Θα πάς Mortuary Drape μωρή? Αυτοί είναι πιο γραφικοί κι από το Σαλέα…
Τώρα μόλις μου το είπε φίλος στο τηλέφωνο.
Κλαίω
Θα πάς Mortuary Drape μωρή? Αυτοί είναι πιο γραφικοί κι από το Σαλέα…
Τώρα μόλις μου το είπε φίλος στο τηλέφωνο.
Κλαίω
Ατάκα που μας είχε κάνει με μια φίλη μου να γονατίσουμε στη μέση της πλατείας Συντάγματος με νευρικό γέλιο (ΠΡΟΣΟΧΗ: μπορεί να ακούγεται βλακεία έτσι ξεκομμένο και χωρίς το μοναδικό τρόπο με τον οποίο έκανε την αφήγηση η κοπέλα, σα να περιέγραφε ένα τραγικό περιστατικό- λαχανιασμένα και πανικόβλητα, αλλά εκείνο το βράδυ δακρύσαμε…):
[SPOILER]Τρίτη φίλη της παρέας, κατά τη διάρκεια μιας παθιασμένης από πλευράς της αφήγησης:
[B][I]και να 'μαι εγώ σε μια κατάσταση “γεια_σου” γιατί δεν μπορούσα να βρω το βρακί μου! [/I][/B]
=’)
Εγώ με την άλλη κοπέλα εντωμεταξύ, αφού είχαμε συγκεντρώσει την προσοχή ολονών με την αντίδρασή μας, είχαμε κι απορία αν βρέθηκε τελικά το εσώρουχο, όποτε συνεχίζει η άλλη:
Άντε μωρέ, το 'χε πάρει το κωλόσκυλο και να το κυνηγάω εγώ μέσα σε αυτόν τον πανικό γύρω-γύρω στο σαλόνι, κι αυτό να τρέχει με το βρακί στο στόμα που να το μαζέψει ο μπόγιας![/SPOILER]
Κι άλλη μία της διπλανής μου μέσα στην τάξη:
-Τι ιδρύθηκε το 1908, που επηρέασε όλα τα κράτη; (σωστή απάντηση: το κίνημα των νεοτούρκων)
Μπορείς, αν θες, να μας πεις όλη την ιστορία της φίλης σου, ώστε να μην φαίνεται ξεκομμένη η ατάκα.
Μμμμμμ
tl;dr.
Καλύτερα να ποστάρει πιξ :blues:
Με αυτην και την φιλη της:roll:
F for…
bettah
Δε φέρω καμία ευθύνη.
Η προειδοποίηση είχε γίνει από την αρχή και το κυρίως περιεχόμενο ήταν μέσα σε σπόιλερ… :roll:
Οπότε οι διαμαρτυρίες να εκλείπουν και να βλέπω ενδεχομένως ατάκες που κρίνετε καλύτερες στη θέση τους! :b
Σπόιλερ
[SPOILER][/SPOILER]
ατάκα της ημέρας:
κάνοντας πληροφορική στο σχολείο και ήταν το τελευταίο μάθημα πριν τους βαθμούς για το τετράμηνο. τέλος πάντων κάναμε όλον τον καιρό μια εργασία και με τον κολλητό μου μας έμενε να βάλουμε μουσική στην δικιά μας. οπότε βάζοντας το global warming από gojira (http://www.youtube.com/watch?v=CqLh2-MUhNk) και της την δείχνουμε(την εργασία) κάποια φάση αφού άκουγε το τραγούδι λέει:
[SPOILER]πολύ techno τραγούδι ακούγεται, κολάει με το θέμα της εργασίας σας.[/SPOILER]
εντωμεταξύ εγώ να 'χω λιώσει με τον φίλο μου με αποτέλεσμα να μας κατεβάσει λίγο τον βαθμό μας…
[COLOR=“White”]…[/COLOR]
Δεν ξέρω για ατάκα, αλλά κρατάω το ότι βάλατε στην εργασία ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ GOJIRA και πιθανότατα από τα πιο υποτιμημένα, ας όψεται που είναι τελευταίο στο άλμπουμ.
Μπράβο παιδιά μου, είμαι περήφανη.
wtf κάτω η βαθμοθηρία. ναι.
Στην ώρα τις ιστορίας, όλοι ακούμε προσεκτικά την καθηγήτρια (όχι δεν το λέω ειρωνικά η γυναίκα γαμαει!) και μας λέει για τους Πόντιους και τους αρμενιους, για την γεννοκτονια τους! Σε κάποια φάση λοιπόν λέει: «… Άρα όταν ακούτε ονόματα που τελειώνουν σε -αν προερχονται από την Αρμενία!»
Εγώ: « Ωωωω άρα και ο Νταρτανιαν αρμενιος ήταν!»
Γενικά πρέπει να γελάτε συνέχεια εσείς στο σχολείο ε!
Ρόουζ, η πολύ παρέα με την Ρένια σε χάλασε ε?
Ωωωωω καλά είσαι ειδικά φέτος! Νταξ τουλάχιστον ξεφευγουμε λίγο από τις πανελλήνιες και τα διαβασματα ααααχ!
Ενώ εμείς οι φοιτητές…!