[-X[-X[-X[-XΔεν καταλάβατε…
ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ που κάνει την ερώτηση “Πού είναι η Ιποκράτους?” ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ που φεύγει πριν του απαντήσεις!!!
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΘΕΪΛΑ ΠΙΑ???
:lol::lol::lol::lol::lol:
[-X[-X[-X[-XΔεν καταλάβατε…
ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ που κάνει την ερώτηση “Πού είναι η Ιποκράτους?” ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ που φεύγει πριν του απαντήσεις!!!
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΘΕΪΛΑ ΠΙΑ???
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ναι κι εμένα στο δρόμο με ρωτάει ένας “Έχεις ώρα;” και του λέω “όχι φιλαράκι, βιάζομαι!” κι έφυγα
το επικό σήμερα από μια κοπέλα στη δουλειά:
#-o
αχαχαχαχαχχαχαχα!τι κάφρος!
:lol::lol:
καλα εισαι απιστευτος ετσι:lol::lol::lol::)8O
:lol3::lol3::lol2:
είσαι κάφρος όμως δεν εξηγείται αλλιώς!
ελα μωρε μην γινεσαι κακια…δεν το καταλαβε:):):):lol:
Στον τοιχο του Facebook φιλου αεκτζη:
“Δικαιούστε σαν ΑΕΚ και επίδομα θέρμανσης και φυσικού αερίου. Αν και με τόσα παλτά δεν θα κρυώνεται στο -17!!!”
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2:
ΠΑΟΚ Sodom & sex without condom.
Ηλίθια μπάουγκ αλλά πολύ καλό.
Η μάνα μου, θέλοντας να της βγάλω κάποια τεστ για το σχολείο:
“Κράτα τα τρία του τάδε”… (σσ. δεν λέω όνομα για ευνόητους λόγους)
:lol::lol::lol::lol:
Tις προάλλες στο Gagarin την ώρα που έπαιζαν οι Exodus, θέλοντας να σχολιάσω απόδοση γυρνάω στην παρέα να πω " Τestament-Exodus σημειώσατε Χ". Επειδή όμως συχνά μπερδεύω τα λόγια μου αντί γι αυτό αναφώνησα “ΤESTODUS” , σταμάτησα από την μπούρδα που πέταξα κι η παρέα λύθηκε στα γέλια:D
Στν ωρα της κατευθυνσης κ ενω βαριομουν, απλωνομαι κ ακουμπαω το ποδι μ στν καρεκλα τ μπροστινου.ξαφνου γυριζει με κοιταει κ λεει ‘μν μου πειραζεις τν κωλοτρυπιδα μωρη’ αχαχαχα.εκλασα στα γελια.
Aπο ενα γνωστο κνιτη: “Να σου πω την αληθεια, το Σταλιν δεν τον πολυσυμπαθω…” !
@facebook
name took the “PIOS PODOSFERISTIS TIS SUPERLEAGUE ISE;” quiz and the result is: Ismael Blanco
Και κομεντ απο κατω:
vazw stoixima pws an to kanei o blanco to quiz tha tu vgalei kapoion allon.
Φέτος θα πάμε 4ήμερη 30 άτομα με 4 καθηγητές.Και στην συνέλευση είπε ένας καθηγητής “η αναλογία είναι 1 καθηγητής ανά 10 μαθητές” ,πετάγεται ένα παιδί και λέει ,τι τους θέλουμε τους 4 εμείς,και λέω εγώ “είναι και ένας μπόνους”
Ε… Χαχα?
έλα αφού ήταν πολύ αστειο:p
αχα καλο ε?
Φιξντ.
Καλοκαίρι 2004, ο ρεντ ραμ διακοπεύει στην (μεγάλη η χάρη της) ΙΟ. Αφού έχει κάνει μπαρό/μπυρότσαρκα σ’ όλα τα τρέντι μπαρ του νησιού, αρχίζει να παίρνει σβάρνα τα (αρκετά) ροκάδικα. Τεσπά, μπαίνοντας στον Πήγασο, παίζει καπάκι Motorhead - Αce of Spades, Pearl Jam - Alive, Pantera και SOAD. Mετά από δέκα λεπτά σφόδρου κοπανήματος και μπύρας, γυρνάει να σχολιάσει στην υπόλοιπη παρέα το μαγαζί. Θέλοντας λοιπόν να δώσει πόρισμα για το playlist, ξεστομίζει με στόμφο “ΕΔΩ Γ@Μ@ΕΙ ΒΑΡΑΤΑ!!” (βαράει γμτ)#-o:?. Τους άρεσε τόσο πολύ που αποτυπώθηκε στον τοίχο του μαγαζιού:p