Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

Έννοια σου και θα τια σημειώνω εγώ πλέον χαχαχχ :Ρ

Η ατάκα που θα παραθέσω θεωρώ πως ταιριάζει άνετα σε 3-4 κατηγορίες του forum, μη πω ότι είναι μια κατηγορία μόνη της… Για να μη προιδεάσω όμως ας μπω στο ζουμι.

Βράδυ σε bar. Ο κολλητός μου έχει βρεθεί σε μια παρέα φίλων, που όμως υπάρχουν και κάποια άτομα που δε ξέρει καλά. Μετά από 3-4 λεπτά και ενώ διαπιστώνεται ότι κάποια άτομα δεν έχουν συστηθεί με το κολλητό, αυτός αποφασίζει να κάνει τη πρώτη κίνηση. Αρχίζει λοιπόν και δίνει χέρια σε έναν έναν ξεχωριστά, λέγοντας "Μάριος" (ναι, έχω αλλάξει το όνομα). Ενώ συστήνεται λοιπόν, φτάνει σε μια κοπέλα που προφανώς του γυάλισε. Πριν προλάβει λοιπόν να πει το όνομα του και ενώ ακόμα την κοιτούσε, πετάγεται ο διπλανός και λέει:

“Μαρία” (και αυτό αλλαγμένο)
Οπότε ο κολλητός μου, με πρωτοφανή έμπνευση, πετάει την ατάκα:
"Καλά τι μου λες εσύ το όνομα της κοπέλας; Να μου το πει εκείνη! Μουγγή είναι;"
Ακολουθεί μια παύση τουλάχιστον 30 δευτερολέπτων σα να σταμάτησε ο χρόνος. Δε γέλασε ΚΑΝΕΙΣ, δε μίλησε ΚΑΝΕΙΣ, μιλάμε για νεκρική σιγή…
Ώσπου σε κάποια φάση σκύβει ένας από την παρέα και λέει του κολλητού μου:
“Εεεεε η Μαρία έχει ένα πρόβλημα στην ομιλία…”

Μπορείτε να φανταστείτε τη ντροπή που ένιωσε…
Και ναι, η ιστορία είναι 100% αληθινή :wink:

ouch :confused: :confused:

Πω μαλακα :confused: william wilson βαλε ταξη

χαχαχα χοντρή μαλακία #-o

δεν έχεις καρδιά ρε. τέτοιου είδους καταστάσεις δεν τις αντέχω =/

Εντάξει,δεν χρειάζεται να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα ένα συμβάν…
Είμαι σίγουρος πως η κοπέλα με λίγη κατανόηση δεν χρειάστηκε να παρεξηγηθεί,και δεν υπάρχει λόγος να κρίνουμε ανθρώπους πχ με βάση τέτοια συμβάντα.
Οπότε το λίγο awkward της στιγμής ξεπερνιέται εύκολα κατά την γνώμη μου

Παρεμφερης κατασταση που πραγματικα μου σπαει τα νευρα ειναι οταν ρωτας καποιον
για τους γονεις του και σου λεει ο πατρεας μου δεν ζει και στραβωνει.
Τι στραβωνεις ρε πανευρωπαηλιθιε/α ! Που να το ξερω ?

Καλά, όντως…

Αλλά ας αλλάξουμε κλίμα, κι ας πούμε καμιά βλακεία πάλι!:smiley:
(Είναι που το θέλει ο παπαρδέλας, το ξέρω!)

Ακολουθεί λοιπόν κρυάδα:

[SPOILER]Καθόμασταν στο διάλειμμα σε μια παρέα εκ των οποίων ήμουν η μόνη που δεν κάπνιζα. Ο ένας λοιπόν που καθόταν στα αριστερά μου φύσαγε τον καπνό κατευθείαν πάνω μου και διαμαρτυρόμουν. Πάνω στις διαμαρτυρίες μου, όμως, περνά ένας τρίτος και με ρωτάει για τα μαλλιά μου (που τα έκανα πρόσφατα πάλι κόκκινα, αλλά αυτή τη φορά το βαθύ κόκκινο τύπου Hayley στο βίντεο κλιπ decode) και μιλώντας για “τρίχες”, αποσυντονίστηκα προς στιγμήν με το θέμα που είχα πιάσει με την άλλη παρέα. Οπότε γυρνάει ο ένας από τους προηγούμενους συνομιλητές μου, συνεχίζοντας από το ότι διαμαρτυρόμουν για το τσιγάρο και μου λέει: “Το έκοψες;” Και απαντάω εγώ το ξεφτέρι: “Όχι μωρέ, μόνο χρωμογαλάκτωμα χρησιμοποίησα- απλά τώρα τα έχω πιασμένα.”

Μιλάμε ξεράθηκαμε όλοι στο γέλιο (είχα δώσει και προβληματισμένα την απάντησή), άσχετα από το πόσο χαζό ακούγεται τώρα :stuck_out_tongue:

Και κάτι ακόμα πιο κρύο: [SPOILER]Μέσα στα αγγλικά βαριόμουν και διάβαζα Τσέχοφ, οπότε η διπλανή μου που επίσης βαριόταν προσπαθούσε να με αποσπάσει λέγοντάς μου άκυρα. Οπότε αρχίζει κάποια στιγμή: “Ω τάφε μου, κρεβάτι νυφικό… εμ… και αιώνιο [I]χαλί[/I] μου!”

Μιλάμε ψόφισα εκείνη τη στιγμή :p[/SPOILER][/SPOILER]

έχω κλάσει στα γέλια

:lol3::lol3::lol3:

Καταλαβαίνεις λοιπον τι ζω καθημερινά με την διδα William! :stuck_out_tongue:

Ε, δεν πάει άλλο

:lock:

δεν έχεις την δύναμη να το κλειδώσεις 8)

α ρε ρένια εσύ και οι ατάκες σου

Eπειδη το επιπεδο εχει πεσει σε subzero βαθμους το κλειδωνω εγω οποτε θελω :smiley:

Στην εταιρεία που δουλέυω(αντιπροσωπεία αυτοκινήτων) για κάθε πελάτη υπάρχει ένας φάκελος, εγώ δουλευω στο λογιστήριο, έρχεται λοιπόν ένας πωλητής μέσα στο άγχος και μου λέει: θέλω τον φάκελο Ξυπολητά!!! κι εγώ ατάραχος του απαντάω: πάρε έναν φάκελο για βγάλτου τα παπούτσια!

:cold:

[SPOILER]εγώ γέλαγα μόνος μου μετά :p[/SPOILER]

κοιτα να δεις, επειδη τυχαινω αναλογης περιπτωσης. νομιζω πως δεν στραβωνει απλα σκεφτεται τον δικο του εκεινη τη στιγμη και υπαρχει παγωμαρα και απ’τις δυο μεριες. οποτε ξερεις τι λεω εγω, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΣΕ σε τετοιες καταστασεις και να ζητας συγνωμη οτι απλα δεν το ηξερες, απ’το να λες τον αλλον ηλιθιο.

Καλά τα λέει το νομιστεράκι.

Ωχ συμφωνώ κι εγώ!

^^ και εγω.Και βασικα ειναι φαουλ του ντεθστερ ο χαρακτηρισμος γτ οντως ειναι θεμα "αβολης στιγμης ή καταστασης " ειδικα στις εφηβικες ηλικιες .τεσπα.