Εκείνη τη στιγμή, η ξενέρα πρέπει να είναι τόση, που χωρίζεις…
Όπως είσαι χωρίζεις!!!:lol: :lol:
Εκείνη τη στιγμή, η ξενέρα πρέπει να είναι τόση, που χωρίζεις…
Όπως είσαι χωρίζεις!!!:lol: :lol:
:eek:
εγραψε ιστορια…!!!:lol: :lol: :lol:
Αυτην την ατακα νομιζω την λεει και καποιος και στο Analyze this.Ή ο Ντε νιρο ή ο Κρισταλ.Θεικη! :lol:
Ο Ντε Νίρο έλεγε κάτι παρόμοιο. Τον ρώταγε ο ψυχίατρος γιατί έχει ερωμένη αφού είναι παντρεμένος και ο Ντε Νίρο του είπε κάτι σε στυλ "Μα δε μπορώ να βάλω τη γυναίκα μου να κάνει αυτά που μου κάνει η ερωμένη μου. Αυτή η γυναίκα με το στόμα της φιλάει τα παιδιά μου. Μα πόσο ανώμαλος είσαι?’ :lol: :lol: :lol: :lol:
(ΥΓ. Από μνήμη σκίζω!!! )
:lol: Γαμάτο!!
Πάρτε και απο εμένα μια :
'‘Ευνούχοι του κόσμου ενωθείτε.‘Ετσι κι αλλιώς δεν έχετε τίποτα να χάσετε’’
Την καλύτερη ατάκα την άκουσα από μια φίλη μου!!! περπατούσαμε στο δρόμο και της λέει ενας τυπάκος ‘’ πω πω μάνα μου η κωλ@ρ@ σου!’’ δεν δίνουμε σημασιά και συνεχίζουμε να προχωραμε, αυτός από πίσω μας εκεί να της λέει να της λέει…
σε κάποια στιγμή της λέει: ‘‘δεν ξέρω κατι πρέπει να γίνει, κατί πρέπει να κάνουμε έχεις απίστευτο μώλο’’ και σταματάει επιτόπου τον κοιτάει καλα καλά ,(έγω πιστευά οτι θα τον σφαλιαρίσει) και του λεει:’’ γουστάρεις ε?’’
αυτός:’‘πολύ’’
αυτή:’‘φανταστικά, να κανονίσουμε μια μέρα να σε χέσω’’
περιττό να σας πώ ότι πέθανα στα γέλια και οτί ο τύπος εμείνε παγωτό!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol3: :lol3: :lol3: Να κανονίσουμε μια μέρα να σε χέσω λέει…χαχααχχα
πρώτον Respect!!! Μεγάλη ατάκα
Δεύτερον: Αν ήταν κοπρολάγνος?:? :? (μπλιαχ!!!)
Θεικές όλες οι παραπάνω ατάκες!!! :respect:
Χτες έκανα ζάπινγκ και έπιασα στα τελευταία δευτερόλεπτα αυτή την καινούρια εκπομπή με τη Βάνα Μπάρμπα.
Και λέει εκείνη τη στιγμή με ένα σοφιστικέ ύφος: “Για να κλείσουμε, θα ήθελα να πω, πως όλοι έχουμε δικαίωμα στην ηδονή, κυρίες και κύριοι”! :lol: Εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ γελοίο!
Ρε την Βάνα…
:lol: :lol: :lol:
O palioratsisths o Alogomoyrhs se sygentrwsh toy kommatos toy , enw edeixne ena video me enan mavro : “Kai twra as to kleisoyme afto, etsi ki alliws enan araph deixnei anti na deixnei enan an8rwpo”. Mhpws toy kane kamia zhmia mavros ???:lol:
να παρακαλέσω να μην γράφεις greeklish??
ευχαριστώ:)
Καπου εκει παραιτεισαι για λογους ευθυξιας…
To pliktrologio moy exei kati kai otan pliktrologw ellinikoys xaraktires vgazei kati kinezika . btw eixa akoysei gia ena programma poy metatrepei greeklish se ellinikoys xaraktires. To gnorizei kaneis ? P.S.:An enoxleiste apo ta greeklish kai den vrw to programma mporw na postarw se aglika.
Δεν ξερω για προγραμμα αλλα ενα site ειναι αυτο:
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
Αλλα εχει ενα οριο χαρακτηρων. Η χρήση του περιορίζεται στους 255 χαρακτήρες…:-s
Επιτέλους θα μπορέσω να διαβάσω ποστ του karja!!! :yahoo:
Οχι δεν το κανει αυτο. Πρεπει το ποστ να εχει συνοχη για να το μεταφρασει σωστα.
Οχι, θα χρειαστεις κι ενα σαϊτ που να μετατρεπει τον προφορικο λογο σε γραπτο.