παει στη δουλεια εχει χούι να αφηνει σημειωματα πανω στο ψυγειο. Προς τον πατηρ συνηθως γιατι το πρωι και γω και ο αδερφος μου παμε σκουλ 8) τεσπα, να τι ειδα μια μερα:
η μανα μου:Το λαστιχο ειναι πιτα, ο μπαμπας μου εχει τρομπα.
Το λαστιχο του αυτοκινητου ντε Σηκωνεται λοιπον ο μπαμπας το πρωι και βλεπει αυτο το σημειωμα. Εκανε τον κοπο να απαντησει απο κατω
πατερας:Κι εγω ειμαι στην τσιτα, στο μυαλο μου σκαει μπομπα.
Υπογραφη:αγνωστο ζευγος ψυχοπαθων.
μουαχαχαχ
μπολνταρα οσα ειναι γραμμενα ωστε να ξεχωριζετε τα σχολια μου 8)
Ατακα συμμαθητη στο γυμνασιο.
Συρος, 3ημερη, στεκομαστε σα τις σαρδελες στα Γκουντιζ και περιμενουμε να παραγγειλουμε.
Οποτε γυρναει και μου κανει:
“Την τελευταια μερα θα φαμε σουβλακια.”
“Ναι;”
“Ναι το λεει στο προγραμμα. Γυρος του νησιου.”
Σε θεατρική παράσταση πέρισυ… δεν θυμάμαι πως λεγόταν ακριβώς η παράσταση αλλά μιλούσε για τη ζωή του Kurt godel(γκέντελ νομίζω στα ελληνικά, γνωστός μαθηματικός και φιλόσοφος…) τεσπα για να μην τα πολυλογώ σε κάποια στιγμή αναρωτίοταν τι θα ήταν διάφορα διάσημα ζεύγη της ιστορίας… οπότε πετάει σε κάποια στιγμή και το …τι θα ήταν ο Ρωμαίος χωρίς την Ιουλιέτα…εεε και πετάγεται αμέσως ο φίλος μου και απάνταει …ζωντανός…
Όλο το θέατρο λύθηκε στα γέλια…(βέβαια τώρα που το περιγράφω χωρίς να έχετε βρεθεί στη παράσταση μοιάζει λίγο χαζό αλλά τότε ήταν απίστευτη ατάκα… )
Αραζαμε σε σπιτι φιλου ειχαμε φαει,πιναμε κρυες μπυριτσες και ακουγαμε μουσικουλα.
Σε καποια στιγμη βαζει το παιδι που ειχε το σπιτι Neurosis και μια κοπελα που ψιλοακουει post metal
ρωταει τι ειναι αυτο ?Αρχιζει το παραληρημα το δικο μου και του αλλου παιδιου.
Ειναι θεοι,ειναι απιστευτοι.Λεω εγω ηταν,ειναι και θα ειναι θεοι.Ανεκαθεν γ*μουσαν,μεχρι και παιδια
εχουν κανει και συνεχιζουν να γαμανε.
Και μου απανταει Γιατι ? Θελουν και αλλα παιδια ?
Χαζευουμε με μια φιλη μια ταινια…η βαρεμαρα στο μεγιστο, εγω μισο-ξαπλα στον καναπε και η φιλη γερμενη επανω μου…
σε καποια φαση στην ταινια δειχνει γενεθλια και το κλασσικο τραγουδακι “happy birthday to you” χωρις να δειχνει τον/την εορταζ οντα/ουσα…στο τελος της σκηνης δειχνει ενα αγορακι στα ποδια του μπαμπα να σβηνει τα κερακια, οποτε λεω χωρις να το πολυσκεφτω…οντως ηταν happy birthday του γιου…
για ποτε επεσε απ’τον καναπε απ’τα γελια δεν το καταλαβα…
για ποτε ομως φασωθηκαμε στο τελος της βραδιας ομως το καταλαβα για τα καλα…:vibrate::yahoo: