Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

Γκουχ
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΝΝΗ;
Μήπως θέλεις να έρθω εκεί να σε τραμπουκίσω; Ε; Ε; :naughty:

@Νόλντορ: Το φοιτητιλίκι έχει άλλα καλά… Κοντός ψαλμός όμως και για μας! :smiley: Επίσης, δε νομίζω να μας αλλάξει ιδιαίτερα στο θέμα ατακών- καλή θέληση να υπάρχει και μαργαριτάρια λέγονται με μια μικρή αφορμή. Και τώρα θυμήθηκα την κοτσάνα που ειπώθηκε στην κατεύθυνση, αφορμόμενη από το κρύο των ημερών:

[SPOILER]

• Κρύο, κρύο!
  • Κρύο δε λες τίποτα! Σε λίγο θα χορεύουμε Κορμπατζόφ για να ζεσταθούμε!
    (αντί για καζαντζόκ :b)[/SPOILER]

@Ρόουζ: Καλέέ, το “Νταρτανιάν” είναι μικρό, όχι επώνυμο. Αλλιώς κι ο Άντρι[B]αν[/B] το καμάρι μας θα είχε καταγωγή από Αρμενία με την ίδια λογική… Κι όχι Ρωσία… :roll:
(ότι και καλά το εκλογικεύω τώρα)

Μμμ, ζηλευεις γιατί είμαι πανέξυπνηκαι λέω και ΓΑΜΩ τις ατάκες! Χμου!

@ William: εε, τι να κάνω αυτό μου ηρθε εκείνη την ώρα ήταν τελείως αυθορμητο! Χαχαχα

Δειχτε λιγο ελεος ρε παιδια… :frowning:

θα το εκλάβω σαν πέσιμο αυτό και θα δεχτώ την απειλή σου, Κάτω Πατήσια μένω, όποτε θες έλα να ‘τραμπουκιστούμε’ :naughty::stuck_out_tongue:

Eρχομαι εγω να σε τραμπουκισω :!:

Παρακαλουνται οι 2 κοπελες να κανουν ενα κρας-τεστ πριν ποσταρουν !
Πονεσανε τα ματια μας !

Αχαχαχααχχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχ!!!;;

Έλα τώρα, αφού σ αρεσε! Παραδεξου το!:stuck_out_tongue:

Ηταν λιγο κρυες οι ατακες. :p:p

Ον τοπικ:
Ψιλο κρυα βλακεια ειναι αλλα…

[SPOILER]Ειχαμε θρυσκευτικα στο σχολειο οποτε σε καποια φαση ειπαμε στην καθηγητρια να μην κανουμε αλλο μαθημα.Αυτη συμφωνησε και μας ειπε ομως οτι πρεπει να βρουμε κατι αλλο να κανουμε.Πεταγεται καποιος και λεει να πεξουμε κρεμαλα.Τελοσπαντων εγω ελεγα τα δικα μου και ηθελα να ακουσω μουσικη και μια κοπελα μου λεει σηκω πρωτος εσυ στον πινακα να παιξουμε κρεμαλα,σηκω,σηκω αρχιζουν και αλλοι να μου τα ζαλιζουν οποτε σηκωνομαι παω στον πινακα και ενω επικρατουσε τρελη ησυχια,περιμενοντας να αρχισω να γραφω λεξη,εγω γυρναω και λεω:

[SPOILER]-Λοιπον θα χρειαστουμε ενα σκοινι και μια καρεκλα.[SPOILER]:tomato:[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

Στο ίδιο σχολείο με την Ρένια και την Ροουζ πας? :smiley:

Aλλη φορα μην ανοιγεις τα σποιλερ :p:p:p

Σωστό σε βρίσκω! 1-0 :stuck_out_tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! γαμωτο πρεπει να περνατε τελεια στα σχολεια σας!

[SPOILER][/SPOILER]

Nα γραψω και εγω κανα δυο που μου΄ρχονται ετσι στα γρηγορα:

–> Ξεκινω να πω κατι στον κολλητο μου και ο διαλογος αρχιζει καπως ετσι:

• Ρε μαλακα,…
    -Ο ιδιος :expressionless:

–> Πηγαινω σπιτι ενος παιδιου και, την ωρα που χτυπαω το κουδουνι για να μπω, εκεινη τη στιγμη φευγει η κοπελα του. Btw, το σπιτι του ειναι κοντα στη Συγγρου, και η κοπελα του μενει κοντα στο Μαρουσι. Ακολουθει ο εξης διαλογος:

Xemnas: Ρε μαλακα, η κοπελα εχει γαμηθει να ερχεται συνεχεια απο δω, πηγαινε και εσυ καμμια βολτα απο τα μερη της, ξεκολλα δλδ…
— Οχι μαν μου, λαθος κανεις. Δεν εχει γαμηθει να ερχεται. - Ερχεται για να γαμηθει. :-s

άμα ζήσετε αυτές τις στιγμές από κοντά θα με καταλάβετε! δεν ξέρω για δεν γελάτε εσείς οι μεγάλοι πάντως εμείς λιώνουμε με κάτι παρόμοια και ίσως καλύτερα(ντάξει θα μας βγάλετε χαζούς)
πάντως η κ. γουιλιαμ ουίλσον λέει τις καλύτερες ατάκες, σοβαρά τώρα λιώνω κάθε φορά που βλέπω ποστ της :cold: (φταίει το ότι έχω ανοιχτό παράθυρο και κρυώνω)

Ξάδερφος μου

oκ υπάρχει και μια κατηγορία ατακών που δεν προυποθέτει να γνωρίζουμε απαραίτητα τα άτομα που συμμετέχουν, τί μαθημα διδασκεί ο κάθε καθηγητης, τι σώβρακο φοράει, αν είναι άρρωστη η μαρκέλλα ή όχι. Μ’ αυτες γελάμε μεις πως να το κανουμε

δεν ειμαι μεγαλος.και γω μαθητης ειμαι…αλλα γελαω π.χ. οταν καθηγητης φυσικης λεει
-ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΚΑΣΕ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΔΑΧΤΥΛΟ.

οχι οταν ξερω τι ατακα θα ειπωθει πριν καν την πει.

ΜΑΘΗΤΗΣ: Κυριε να πάω τουαλέτα;
ΚΑΘΗΓΗΤΉΣ: Να πας παιδί μ αλλά να ξερεις, μετά από 3 τιναγματα Θεωρείτε μαλακια!:stuck_out_tongue:

Μεταξύ δυο φίλων μου εκ των οποίων ο ένας σπουδάζει μαθηματικά!
ΦΙΛΟΣ: Ρε μαλακά ξέρεις να φτιαχνεις 3φυλλο;
ΦΙΛΟΣΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ: Οχι ρε, ξέρω να φτιαχνω π-φύλλο!
χαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχα

τωρα μαλιστα, κατι κανουμε

Δώσε ΑΤΑΚΑΡΕΣ στο ροκιν Ρόουζ!

Ημέρα διαγωνισματος φυσικής κατεύθυνσης:
ΜΑΘΗΤΈΣ: Κυριε, δεν γράφουμε σήμερα; Που είναι τα διαγωνισματα;
ΚΑΘΗΓΗΤΉΣ: Ωχ, παιδιά συγνώμη! Μου φύγαμε στην Αττική οδό!