Πριν από χρόνια έκανε εκπομπή σε ένα από τα μικρά κανάλια της Θεσ/νίκης ένας και καλά μέντιουμ που κορόιδευε τον κόσμο όπως π.χ. ο Χορταρέας τώρα. Τον πέτυχα στο zapping αλλά η φάτσα του μου είχε μείνει. Φαλάκρα,τελείος στρογγυλο πρόσωπο αδύνατος πιο πολύ έμοιαζε με ρωσοπόντιο. Τέσπα. Ένα βράδυ τον πέτυχα λίγο έξω από το σπίτι μου. Τον αναγνώρισα αμέσως. Ζυγώνει αυτός προς το μέρος μου και μου λέει "
Συγνώμη κύριε μήπως ξέρετε που κάνει στάση το 39;" Και εγώ του απαντάω αμέσως: “Μάντεψε!!!”. Και γυρνάω και φεύγω. Έμεινε παγωτό ο τύπος
:lol: :lol: :lol: :lol:
Γαματος
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τα σπασε!!! απλα :respect:
:respect: :lol3: :bow2: :papas:
Απλά φοβερό! :lol3:
__Crabsody = θεός!!!
:bow2: :papas: :lol3:
:yes: :yes: :yes:
Πραγματικά ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω πως μου ήρθε και μάλιστα πως το πέταξα εκείνη τη στιγμή. Μου είχε κάνει πολύ εντύπωση ο τύπος όταν τον είδα στην τηλεόραση. Γενικά ακόμα και αν σκεφτώ κάτι τέτοιο τις περισσότερες φορές δεν το λέω. Εκείνη τη φορά όμως δεν συγκρατήθηκα.
χτες φιλος μου ειπε επος ατακα οταν παιξαν οι scorpions το Wind Of Change:
μαλακα αυτο το κοματι ειναι λες το εγραψε ο Μαχαιριτσας:lol: :lol: :lol:
πεθαναμε στο γελιο!
:lol3: :lol: :lol:
χαχαχαχαχα τι είπε το παλικάρι!!! :respect:
Σε καφετερια στο Θησέιο, έρχεται ένα παιδάκι με μπαγλαμά και λέει στον freedomofrock: Δώσε κάτι, δώσε κάτι, είσαι τσιγκούνης; Τσιγκούνη!!!
@Angmar: Κάποιοι σε αντιγράφουνε!
“οι Ιαπωνέζοι μάθανε απο τα παθήματα τους, οι αμερικάνοι όχι. Διαφημίζουν και τους σεισμούς.”
Καθηγητής του freedomofrock στο Γεωλογικό!
μην εμπιστεύεσαι ένα πλάσμα το οποίο αιμοραγεί 5 μέρες και δεν πεθαίνει
από Sauthpark δεν είναι?
ένας φίλος μου το είπε που το είδε σε μπλούζα
Δεν έρχεσαι καμιά μέρα να πάμε πουθενά να φάμε τίποτα;
ο γες, σαουθπαρκ.
ατακα παλια που ειχε πει φιλος mayhem-ας. τους περισσοτερους δεν ενδιαφερει αλλα τεσπα.
- ποιον προτιμας για φωνητικά στους mayhem; maniac ή attila;
- ο σκατιλλα δε μ’ αρεσει.
#-o #-o #-o #-o :lol:
:lol: :lol: :lol: #-o
8O :eek:
:evil:
οι γυναικες ειναι σαν τα αυτοκινητα…τα 3 πρωτα χρονια ειναι ολα οκ…μετα αρχιζουν να ζητανε…