Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

…είμαι ενα βήμα πριν την κατάθλιψη

Πορκε;

δεν ξερω…είναι κάπως μουντή μέρα…είμαι και μόνος μου…

Νταξ δεν τη λες και μουντη τη μέρα με τόσο ήλιο αλλά δεν πειραζει θα σ κάνουμε εμείς παρέα!! :wink:

Η μέρα είναι και γαμώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Εκτος απο ωραιο :!: χιουμορ εχεις και την ικανοτητα τηλεμεταφορας ? :expressionless:

Ελπίζω το ωραίο :!: χιούμορ να μην ήταν ειρωνικό! :Ρ
Ακόμα όχι αλλά το προσπαθώ. Ωστόσο υπάρχουν κ τα ηλεκτρονικά μέσα για να σου κάνουμε παρέα!

πιστευω οτι αυτο με τη τηλεμεταφορα το ειπε για τη μουντη μερα στην λαρισα (μπορει να κανω και λαθος)

[B]εντιτ:[/B] σωστα καταλαβα

Ναι και έχω του πούστη διαβασμααααα:(

Το χιουμορ ειναι καθαρα θεμα το πως το αντιλαμβανεται ο καθενας.
Για την τηλεμεταφορα το ειπα γιατι ο ενας μενει Λαρσα και η αλλη Αθηνα.

Έλα μωρε σιγά λεπτομέρειες! Τι Λάρισα τι αθήνα :stuck_out_tongue:

Είστε πολύ τυχεροί, είχα γράψει ένα κατεβατό, αλλά χάθηκε η σύνδεση και μαζί το κείμενο. Κι επειδή 1) είμαι από τον ύπνο, 2) έχω να βγάλω τα 2/3 της ύλης ιστορία για το αυριανό διαγώνισμα, βαριέμαι να το ξαναγράφω. Κρίμα γιατί είχα ορεξούλα για καμιά κρύα επισήμανση τύπου “λέτε για τις ατάκες μου, αλλά εσείς βγαίνετε εκτός τόπικ, ενώ εγώ το προσεγγίζω κάπως”, “papardela, σιωπή και σεβασμός στη μεγαλύτερη”, “Ρόουζ και πορφυρό είδωλο, βάλτε skype αν δεν μπορείτε να το λύσετε”, “Η Μαρκέλλα δεν αναφέρεται πουθενά σε ΑΥΤΟ το θρεντ” και άλλα τέτοια… τέσπααα

ΥΓ: Γράφω λίγο ό,τι να 'ναι, αλλά όταν πρωτοξυπνάω συνηθίζω και πολύ χειρότερα, οπότε απαιτώ κατανόηση! :stuck_out_tongue:
ΥΓ2: - Ω Θεέ μου! Εσύ είσαι! (και καλά με έκπληξη)
- Βασικά ο [I]Τάδε[/I] είμαι, αλλά μου 'χουν ξαναπεί ότι η ομοιότητα είναι τωόντι εκπληκτική.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ…

[SPOILER]… όχι ε; :b Κατανόηση είπαμε…[/SPOILER]

πολλα ναρκωτικα

κατηγορω το εκπαιδευτικο συστημα.

:-k

:dunno:

[SPOILER][/SPOILER]

:smiley: (L)

πριν λιγο διπλωσα ενα πουκαμισο και το φυλαξα στη ντουλαπα…γελασα περισσοτερο

:|:|

[SPOILER][/SPOILER]