Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

Αστα αυτα:wink: ακου εκει ‘‘ομαλεστερη ενταξη’’!!!να μην καλυπτει την υπαρξη μου,ενα πεπλο μυστηριου??

Μην γινεις.Ειμαι κατα της βιας.:slight_smile: τι θα ελεγες εντελλει??

Οι προθεσεις ειναι ειλικρινεστατες. Ρωτα τον led_zeppelin.

Δεν διαφωνω αλλα εχεις κανει ηδη 28 posts, δηλαδη αρκετα καλυφθηκες υπο αυτο το πεπλο του μυστηριου…!

Ληδα ο χρηστης Μεταλ Λοουζ, κι εγω μαζι, δεν το κρυβω, εχουμε βασιμες υποψιες πως εισαι ενας πορνογερος με τριχες και μπιμπικια που θελει να βρει που μενουμε και να μας βιασει και να μας παρει τα οργανα. Θα εξακολουθουμε να το πιστευουμε οσο αρνεισαι να μας δειξεις το προσωπο σου.

28 ειναι οχι10028!!!δεν μιλησα για προθεσεις.Αnyway για πες γιατι μου κινησατε τη περιεργεια…

Χεη, σ’εμενα δεν απαντησες στο τελευταιο μου ποστ! Δε μου εκανες quote! Εμενα δε μ’αγαπας το ιδιο?

Αηδιασα!!!επρεπε να βλεπες την εκφραση μου οταν διαβαζα τα ξερασματα!!!εσυ τη φατσα σου την εχεις δειξει ασ πουμε???

Τι να πω?:-s

Ελα τωρα! Ειναι σαρδονιος αλλα δεν ειναι κακος, μην τον παρεξηγεις…:wink:

Δεν τον παρεξηγησα αλλα ειχα μια ταση προς εμετο με αυτα που διαβασα:)

Μιλάτε της καλύτερα ρε αλήτες! Θα μας τη τρομάξετε και θα φύγει από το φόρουμ μας…

Αυτό. Επίσης λεντ ξέκαψε.

Εγω για εμενα προσωπικα

Ύψιστη κατακρεούργηση της ελληνικής γλωσσας. Αν θυμάμαι καλά το διάβασα σε κάποιο τόπικ του Μusician’s Corner.

“Η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του Σεξ”
Απάντησεις:
1." Κι εγω τρώω πολύ γιατί έχω πολλές ορμόνες και δεν μπορει να με ικανοποιήσει τπτ και κανέις"
2.“Οχι. Το Σεξ είναι υποκατάστατο της σοκολάτας”

Χαχαχαχαχαχαααα!Πολυ true ομως αυτο.
Σοκολατα foreva!:roll:

εγω θα πω μια που μου ανεφερε φιλος που ειχε παει ηρακλης - αεκ πριν αρκετα χρονια
εγινε μια φαση που εξαγριωσε τους φιλους της αεκ και φωναζει ενας(μαλλον σε παικτη του ηρακλη)
“τι κανεις ρε μπασταρδε???”
αμεσως γελαει ενας απο πισω
τοτε γυρναει σε αυτον αυτος που φωναξε και του λεει “τι γελας?!!?και συ μπασταρδος εισαι!”

μου το πε και ελιωσα φανταστειτε να μουν εκει…

Φίλος μου: περπατάμε το καλοκαίρι και μου κάνει "ρε μαλάκα, πώς μπορείς? Μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι, μαύρο μαλλί?

:lol: :lol: :lol: :lol: κορυφη ο φιλος σου λεμε…

ωραιο αβαταρ…:slight_smile:

χαχαχα ναι βαζελαρα…8) 8)

Απέναντι απο το σπίτι μου, υπάρχει ένα Δημοτικό σχολειο. Βγαίνω λοιπον, στο μπαλκονι, την ωρα που λέγαν την προσευχη. Κλασσικα κάποιοι μιλουσαν, και γελούσαν. Παιρνει ο λυκειάρχης το μικροφωνο και φωνάζει, εεεε εσύ με τη μπλούζα, σταμάτα να γελας !#-o