χαχαχα όντως γαμάτο αλλα ο Slash[SIZE=“7”].[/SIZE] το πόσταρε,τι είναι pax?
Είμαι για καφέ Σέρρες και στην δίπλα παρέα σκάει μύτη ένα παλικάρι - μικρός θεούλης όπως αποδείχτηκε. Έρχεται η σερβιτόρα για παραγγελία και του λέει:
- Θα πάρεις κάτι?
(απάντηση) - Θα με φέρεις ένα φραπεδάκι σαν και σένα…
(σερβιτόρα με γλυκιά ναζιάρικη φωνή) - Δλδ γλυκό??
(απάντηση μετά από κάνα 3-4") Όχι… Μέτριο…
Παίζει να με βγήκε όλος ο καφές από τη μύτη και τα αφτιά από τα γέλια.
Χαχααχαχχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχα μλκ δε παίζει!!!
Μόλις έγινε το ίνδαλμα μου ο τύπος!!!
Η μανα της κολλητής μου στο σούπερ μάρκετ “Α! έχει σαμπουάν φρούτων…και εγω τα έπλενα μόνο με νερό…”
Μεγάλος καραγκιόζης.
8O8O8O8O8O
LEGENDARY!
αυτο.
κλαυσιγελος
Κακό χιούμορ από κακό μαλάκα
δυστηχως κατι παρομοιο αλλα σε χειροτερο βαθμο ειχε κανει ο κολλητος πριν 2 -3 χρονια σε σερβιτορα…
κατι μου θυμιζεις…σε εχω δει σε τσοντα…??
αουτς…
δεν περιμενα να το ξεστομιζε - αφου δεν εφυγε ο δισκος στο κεφαλι μας…
και οι υπολοιποι της παρεας γελαγαν…
εδω ταιριαζουν καλυτερα τα σχολια του darth και του chrisp…
(μην πω και λιγα ειναι)
με εκνευρίζουν αφάνταστα τέτοια καγκουροειδή που το παίζουν μάγκες και τα απόλυτα αρσενικά, και που πουλάνε μούρη με κάτι τέτοιες μαλακίες.και επικροτώ απόλυτα τα σχόλια του chrisp και του darthvader.και το ακόμα πιο εκνευριστικό είναι πως τέτοιοι φελλοί επιπλέουν στην κοινωνία (καθότι είναι φελλοί…).γι’αυτό και πάμε κατά διαόλου…
Χμ, δε φταίει ο φελλός που επιπλέει, αυτή είναι η δουλειά του.
Αυτός που θαυμάζει το φελλό ευθύνεται κατά πολύ περισσότερο.
δε λέμε κάτι διαφορετικό.ας πούμε π.χ., πιστεύω πως η σερβιτόρα της ιστορίας που αναφέρει ο deathakias είναι πολύ πιθανό να κολακεύτηκε από τη μαλακία που είπε ο άλλος.η ίδια η κοινωνία εξυψώνει τους φελλούς.
μα δεν είναι τυχαίο ρε το ότι άνοιξα εγώ αυτό το thread! :country:
Ποο ξεκωλλάτε ρε απλά ήταν ενα πολύ επιτυχημένο λογοπαίγνιο. Κουλάρετε. Το ίδιο θα έλεγα αν το λέγε και μια τύπισσα σε άντρα σερβιτόρο. Μπορεί να γέλαγα και αν μου το’ λεγαν. Απλά δείτε το ως επιτυχημένο λογοπαίγνιο. Το ότι γελάμε δε σημαίνει ότι δε σεβόμαστε και το αντίθετο φύλο, ούτε δείχνει κάποιον ρατσισμό προς κάτι
Επίσης στηρίζω αυτό που λέει ο μπλιντιν στο εδιτ
Αν η ψ@λη ηταν βιολι,θα ημασταν βιολιτζηδες…
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος,γ@μουσε τα παιδια του…
Αυτα τα ολιγα να ουμε(δεν ειναι ατακα αυτο)
Ακριβώς. Η ατάκα με τον καφέ μια χαρά κορυφαία ήταν, ειδικά εάν η άλλη ήταν και καμιά ψωνισμένη χαζογκόμενα.
Πωωωωω ευτυχώς άρεσε και σε άλλους γιατί είχα αρχίσει να αισθάνομαι και άσχημα που το βρήκα έξυπνο!!!
έλα μωρέ , πάει ο κάθε μλκς κάπου κ επειδή πληρώνει νομίζει ποιος είναι . ειδικά κάτι σπασαρχίδικα γυμνασιάκια π νομίζουν πως όλος ο κόσμος τους ανήκει και σε ειρωνεύονται ακόμη κ όταν θες να τους βοηθήσεις . ρε η κοπελιά πήγε εκεί να δουλέψει , να βγάλει κανα φράγκο . έχει την κούραση της δουλειάς , να έχει κ τον κάθε μλκ να της λέει ότι του κατέβει ? [-X
Που παρεπιπτόντως μάλλον ήταν χαζογκόμενα. Βέβαια δεν έχει να κάνει αλλά λέμε τώρα.
Γενικώς έχουμε γεμίσει pussy warriors είναι μια αλήθεια αυτό.
εδιτ: μα η τύπισσα φαίνεται πως γούσταρε με την απαντησή της δισκοβόλε.
Τεσπά δεν έχει νόημα. Απλά οπως ειπα ήταν πολύ καλό λογοπαίγνιο. Το παιδι που το πε ναι μπορει να ταν για φαπιδια.