Kαι προς στιγμή χάρηκα…
Βασικα δεν ειναι ακριβως ατακα αλλα γκαφα (γυναικεια)…
Ημουν στο σπιτι μιας φιλης μου και καποια στιγμη πηγε η κουβεντα στους υπολογιστες…Και λεει" ααα!!! τωρα που το λεμε για υπολογιστες, ο υπολογιστης μου τα’χει παιξει εδω και 3 μερες. καθε φορα που παταω το εναρξη η επιλεγω ενα εικονιδιο απο την επιφανεια εργασιας αυτο αρχιζει να πηγαινει πανω κατω σαν τρελο…"…Παω να δω τι παιζει μηπως ειναι κατι σοβαρο(ιος οπως μου ειπε)…Παω στο πισι και βλεπω οτι ειχε πανω στο πληκτρολογιο ενα καρο περιοδικα τα οποια πατουσαν τα βελακια…#-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
τα post του karja δεν τα καταλαβαίνεις όπως και να’ναι:p
:lol: :lol:
γιατι νομιζεις οτι θα καταλαβεις…:lol:
- έχετε κάνει ποτέ πυρροκλάνι;
- ναι.
- πώς είναι, ωραίο;
- ναι, σαν το πεϊνερλί!
πυροκαλνι…
τι μου θυμισες τωραααααα!:lol:
διακοπες καλοκαιρι παραλιγο να παρει φωτια ο κολος μας…:lol:
Θεικος διαλογος το καλοκαιρι…
-Βαριεμαι…
-Ε,δε βαριεσαι μωρε…
λιώσιμο!!!είναι από τις στιγμές που αρχίζεις να στάζεις από τα δάχτυλα ε??:lol: :lol:
Αστα να πανε…:lol: .Καψιμο 4ever!
Πραγματικη φαση…
Μεσημεριανη Φρουρα σε στρατοπεδο στον Εβρο…
Εγω, αρχιφυλακας φρουρας, παρουσιαζω τους σκοπους στον αξιωματικο υπηρεσιας αναλογα με τη σκοπια που αναλαμβανουν. Ο αξιωματικος καραβανας με ολη τη σημασια της λεξης, 55ρης υπολοχαγος. Νταλα μεσημερι που λετε και αρχιζει ο καραβανς να λεει…λεει…λεει…Φτανει και η σειρα των σκοπων του ορχου. (ορχος για τους αστρατευτους/γυναικες του forum ειναι το parking αρματων και οχηματων).και τοτε πεταει τη θεικη ατακα . “Οι σκοποι του ορχου…εχει παρατηρηθει πως πολλοι περνουν φαγητα και αλλα στη σκοπια (το στρατοπαιδο ηταν σχεδον τρυπιο στιν περιφραξη και απο εκει περναμε τα delivery) γι’αυτο θα φροντιζετε οι ορχοι σας να ειναι παντα καθαροι.περιμενουμε επισκεψη απ΄τον ταξιαρχο”.
και φυσικα με το που ακουσαμε “οι ορχοι σας (ορχεις σας) να ειναι καθαροι” γαμηθηκαμε στα γελια και παρατησαμε τη φρουρα στη μεση…
οσοι περασαν εστω και μια βδομαδα στον Εβρο σιγουρα θα καταλαβουν ποσο για τον π***τσο ειναι τα καραβανια…τεσπα…
Επισης…αλλη μια καλη ατακα που ειδα γραμμενη σε μια τουαλετα ενος καφε στην Ορεστιαδα ηταν :
" Μη Γαματε Γκατζολες…Γενανε ΕΠΟΠ "
Μια βδομάδα; :-k
Άστα!
7 μήνες ήμουνα εκεί πάνω… #-o
Asta kiegw file ta pira ta synora toixo toixo…apo tripoli kastoria, apo kastoria orestiada, apo orestiada nevrokopi, pali pisw orestiada,1 mina fylakio stis kastanies, meta grevena, pisw stin tripoli, ksana grevena kai apolythika apo tripoli… KTEL katantisa gamw ta kerata tous…tespa…
Ekei pou arxizei o stratos teleiwnei i logiki…All time classic ataka…
Ναι… Εγω εμεινα 2 χρονια στο μπουρδελο…
Έχουμε πιάσει συζήτηση για ποδοσφαιρικά με φίλο και σε ό,τι του έλεγα, μου έλεγε ότι “είναι για το πέο”. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και του το πέταξα.
“Σταμάτα να το κάνεις αυτό. Είμαστε σε δημόσιο χώρο. Τόση ώρα σε ακούω και είσαι συνέχεια με ένα πέος στο στόμα”!!!
βασικά η έκφραση “είναι για τον πέοντα” είναι πιο αρχοντική!! :lol:
Είστε φλώροι ρε!
Η σωστή αντρική και γνήσια έκφραση είναι: “Είναι για το ΜΠΟΥΤΣΟ!!!” :lol: 8)
Με ένα πέοντα και ένα μπούτσο στο στόμα είναι ο καθένας σας!!!
Χυδαιολογείς!![-X [-X
Εγώ? Εσείς το κάνετε δημόσια?
ένα :ban: στον monsieur Karvou παρακαλώ! Με το λεξιλόγιό του υποβαθμίζει το επίπεδο της προηγούμενης συζήτησης μας!!