Τρομερές!
είναι όλες μία και μία!
william wilson, χρησιμοποιείς ημερολόγιο τοίχου σαν αυτό?
Γιατί ρε, αυτό έχει ωραία ποιηματάκια, αύριο που θα το βρω θα γράψω μερικά στις καλύτερες ατάκες.
εκτός από ποιηματάκια έχει και ανεκδοτάκια.τα οποία δε διαφέρουν σε πολύ από τις ατάκες της δεσποινίδος wilson.
[SPOILER][/SPOILER]
Νοpe, δεν έχω. Όμως πραγματικά έχουν ειπωθεί στην τάξη μου τα παραπάνω.
Τα ονόματα αλλάχθηκαν για ευνόητους λόγους. Δίαλογος στο fb
[B]
Στρουμφίτα: Δε σε πηδάω, Μάκη. Τέλος.[/B]
Bob Squarepants: Pwpw!koita tropous!isa,aporw ti ths vrhka;
[B]Στρουμφίτα: Τρύπες.[/B]
Μπαίνει ένας μαθήτης μες στην τάξη απο άλλο τμήμα και λέει με σοβαρο ύφος ο ταδε μαθητης κάτω γίατι ή γιαγια του περίμενει μια κατσαρόλα με φασολια :lol::lol::lol:
Ο κάθηγητης πιάνει έναν μαθητη να κοιμάται και του λέει γιατι δεν γραφεις και λέειι κύριε στο πίνακα δεν κάταλαβαινω χριστο …λέει ο καθηγητης τι χρίστο δεν κατάλαβαινεις…μαθήτης το μόνο χριστο που βλέπω ειναι εκεινος πάνω στον πίνακα
Η αγάπημενη μου άτακα είναι όταν με κάνουν έρωτηση και άπαντα "Αυτό είναι μια κάλη έρωτηση που σίγουρα θα χεί κάλη άπαντηση…
…αλλά δεν θα στην πω γιατί δεν πρέπει να την ξέρεις.
Και μένα μου το έκανε αυτό ο π&*^% ο φυσικός (που τον λάτρευα :roll:)
χθες ειμασταν 3 ατομα σπιτι και τους δυο μας ειχε πιασει και βαζαμε Xenaki κ ακουγαμε,ενω ο τριτος σε διπλα δωματιο διαβαζε κατι οποτε μας λεει
"ρε…δεν μπορω να συγκεντρωθω με αυτο να παιζει,κλειστε το"
οποτε το κλεινουμε…
και μετα απο λιγο ξαναλεει
"ρε,δεν ειπαμε να το κλεισετε??“
οποτε εμεις να εχουμε λυσει στο γελιο
”… δεν παιζει ξενακης πλεον,το πληντυριο ακουγεται…"
Φίλος μου σε φροντιστήριο:
Καθηγήτρια: Πές
Εκείνος: Τι να πώ?
Καθηγήτρια: Τα κάλαντα.
Εκείνος: Γιατί θα με πληρώσετε?:lol::lol:
για να ρίξεις μια γκόμενα πρέπει να πεις τη σωστή μαλακία τη σωστή ώρα! χααχαχα γάμησε:lol:
Μπα! Η ΡΟΟΥΖ!
όταν λες μπα???
Εννοώ ΜΠΑΛΕΣ!
όχι νταξ έχεις ένα πόιντ!
ταξιδεύοντας με φίλους σε αυτοκίνητο , ακολουθώντας άλλον που ξέρει το δρόμο .
-γιατί σταμάτησε ο Μήτσος ρε ?
-μπορεί να σταμάτησε για να βάλει το G.B.H .
-όχι ρε μαλάκα το Exploited έβαλε κα κάνουνε πόγκο μέσα στο αυτοκίνητο
:lol: :lol: :lol: :lol:
-Γιατι δε με περιμενες;
-Γιατι εφυγα.
(Διαλογος σε φαναρι, κατεβασμενα τζαμια, φιλοι οδηγοι διπλα διπλα.)
Στη μοναδα μεσα στο θαλαμο ενω κοιμομαστε, ενας φανταρος αμολαει μια και φωναζει “ΩΠΑ! ΒΟΛΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ!”
Και πεταγεται ο διπλανος του και του λεει “προσεχε τα νωτα σου ομως, γιατι μετα τις βολες πυροβολικου, μπαινει μακτρο ” :lol:
[SPOILER]Για οσους δεν ξερουν, το μακτρο ειναι ενα μακρυ κονταρι που το χωνεις στο σωληνα του κανονιου για να το καθαρισεις. Οσοι εχουν κανει πυροβολικο, πολυ πιθανο να εχουν περασει πολλες ωρες με δαυτο.[/SPOILER]