Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

O τυπας δεν υπαρχει ρε. Εχω κανει τετοια γελια που εχει γυρισει το μισο internet cafe και με κοιταει…

Τολκι ποσταρε κιαλλα να εχουμε να γελαμε!

+1111111 hahahha σωστή!

Βρε Τόλκη Βοσκόπουλκε, η έννοια της ατάκας είναι λίγο αμβλυμμένη όταν η φερόμενη ως ατάκα ξεπερνά τις πέντε γραμμές… Isn?t it? Δώσε στον κόσμο το link του blog ή του site όπου τα βρίσκεις να τα διαβάζει μόνος του.

Ποιος μιλησε για πολυλογια? :lol::lol::lol::stuck_out_tongue:

Ευτυχώς που υπάρχει και η ενημέρωση δηλαδή…

Τον έχει παρατήσει γκόμενα λέω εγώ.
Ή, απλώς, δεν έχει βρει ποτέ.

Το 2ο κειμενάκι πάντως είναι σχετικά καλό αν και κοινότυπο.
Το 1ο ήταν ίδιο με το προηγούμενο που ήταν ίδιο με το προηγούμενο που ήταν ίδιο με το προηγούμενο που ήταν… (jesus, λες και γράφω κριτική για δίσκο των ΗΙΜ!).

εισαι στο μπαρ και πλησιαζεις απο πισω την ξανθια γκομενα με τις τελειες αναλογιες απο πισω παντα και ρωτας ευγενικα- πως την διατηρεις αυτη την κορμαρα? εκεινη γυρναει…εσυ διαπιστωνεις εντρομος πως ειναι σκατοφατσα…και σου απανταει- κανω καθε μερα κολυμβητηριο! εσυ απαντας αταραχος…

και το κεφαλακι? δεν το βουταμε το κεφαλακι?:lol::lol::lol::lol:

ενας φιλος προχτε, σε κουβεντα περι σηκωμενων πραγματων: Ρε μλκα, σηκωνομαι το πρωι, το π00λι μου σαν τον πυργο του Eifell. Μετα απο λιγο, σαν τον πυργο της Πιζας. Τι στο διαολο, ολα τα θαυματα στον που**ο μου? το παιδι θαυμα ειμαι?

ε εκει ψοφησα στα γελια.Επος απλα :stuck_out_tongue:

έχω πάει με την σις μου στα παππούδια για να συνεννοηθώ τι ώρα θα πάω τη γιαγιά στον ωρλ για το ραντεβού της και ρωτάει σε μια φάση η αδερφή μ τη γιαγιά “γιατί θες να πας στην Εδώ_βάλτε_το_όνομα_της_γιατρού γιαγιά, τι έχεις?” και απαντάει ο παππούς “και τι δεν έχουμε παιδί μου!” :lol:

πελατησα σε ψητοπωλειο της περιοχης.

• αυγα κανετε?

ο ψηστης

• σου φαινομαι για κοτα?

Κατι φιλοι μου πηγαν Ροδο τον Αυγουστο και μου ελεγαν για μια μικρη που πετυχαν στο ξενοδοχειο η οποια ηταν πολυ σεξουλιαρα, οποτε εγω τους λεω:

Αφου το ξερετε ρε παιδια, σε τετοιες περιπτωσεις, στα 4 και ας ειναι 14 :smiley:

δεν σε φασκελωσανε?

Ρεεεεε θα μας πανε μεσα ρεεεεε… Ντροπες!
Ειναι παλια ατακα ετσι κι αλλιως :stuck_out_tongue:

σε ενα παρτυ ειχαν σουρωσει ενας φιλος μου και μια γνωστη μου και χορευαν. Καποια στιγμη την παει σπιτι της και ριχνουν το πρωτο φιλι εξω απο την πορτα της.
οταν η γκομενα κανει κινηση για το δευτερο φιλι, ο αθεος την σταματαει και λεει
-τι δεν χορτασες? ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ.
(περιττο να πω οταν δεν του ξαναμιλησε η τυπισσα)

ο ιδος.τα εφτιαξε με μια γκομενα και αυτη εφυγε 2 μερες αφου γνωριστηκαν και δεν προλαβαν να , ξερετε τι…

-ρε μαλακες, η Ζ… μολις γυρισει θελει κοκο
(εγω)-που το κακο ρε?

• βαριεμαι ρε, εχει καιρο να κανει και θα με ξεζουμισει
    (μαλακες το βλεμα του την ωρα που το ελεγε ηταν ολα τα λεφτα λουλουδια)

Υ.Γ. προσπαθω να τον ψησω να γινει μελος του φορουμ, δεν θα τον χασουμε ε!

ΟΧΙ, ΦΤΑΝΕΙ!!! ΑΡΚΕΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

αχαχαχαχαχαχ

αχααχαχαχαχαχαχαχ ξεσπασμα βακη :lol:

Πόσο ν’ αντέξει ο άνθρωπος πια!
Η Αναγέννηση του Ατσάλινου Βάκη:!:

Αχαχαχαχαχαχαχ ναι!!

Απλά για να φαίνεται.