Ο αυνανισμός είναι να κάνεις έρωτα με κάποιον που αγαπάς πολύ. Τον εαυτό σου…
#-o #-o Ελεος…
Ολοι στη χειρωνακτικη εργασια λοιπον!
ναι αλλα ομως καλος ο αυνανισμος, αλλα με το σεξ γνωριζεις και κοσμο :!:
βασικά μην αναφέρετε το όνομα ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ επι ματαίω…
ευχαριστώ
Ο χρηστης ChrisMC ειπε σε αλλο φορουμ σε θρεντ για τους ΧΙΜ
Nomizw oti einai ena apo ta kalutera groupakia ths dekaetias…
του Γουντι Αλλεν ειναι αυτο
Κατα λαθος βγηκε σωστος ο MC. Aπο τα 100αδες pop/rock γκρουπακια που μας πλασαραν τα τελευταια χρονια, οι ΗΙΜ ειναι ενα απο τα καλυτερα…
:-k :-k ΜC=P??
Πάνω στην προσπάθεια να χάσουμε τα κιλά των γιορτών μου ήρθαν 5-6 σχετικές ατάκες :
Ισορροπημένη δίαιτα είναι ένα σουβλάκι σε κάθε χέρι…
Φονιάδες των χοντρών διαιτολόγοι !
H καλύτερη δίαιτα είναι η θρησκευτική : Tρως τα πάντα και προσεύχεσαι στο Θεό να μην παχύνεις
Η δίαιτα της Παναγίας : Τρως μέχρι να σκάσεις και μετά κρατάς το στομάχι σου και λες ‘‘Ωχ Παναγία μου’’.
Κάνω δίαιτα 2 βδομάδες τώρα.Μέχρι τώρα έχω χάσει 14 μέρες…
Τα τελευταία 10 χρόνια είμαι σε συνεχή δίαιτα…Έχω χάσει συνολικά 427 κιλά.
Oχι.
Ε = MC^2.
Αλλα ναυπηγος δεν εισαι? Δεν περιμεναμε τπτ καλυτερο.
τελικά όλοι το ξέρουν αυτό με τους ναυπηγούς? :lol: :lol:
Εκλεκτό θηλυκό μέλος του φόρουμ προχωράει στο δρόμο, και γυρεύει απεγνωσμένα κάποιο liposan καθώς είχαν ξεραθεί τα χείλη της. Ήταν αργά όμως, και στην περιοχή δεν υπήρχαν ανοικτά μαγαζιά… εκτός απο ένα sex-shop. Στο οποίο και εισήλθε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Μπαίνει μέσα, και ρωτάει την υπάλληλο “έχετε μήπως liposan?”. Εκείνη της απαντάει ευγενικά “liposan δεν έχουμε, έχουμε όμως διάφορα λιπαντικά αν θέλετε”. Η φίλη μας όμως επιμένει. “Όχι, όχι, δε θέλω λιπαντικά, κάτι για τα χείλια θέλω!”. Και η υπάλληλος του sex-shop λέει με τη σειρά της “Έχουμε λιπαντικά και για τα χείλια!”…
Προφανώς άλλα χείλια εννοούσε…! #-o :lol:
(η παράθεση αυτού του αληθινού γεγονότος, έγινε με τη συγκατάθεση της συμμετέχουσας)
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Και 'γω ακριβως την ιδια αντιδραση ειχα!:lol:
Λα ροκα!!!
Ε,τι νόημα έχει που έγινε με τη συγκατάθεσή της αφού δεν αναφέρεται το όνομά της?
πείτε όνομα8)
με τη συγκατάθεσή της ε.
Μια χρηστρια μονο δινει συγκαταθεσεις για να δημοσιευτουν μαργαριταρια της 8)
Η μεγαλύτερη κοτσάνα που’χω πει είναι πως το Let It Be είναι Joan Baez κι η μεγαλύτερη που έχω ακούσει πως οι Σάμπαθ παίζουν νιου μέταλ.
Η Ολγα ειναι παιδια.
Τσου. Πέσατε έξω παίδες. :roll:
Όταν με το καλό μπει στο φόρουμ και δει το τόπικ, ας το σχολιάσει η ίδια, άμα θέλει. 8)