Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

εχω κλασει πανω μου

συγκίνηση :cry:

χτυπαει κινητο την ωρα των αρχαιων και μετα απο πολλα εντοπιζει η καθηγητρια απο ποια μερια ακουστηκε και βαζει μια κοπελια [κοπελια- οπως το παρει κανειςO:)] να αδειασει την τσαντα της οπου (φυσικα στο σχολειο μας για να εισαι γα-μα-τος πρεπει να καπνιζεις) και βρισκει ενα πακετο marlboro. η ατακα της: “μα-μα κυρια της μανας μου ειναι! τα ξεχασε χθες!”

λαιβ ηταν ολ δε μανι τολμω να πω:p

έπεσε βαρυχειμωνιά στο θρεντ.

Γουέλ, όποιος θεωρεί πως έχει κάτι καλύτερο να ποστάρει, ας μην ντραπεί… ;ρ

Τα έζησε απο κοντά, ε;

+1 και γενικά πότε θα τελειώσει αυτή η φαρσοκωμοδία?? κάνω κλικ στο θρεντ για να γελάσω λίγο, αλλά δεεε

Γιου αρ νοτ μπίινγκ φάννυ και βγαίνουμε κι από το τόπικ.
Τελοσπάντων, μιας και νομίζεις πως τα προσωπικά βιώματα μόνο θα μπορούσαν να προσφέρουν εξτρά υλικό για να μας διαφωτίσει σε σχέση με τις περιορισμένες μπούρδες που συμπυκνώνονται στο βιβλίο, ορισμένες ιστορίες αναφορικά με το προσφυγικό ζήτημα ναι, μας τις μετέφερε από περιγραφές της γιαγιάς της που τα είχε ζήσει.

Τουλάχιστον συγκινητική η αγωνία των μικρών μας συμφορουμιτών να μοιραστούν με κάποιον τις όποιες εμπειρίες τους.

Είναι κακό όταν είναι λανθασμένα και προσπαθούν να στρέψουν τους μαθητές σε έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, αυτόν του πατριωτισμού, της υπέρμετρης εθνικής υπερηφάνιας και του εθνικισμού. Τες πα αυτό είναι τεράστιο θέμα, οπότε ας το αφήσουμε στην άκρη, εγώ απλώς έκανα μία παρατήρηση.

Πάντως μην το αποπαίρνετε το κορίτσι, όλα τα παιδιά στο σχολείο λένε ασυναρτησίες στο μάθημα και ειδικότερα όταν πλησιάζει η ώρα της εξέτασης κ εκείνη την ώρα φαίνονται αστεία. :roll:Μερικές φορές είναι κ πετυχημένα. :stuck_out_tongue:

Θυμάμαι ότι στην τρίτη λυκείου (μόνο τότε έκανα ιδιαίτερα), έκανα μαθήματα με άλλους 2 συμμαθητές μου σε μία κοπέλα, με την οποία είχαμε μια άνεση γτ εμείς ήμασταν 17-18 κ αυτή στα 24, οπότε της κάναμε καμιά πλάκα που και που. Μια μέρα είχαμε πάει για μάθημα κ φορούσε ένα μπλουζάκι που είχε τυλιγμένη στη μέση μια ροζ κορδέλα και αρχίσαμε να την δουλεύουμε γι’ αυτό. Οπότε έγινε ο εξής διάλογος:

Καθηγήτρια: Ναι, είναι ωραίο χρωματάκι το ροζ! Θα μου κάνετε τώρα χρονική αντικατάσταση του ρήματος;
Συμμαθητής: Κυρία θεωρείς τον εαυτό σου δώρο και τυλίχτηκες με την κορδέλα;
Καθηγήτρια: Ναι, λέγε το ρήμα τώρα!
Εγώ: Ξέρεις ρε ειναι από αυτά τα δώρα που δίνουν στο σούπερ μάρκετ όμως! Ένα συν ένα δώρο που λέμε…
Συμμαθητής: Α μπράβο! Σαν να λέμε μαζί με το σαμπουάν, παίρνεις δώρο και το… μαλακτικό…#-o:lol::lol:

SPOILERναι οκ δεν το θυμάμαι κ ακριβώς το σκηνικό:p[/SPOILER][/SPOILER]

Tα αστεια σκηνικα που παιζονται στην ταξη δεν μπορεις να τα μεταφερεις και να γελασει ο αλλος,ιδιαιτερα οταν τα γραφεις.Ειναι η στιγμη που συμβαινουν που σε κανουν και πεθαινεις στα γελια.Yπαρχουν σκηνικα που ειχαμε πεθανει στο γελιο και που αμα τα πεις σε καποιον η αμα τα σκεφτεις αργοτερα δεν ειναι τοσο αστεια.

Αυτό βασικά! :wink:

το μοναδικο συμβαν που εχει γινει στο σχολειο και πιστευω οτι μπορει να γελασετε ειναι αυτο

καθηγητης σε μαθητη
"με βλεπεις στον υπνο σου να σε καρφωνω"

μια μικρή λεπτομέρεια είναι που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ρένια άρχισες τις φιλοσοφίες πάλι :stuck_out_tongue: πλάκα σου κάνω μην το πάρεις πάνω σου!
πες καμιά ατάκα με τον τσιλαφάκη. και γω γράφω τις ατάκες του βλάχου στο πρόχειρο, δεν γίνεται αλλιώς!

όπως π.χ. (θρησκευτικός):

τι θα θέλατε να γίνεται όταν μεγαλώσετε; πάντως και γω μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης…

τέτοια σκηνικά δεν υπάρχουν λαιβ. το απόλυτο γέλιο όμως…

=/
[COLOR=“White”]____[/COLOR]

χ0χα0χα0χα0χα

νταξει μαλάκες πείτε ο,τι θέλετε για τις παπαριές που ποστάρει η ρένια αλλά τον βλάχο δεν τον ξέρετε

Eσύ, Ρωμανέ, δε δικαιούσαι να μιλάς. Να σου θυμίσω ότι μερικές σελίδες πίσω έκανες τα πλήθη να αναρωτιούνται αν μου είχες δώσει τα στοιχεία του λογαριασμού σου για τις εξαιρετικές ατάκες που καταχώρησες.

Άλεξ, για ατάκες Τσιλαφάκη δεν έχω βρει ακόμα το τετράδιο που τις είχα γραμμένες. Θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθει μόλις το ξεθάψω ;p

Eσύ, Ρωμανέ, δε δικαιούσαι να μιλάς. Να σου θυμίσω ότι μερικές σελίδες πίσω έκανες τα πλήθη να αναρωτιούνται αν μου είχες δώσει τα στοιχεία του λογαριασμού σου για τις εξαιρετικές ατάκες που καταχώρησες.

Άλεξ, για ατάκες Τσιλαφάκη δεν έχω βρει ακόμα το τετράδιο που τις είχα γραμμένες. Θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθει μόλις το ξεθάψω ;p

(σόρρυ για το σπαμ, χάθηκε η σύνδεση και έκανα διπλό “κλικ” μάλλον)

συνεχίζεις να χρησιμοποιείς 2 κόμματα για κάθε 5 λέξεις;