Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

Διαφωνώ. Στην οποιαδήποτε ψωνισμένη χαζογκόμενα μπορεί όποιος θέλει, να πει ό,τι θέλει, [B]σε άλλο χώρο[/B].
Εδώ μπλέκεται η αδυναμία αντίδρασης λόγω χώρου εργασίας και οφείλεις να σεβαστείς τη δουλειά του άλλου. Τέλος πάντων, ξέφυγε το θέμα, περαιτέρω ανάλυση ίσως μπορεί να γίνει αλλού. Σόρυ για το οφτόπικ, διαγράψτε το ποστ αν νομίζετε.

edit

το ποστ ηταν απαντηση σε φρηντομ

Βασικά ο τύπος ήταν φλώρος. Η σωστή ατάκα πάει ως εξής:

• Ένα φραπέ γλυκό με γάλα.
  • Γλυκό σαν εσένα?
  • Ναι και μεγαλασανταρχίδιαμου.

:lol::lol:

Εδώ είναι η ουσία μάγκες.

Και ναι, η ατάκα δεν ήταν άσχημη. Αλλά τσάμπα μαγκιά, εντελώς όμως.

Η ατάκα όντως άστοχη κατα τη γνώμη μου. On topic, ήμασταν με ένα συμφοιτητή μου στο πανεπιστήμιο και του κάνω:

• “Ρε πεινάω σα πούστης”
  • “Τότε φάε σαν άντρας” :lol::lol:

Πελάτης και σερβιτόρα.

-Ένα φραπέ θέλω, σαν εσένα… :wink:
-Γλυκό; :oops:
-Όχι, ΜΕΤΡΙΟ! :expressionless:

χαχαχαχαχα! επικο :lol::lol::lol:

πληζ, όχι πάλι οι ίδιες αηδίες.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3003&page=163

από το post 1301 και κάτω.

Ποοοο μαλάκα πόσο αποτυχημένο deja vu ήταν αυτό

δεν ξερω αν πιο θλιβερό είναι το ριπόστ, ή το ότι οι κάγκουρες πλέον θα λένε κατά κόρον αυτή τη μαλακία για να δείχνουν πόσο ΓΑΜΑΤΟΙ (δεν) είναι.

Σαν ατάκα μετράει και παραδεχτείτε το. Αλλά το να την λες αυτή σε μια σερβιτόρα, είναι μέγιστη καγκουργιά και εξευτελισμός. Έτσι έχει για εμένα. Από’κει και πέρα πάρτε την όπως θέλετε.

Μου κάνεις πλάκα! Εσένα πως θα σου φαινόταν να έρθει η οποιαδήποτε άγνωστη και να σου πει:
“μου θυμίζεις το σκυλάκι μου. είναι σαν εσένα”
“γλυκό;”
“όχι, άσχημο”

και αυτή να φύγει γελώντας γιατί συνδύασε το μπουλντόγκ της με εσένα και της φάνηκε έξυπνο;

Η έξυπνη ατάκα είναι η ατάκα που υπό συνθήκες θα την εκτιμήσει και αυτός που την λες. Αν την λες για να προσβάλλεις, τότε δεν είναι ατάκα. Είναι προσβολή και αγένεια μόνο. Δε βλέπω τίποτα το έξυπνο ή έστω ζηλευτό στην ατάκα. Ακόμη και το όποιο καφριλίκι περιορίζεται στο να προσβάλλει. Δεν έχει κανέναν πιο ευγενή σκοπό.

Ατάκα που μετράει είναι κατά τη γνώμη μου αυτό: http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=112394&postcount=98

:thumbup:οντως!

Ρισπέκτ στο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ :!:

:lol::lol: epic

χαχαχαχαχαχαχα!!! ενταξει απλα :respect: στον τυπο!!!

στο γυμνάσιο είχα ζωγραφίσει μια τεράστια πούτσα στο πίνακα την ώρα του διαλύματος.
Όταν χτυπάει το κουδούνι για να μπούμε μέσα την βλέπει ο καθηγητής και λέει ‘όλο τέτοια ζωγραφίζουν και στο τέλος θα τους μπουν στον κώλο’

:lol::lol:

Τελικα επαληθευτηκε ο καθηγητης??

χαχαχαχα

ήμουν σίγουρος :stuck_out_tongue:

[SPOILER]όχι δεν επαληθεύτηκε

[SPOILER]μέχρι στιγμής :-s[/SPOILER]

[/SPOILER]

Συνήθιζα να τις σημειώνω, γιατί μόνο στην τάξη, είχαμε χιλιάδες, αλλά τώρα έχω χάσει τις καλύτερες…
Ενδεικτικά, μου έρχονται κάποιες όχι τρελά πετυχημένες, ωστόσο καλές:

Καθηγητής: "Ποια είναι η μέση ταχύτητα;"
ΤΑΞΗ: "…"
Καθηγητής: "Ω ελάτε! Όλα τα δεδομένα είναι στον πίνακα… Κοιτάξτε τα νούμερα! Σας χαιρετούν και σας μιλάνε!"
Συμμαθήτρια: “Ναι, αλλά μιλάνε όλα μαζί και δε μπορούμε να τα καταλάβουμε!”

Καθηγήτρια σε συμμαθητή μου: "Τι είναι νοηματική γλώσσα;"
Απάντηση: “Κατ? αρχήν, δεν είναι όταν κάποιος είναι [B]κουφάλογος[/B]!”

Καθηγητής: "Παιδιά, σίγουρα τα καταλάβατε; Βλέπω τις εκφράσεις στα πρόσωπά σας και τρομάζω!"
Συμμαθητής: “Πού να δείτε τα διαγωνίσματα!”

Καθηγήτρια: "Όλοι οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί…μοναδικοί… Κανείς δεν είναι ίδιος!"
Συμμαθήτρια: “Άντε καλέ! Οι Κινέζοι όλοι ίδιοι είναι!!”

[U]Μετά από διαγώνισμα[/U]
Με ρωτάει ένας συμμαθητής μου: “Τι ομάδα είσαι;” [εννοούσε Α’ ή Β’ στο διαγώνισμα…]
Εγώ: “ΠΑΟ φυσικά!”

Συμμαθητής: “Αχ αυτή η νέα τρίτη ηλικία!”

Καθηγήτρια: "Το 3 θεωρείται συμβολικά μαγικός αριθμός, γι’ αυτό βλέπουμε στη θρησκεία το 3, στους μύθους το 3, στους…"
Συμμαθήτρια: “…στους βαθμούς τα 3!”

Καθηγήτρια: "Όχι, όχι, παιδί μου! Η εισαγωγή σου είναι τελείως λάθος!Διάβασε πάλι την εργασία σου!"
Συμμαθητής: “Μα κυρία, σωστή ή λάθος, εγώ πάλι τα ίδια θα σας διαβάσω, οπότε τι νόημα έχει;”

[U]Την ώρα της βιολογίας:[/U]
Καθηγητής: "Καταλάβατε; Αν ζευγαρώσουμε ένα μαύρο με ένα άσπρο σκυλί και το κουτάβι βγει μαύρo, σημαίνει ότι υπερίσχυσαν τα γονίδια του μαύρου σκυλιού, δηλαδή υπερίσχυσε το μαύρο! Αν βγει άσπρο το κουτάβι, σημαίνει πως υπερίσχυσε το άσπρο! Αν βγει άσπρο με μαύρες βούλες σημαίνει…"
Συμμαθητής: “Ότι το σκυλί είναι Δαλματίας!”

Στην πληροφορική… "Πώς ονομάζεται το μηχάνημα που μπορεί να διαβάζει εικόνες;"
Συμμαθητής: “Διαβαστερό!”

[U]Συζήτηση με φίλο[/U]
Φίλος: "Τελικά λέω να γίνω ιατροδικαστής…"
Εγώ: "Τι;; Εσύ;; Αφού τα σιχαίνεσαι αυτά!Το ξέρεις ότι στο πανεπιστήμιο για εξάσκηση θα σας δίνουν να ανοίγετε πτώματα για να τα εξετάζετε;"
Φίλος: “Άντε καλέ! Κάτι τέτοιο θα ήταν ανούσιο, γιατί δεν έχει καμία σχέση με το επάγγελμα! Εμείς δικαστές θα εξετάζουμε, ξύπνα! -Ιατροδικαστής- ιατρός του δικαστή!”

Καθηγήτρια: “Επαναλαμβάνεσαι με επανάληψη!”

Η ίδια καθηγήτρια: “Λυρισμός είναι να χρησιμοποιείς πχ. ρήματα που δηλώνουν συναίσθημα. Για παράδειγμα: είμαι χαρούμενη= ρήμα που δηλώνει συναίσθημα!”

Η ίδια με την από 'πάνω: “Θέλω να μου βρείτε ποια είναι η διαφορά μεταξύ επικής και λυρικής ποίησης. Ελάτε, σκεφτείτε! Κανείς; Σκεφτείτε, δηλαδή τα Ομηρικά Έπη γιατί ονομάστηκαν Ομηρικά κι όχι Επικά;”

Αν θυμηθώ θα συμπληρώσω κι άλλα…