Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

Μερικές απ’τις καλύτερες ατάκες τις έχω ακούσει σε διαφημίσεις.
Π.χ. σε διαφήμιση της Sensodyne λέει ένας με ενθουσιασμό “Τώρα μπορώ να το φάω όλο!”.
Αλλά μπορεί μόνο εγώ να γελάω με κάτι τέτοια :stuck_out_tongue:

xaxaxaax θεικο αυτο. Εχω ζησει παροιμοιο

Στο σχολείο τώρα, βγάζουν ταυτόχρονα τα γυαλιά τους ο καθηγητής μπροστά, κι ένας φίλος μου πίσω και λέει ένας άλλος σε μένα: κοιτά τον γύφτο έβγαλε τα γυαλιά του (αναφερομενος στον συμμαθητη) και λεει ο καθηγητης: ΓΥΦΤΟΣ?

E απο τοτε γυφτο τον ανεβαζαμε γυφτο τον κατεβαζαμε

cold alert:!: θα σας στείλω στον βόρειο πόλο με τα παρακάτω άρα θα προσέχω μην μου ρίξετε χιονόμπαλες.

μπαίνουν σε σπόιλερ.

[SPOILER]ο καθηγητής μου θρησκευτικών έμαθα ότι πήγε στο σόνισφηρ. δεν μιλάμε πάντα για έναν απλό καθηγητή θρησκευτικών και συγκεκριμένα φυσιολογικό, μιλάμε για μια μορφή που τον έχει χτυπήσει στο κεφάλι ο θεός.

ο καθηγητής μου οικονομίας είναι από τους ποιό κρύους ανθρώπους που έχω συναντήσει ποτέ μου:

καθ: μην μιλάς!
μαθ: εγώ δεν…
καθ: το εγώ μου να σταματήσει

και άλλες τέτοιες κρυάδες.[/SPOILER]

άμα κριθεί απαραίτητο να σβηστεί αυτό το μόλις βγαλμένο από την κατάψυξη κομμεντ είστε ελεύθεροι :stuck_out_tongue:

???

[SPOILER]γιατί? :-({|=[/SPOILER]

δε το καταλαβα καν

δεν χρειαζόταν (@papardelas)

και ένα άλλο που θυμήθηκα:

ήμουν στο διάλλεμα στην τάξη και άκουγα μουσική απ’το κινητό με τον κολλητό μου και έρχεται ο καθηγητής και ο καθυστερημένος αντί να πάρει το κινητό πείρε ένα αρχαίο walkman του κολλητού μου που 'χε ακουμπίσει πάνω στο θρανίο νομίζοντας ότι από αυτό ακούγαμε #-o#-o

αχαχαχαχα και γαμω τις ατακες :bow:

:lol: παπαρδελα είσαι ήρωας

χχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχα πάτωμα!!!

άμα πας τεχνολογική με το καλό του χρόνου και έχεις τον συγκεκριμένο - όπως εγώ καλή ώρα- θα ακούσεις πολύυυυυυ καλύτερα! Αυτα δεν πιάνουν μια μπροστά τους! Be prepared! 8O

έχω ακούσει διάφορες τέτοιες ατάκες γιαυτους του 2 αλλά μάλλον θετική θα πάω. πως σε λένε και ποιο τμήμα;

Αχ ρε γαμώτο, είχα καταγεγραμμένες σε ένα τετράδιο όλες τις καλές ατάκες του Τσιλαφάκη και δε βρίσκω το τετράδιο να τις κάνω ποστ! Πφ…

Ον τόπικ, γιατί το ξέρω, σας έλειψε:

[U]Απάντηση συμμαθητή μου στο τέταρτο θέμα βιολογίας[/U]

• Ένας γιατρός χορήγησε αντιτετανικό ορό σε άτομο που είχε πατήσει σκουριασμένο καρφί. Το ίδιο άτομο είχε πάρει αντιτετανικό ορό και μια μέρα πριν. Πώς κρίνετε την κίνηση του γιατρού;
  • Τι να σας πω, κυρία, ποιος είμαι να την κρίνω; Γιατρός είναι, κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμάς!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ε τον καφρο ρε αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μαλάκα ήμουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

τι παπαρίες μαθήματα σας κάνουν στα γενικά λύκεια 8O

και που ´σαι ακόμα!8O8O

Εγώ δε συμφωνώ. Κάποια πράγματα είναι πολύ ενδιαφέροντα (πχ. οι γνώσεις της βιολογίας γενικής είναι αρκετά χρήσιμες, ο Αριστοτέλης είναι έρωτας και άνετα ό,τι καλύτερο έχω διδαχτεί δώδεκα χρόνια μαθήτρια, στη λογοτεχνία τα κείμενα είναι όμορφα και η ιστορία είναι απαραίτητη).

Τα βιβλία απλά είναι τέρμα κακογραμμένα και φυσικά οι ίδιοι οι καθηγητές δεν τα αξιοποιούν σωστά στην παράδοση είτε λόγω έλλειψης ικανότητος είτε λόγω του ότι υποχρεούνται να ακολουθήσουν τα ανελαστικά προγράμματα του Υπουργείου.

αστα αυτα και βαλε καμια ατακα!!!

H ιστορία που διδάσκεται στα σχολεία είναι μία μούφα και μισή…:roll:
Χαίρομαι που δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από όσα αναγκαζόμουν να παπαγαλίσω όταν ήμουν κι εγώ μαθήτρια…:stuck_out_tongue:

Δεν είναι κακό να γνωρίζουμε έστω κάποια βασικά- ειδικά αυτά της φετινής ύλης που αναφέρονται στη νεοελληνική ιστορία. Εντάξει, όπως ανέφερα και νωρίτερα, τα βιβλία και ιδιαίτερα το βιβλίο της ιστορίας είναι γραμμένα στο πόδι, όμως προσωπικά έχω την τύχη να τη διδάσκομαι από μια εξαιρετική καθηγήτρια στο φροντιστήριο, η οποία πάει πολύ παραπέρα απ’ όσα γράφονται και μάλιστα έχει τύχει να δακρύσω μια φορά από την ανάλυση που μας έχει κάνει στα γεγονότα…:oops:

Ον τόπικ, όχι τίποτα σπουδαίο, απλά για να γράψω κάτι:

Καθηγητής (προσπαθώντας να εξηγήσει κάτι σχετικά με τα “μεγέθη” στη φυσική): “Θα σας έλεγα τώρα, αλλά δεν έχω κιμωλία να σας πω…”

Την ώρα των αγγλικών
Συμμαθητής: “Α εγώ δε χρειάζομαι βιβλία, κυρία. Τα μιλάω τέλεια. Μπορώ να πω και τη λέξη [I]-cheeseburger- [/I]με προφορά!”

Συμμαθητής: “Τελικά, κυρία, τι θα γίνει με τα τμήματα για τα μαθήματα επιλογής; Γιατί έχει γίνει μπέρδεμα κι έχουμε μπερδευτεί δηλαδή!”