ΝΕ ρε, pegasus. Πες μου ότι έχεις και το μπλουζάκι
Δυστυχώς είχαν τελειώσει τότε. Αλλά έχω του Slammer:bow:
Offtopic για Ίο:
[SPOILER]Εεεει, εμένα πήραν οι φίλοι μου μπλουζάκι και τελείωσαν
Τσέκαρα όλες τις φώτοζ από Pegasus που φαίνονται και οι τοίχοι, αλλά δε το βλέπω αυτό
Επεισοδιακή βραδιά στον Πήγασο. Έπεσε το σάπιο παράθυρο του Bulldog(που είναι πάνω από τον Πήγασο). Ένα παλικάρι το φόρεσε κολάρο(:?), και μένα μου γραντζούνησε τα πόδια
Τα κορυφαία πάραυτα ήταν ότι 1) αρχικά εμφανιστήκαμε 3 κοπέλες και μας άφησαν να μπούμε χωρίς είσοδο, και 2) έπαιρνες κανα 2 σφηνάκια και ο μπάρμαν σου έδινε όλο το σέικερ! Ή πότιζε κατευθείαν τον κόσμο από το σέικερ - δωρεάν!
Αλόη μη με προκαλείς:p, την έχω στον 2ο σκληρό, ίσως να ανεβάσω στο θρεντ φωτογραφίες άλλη στιγμή μαζί με τον ξανθό ΗΡΩΑ με το άσπρο φράκο - σήμα κατατεθέν του μαγαζιού. Οφτόπικ τέλος.
Eγω εχω μπλουζακι απο το Shamrock bar.:-s
“Να μου δώσετε και ένα μπλάνκο. Λευκο.”
Νομίζω ότι όταν λέμε για καλύτερες ατάκες εννοούμε πιο αστείες ή έξυπνες, όχι πιο ηλίθιες.
:lol::lol::lol::lol:ελιωσα…
‘‘καλα,αυτοι οι αμερικανοι δεν ειναι πολυ καλοι στο μπασκετ??δεν παιζουν στο FBI??’’:lol::lol:…επικη ατακα ξαδερφης…
Εχω γνωρισει κοπελα μεσω ιντερνετ κ κανονιζουμε να βρεθουμε αλλα δεν ξερουμε ο ενας πως ειναι ο αλλος(ειχαμε κοινο γνωστο για το ποιος ειναι ποιος) …
Τελικα η κοπελα ειναι αρκετα “ασχημη” κ καμια σχεση με το στιλ μου κ φανηκε οτι δεν μπορει να γινει κατι. Και το βραδυ καθως μιλαγαμε και μου ελεγε συνεχεια “δεν ειμαι ωραια, ειμαι μπαζο” κ εγω απαντουσα “Οχι, οχι” καποια στιγμη λιγο τα νευρα απο το πρηξιμο, λιγο το οτι ξεχαστηκα της λεω…“Ελα μωρε, δεν εισαι κ τελειως μπαζο”#-o#-o
“Άμα του αφαιρέσεις τη χουντίλα και τη βλαχιά, το κλαρινάκι μια χαρά όργανο είναι.”
Τζίμης Πανούσης, 30/03/2009
Ραδιοφωνική εκπομπή «Δουρειος Ήχος»
“λεω στον εαυτο μου πως αν καποια γυναικα πηδιεται με αλλον εκτος απο εμενα, ειναι σα να πινει κοκακολα διχως ανθρακικο”.
Καθηγητής Υλικών:
“Θέλετε διάλλειμα; Μα τι στο καλο; δεν μπορείτε να περιμένετε 5’; Γκαστρομένες είσαστε;!!!”
^πλακα κάνεις;;; Αθάνατος Σπύρου!!!^
αλλά μεταξύ μας, λάθος καθηγητή ατάκα διάλεξες… Περδίος rules the world!!!
:lol::lol::lol:
ατάκα φίλου μου: “Ό,τι και να λέτε εσείς οι γυναίκες, ο τέλειος ο άντρας έχει μυς, φοράει καρό πουκάμισο και παίζει αρμονικές.”
Καλά ρε μλκ, κι εσύ Ηλεκτρολόγος;
όταν σε ρώτησα “κι εσύ ΗΜΤΥ?” πριν από ένα κουβά ποστς νόμιζα ότι το πήρες πρέφα…:lol: Είμαι ΗΜΤΥ και μόλις τελείωσα… (όχι, στ’αλήθεια, ορκίστηκα εννοώ…Κατόπιν εορτής κατάλαβα ότι ακούστηκα σαν Πετρούλα :lol: )
Δεν το θυμόμουν! Άρα ο Σπύρου λέει συνέχεια τα ίδια ε; Ξενέρα…
“γιατι να μην ημουν σιαμαιος με την jenna jameson; να εχω το στηθος μου κολλημενο στην πλατη της εκ γενετης και το πουλι μου στον κωλο της ολημερις”
SLATAN απο temple