Ακουγα Deathcrush - Mayhem, και μπαινει ο πατερας μου και λεει: “Τι επαθε αυτος? Τον αφησε η μανα του και κλαιει?”
:lol: :lol:
Ακουγα Deathcrush - Mayhem, και μπαινει ο πατερας μου και λεει: “Τι επαθε αυτος? Τον αφησε η μανα του και κλαιει?”
:lol: :lol:
Εγω , δυο φιλοι μου και 2 γαλλιδες προχωραμε στην Κω . Ο ενας φιλος εχει την μικρη ( η αλλη ειναι 125 κιλα… και μεις κοιταμε τον ουρανο ) Και οπως περπαταμε , πεταγεται ενας απο μια καφετερια και φωναζει δυνατα " Και την χοντρη , ποιος θα την παρει ?? !!
“Η σκληρή δουλειά ποτέ δεν έβλαψε κανέναν…
…αλλά δεν είναι ώρα για πειραματισμούς!”
κάπως έτσι είναι…
[I]αν κάποιος σε πει γαϊδούρι,ρίξτου μια μπουνιά.
αν στο πει 2η φορά,μην ασχοληθείς μαζί του.
αν στο πει 3η φορά,πήγαινε να αγοράσεις σαμάρι.
[/I]το νόημα βγαίνει,αν και δεν είναι έτσι ακριβώς:)
Με ποιον συνδέεται;
…
καθηγητης στο emo στο φροντιστηριο:
-εισαι σαν ακλαδευτη τουλίπα
Όσο πέφτει η νύχτα, το χιόνι θα πυκνώνει, μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι :lol:
μην το παίρνεις έτσι, έχασες από τον καλύτερο!
#-o
…γιατι τραγουδαει ετσι αυτος? Αιμοροιδες εχει? (η μανα μου για τον Dani των Cradle Of Filth)
Ενας φιλος παρακολουθει σεμιναριο,οποτε σε καποια φαση ζηταει αδεια για να παει στη τουαλετα…[φυσιολογικο θα ελεγα]και τι του λεει ο πανεξυπνος ο καθηγητης:Γιατι?τι θες να κανεις??α-κ-υ-ρ-ο!!!
Εγω θα απαντουσα “να παλεψω με το τερας”.
εμ να σου πω…τετοιες απαντησεις χρειαζονται σ’αυτες τις περιπτωσεις!!!
Για αυτο ακριβως τον λογο θα του την εδινα!
Αλλα εσενα δεν σου πανε οτι πριν να ποσταρεις σε αλλα threads, πρεπει να ποσταρεις στο οι Φατσες μας 2, Η επιστροφη και να ποσταρεις on-topic.
Οχι εσενα περιμενα να μου το πεις και συγκεκριμενα να μου πεις και τι εννοεις ακριβως αν εχεις την ευγενη καλοσυνη…:-s
O χρηστης μεταλ λοουζ εκανε χιουμορ. Mου το ειπε στο μσν
Eσυ ληδα εχεις μσν να στο πουμε κι εσενα?
Μ’αρεσει που απαντας αντ’αυτου!!!οχι δεν εχω.Τι θα λεγατε λοιπον?
Η τυχη σου γυρισε την πλατη. Κριμα, μιαν αλλη φορα.
Ελα μην τον ακους τον σαρδαναπαλο. Εγω εννοουσα οτι σαν πραξη ομαλεστερης ενταξης στο φορουμ ζητητε απο καθε χρηστη να ποσταρει μια φοτο του στο τοπικ “Οι φατσες μας 2”. Δεν ηταν επιτακτικος ο τονος μου αν σου φανηκε ετσι, πιο πολυ παραινετικος.
Πως εισαι ετσι ρε φλωρε, χτυπα το χερι στο τραπεζι, υψωσε φωνη, γινε αντρας!
Ληδα σε πειθω ή να γινω πιο μπρουταλ?