Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

Μη γίνεσαι σόκιν! ;ρ

[U][B]Ον τόπικ:[/B][/U]

Καθηγήτρια: Προσωπικά λατρεύω τον Ουίλλιαμ Σέξπιρ. Αν θέλετε να πάρετε και να διαβάσετε κάποιο έργο του, σας προτείνω το “Όνειρο νυχτερινής νύχτας”.
#-o

Και δύο που απευθύνονται περισσότερο σε θεωρητικούς…
[U]
Κάνοντας την εισαγωγή στον Αριστοτέλη [/U]
Καθηγήτρια: Όπως βλέπετε, ο Πλάτωνας είχε βγάλει στον Αριστοτέλη το παρατσούκλι “αναγνώστης”, επειδή πολλές φορές αντί να πάει στο μάθημα, καθόταν σπίτι και διάβαζε. Πρώτη φορά, ξέρετε, συνέβαινε αυτό εκείνη την εποχή με τους μαθητές. Τι καθιέρωσε ο Αριστοτέλης;
Συμμαθήτρια: Την κοπάνα!

[U]Στα λατινικά[/U]
Καθηγήτρια: Adhaesit ρήμα…
Συμμαθήτρια: Μα είναι πράγματα αυτά που μαθαίνουμε στα λατινικά; Μία βρίσκουμε “colo”, μία “ad-[I]haesit[/I]”- σκατά κείμενα!

Εμμμ William Wilson, SERIOYSLY όμως, οι ιστορίες του τμήματός τους ΔΕΝ είναι αστείες. :slight_smile:

Ok, κατάλαβα, FAIL! :stuck_out_tongue:

[SPOILER]Σε όσους “θεωρητικούς” το έχω πει πάντως ξεκαρδίστηκαν! :roll:[/SPOILER]

Κοίτα κι εγώ θεωρητικός είμαι (…ΟΚ, ήμουνα) αλλά δεεεεεεν

[SPOILER]Και για το “ήμουνα” ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΠΑΛΙ ΓΕΡΟ Ε :!:[/SPOILER]

E τώρα προκαλείς και συ!!! :lol::lol:

ουστ κωλόγερε

Ε ναι, για κάποιο λόγο θέλω απεγνωσμένα να πλακωθώ ιντερνετικά με κάποιον… :stuck_out_tongue:

έντιτ
Πφφφφ
Κάποιος μη-πατάτας ξέρω γω;

Φανταζομαι τι θα ξεστομισεις οταν δεις πως ερχονται οι Priest!

[SPOILER]ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ :lol::lol::lol:[/SPOILER]

Καλύτερη προσπάθεια ο αποπάνω. 8)

Είναι που έχουν περάσει τα χρόνια και το χιούμορ σου έχει εκλεπτυνθεί, κι εμείς στη θεωρητική είχαμε μία μεγάλη τέτοια σειρά inside jokes, ναι.

%*&@ ΓΡΑΚΧΕ είμαι μεγαλύτερη από σένα, τώρα το είδα!
Seriously όμως [-X
Sadness.
Πλακώνομαι εγώ άμα θες. Το’χω :evil:

Λολ, τί το χεις μαρή [I][U]μπαμπόγρια[/U][/I], αφού είσαι μεγαλύτερη! :lol::lol:

Take a shot όμως, be my guest, please. Άιντε, για να σε δούμε! =Ρ

Ρε, το αφήνουμε για αύριο γιατί νυστάζω?:frowning:
Είναι περασμένες 12, από κότα γίνομαι κολοκύθα.

:–

Aλλά όμως, τό’χω. Ε.

[SPOILER][/SPOILER]

Ο αριστερός είσαι γιά η δεξιά;

Νάητι-νάητι λοιπόν σουρλουλού, spam you tomorrow. <3

Θάψιμο μεταξύ εμού κι ενός φίλου μου για μία συμμαθήτρια απ’ το σχολείο που την έχει δει καλλιτέχνις (τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε εμείς) και κάνει λαιβ σε μαγαζάκια με μια ακουστική. Το θάψιμο ξεκίνησε όταν ρωτήσαμε μια φίλη μας πού είχε πάει προηγουμένως, και λέει:

"[I]Φίλη: εε είχα πάει να δω την [Α] που έκανε συναυλία…

w.e.: Για το θεο, γιατί να πας να δεις ένα τέτοιο πράγμα:(

Φίλος: Ναι η τύπισσα είναι ελεεινή, δηλαδή ξερνάω όταν την ακούω

w.e.: Ναι να πούμε έχει πάρει μια κιθάρα και νομίζει ότι θα αλλάξει τη μουσική σκηνή της χώρας. Καλά ρε μλκ έχει γράψει τραγούδι και για τον [Σ] (ένα άλλο μαλάκα συμμαθητή μας, αδιαφορότατο) και το ονομάζει [Σ]-theme. χαχαχαχαχ τι σκατά μπορεί να λέει το κομμάτι???

Φίλος: ε τίποτα, θα’ ναι instrumental…[/I]"

Ντάξει μιλάμε βγήκε το ποτό απ’ τα ματια.

κλασσικό λάθος, να το προσέχετε.

το ξέρω ότι η ελλάδα είναι ελεεινή σαν χώρα, αλλά δεν έχει ρίζα εκεί η λέξη αυτή :stuck_out_tongue:

γαμώτο και το κάνω συχνά αυτό, και όλο λέω ότι κάτι κάνω λάθος αλλά δε ξέρω τί. θενκ γιου

Ε αφου μονο θεωρητικη υπηρχε τοτε, η τεχνολογια ειχε περιοριστει στον αβακα.
O:)

αχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχ

καθηγητρια και λιωμενο παιδι

-ειχα παει ταξιδι εκει παιδια πριν 10 χρονια περιπου και ειχε ενα τρενο μπλα μπλα μπλα
-πω ουτε ζουσαμε

Σήμερα στο σχολείο μιλώντας για τον πρόσφατο αγώνα μπάσκετ (ΠΑΟ- οσφπ), κάπως πήγε η κουβέντα στο ότι είχα γυρίσει το πόδι μου κάποτε στο μπάσκετ κι ερχόμουν σχολείο με πατερίτσες.

Ρόουζ: Στη δευτέρα λυκείου δεν ήταν;
Εγώ: Όχι, ρε! Πέρσι.

(υποψιάζομαι βέβαια ανεξάρτητα από την κοτσάνα μου ότι τελικά ήταν στην πρώτη :p)

[U]Και την ώρα της φυσικής [/U]
Τσακώνονταν έντονα δυο συμμαθητές μου, οπότε φωνάζει ο ένας: Σοβαρά, μη με προκαλείς! Θες να σε πλακώσω;
Καθηγητής [I]πολύ-πολύ[/I] ψύχραιμα: Όχι εδώ μέσα, παιδιά- στο διάλειμμα.