Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

γύρους κάνουμε στην πόλη φώναζε μας σουβλατζίδες!

Μπράβο νεκρο!:stuck_out_tongue:

Το ορθογραφικό θα το διορθώσεις ποτέ;

της δινεις ιδεες για stand up

επικρατεί παγωνιά τον τελευταίο καιρό σ’αυτό το θρεντ και παρατηρώ τις αντιδράσεις σας. επίσης παρατηρώ ότι την ρένια την έχει χτυπήσει στο κεφάλι το διάβασμα(ρε ρένια ατάκες γράφουμε). όχι ότι οι δικές μου είναι καλύτερες απλά όταν γελάς με κάτι μου φαίνεται λογικό να το αναφέρεις.
είστε τυχεροί ρε που 'χετε την ρένια! κάνε σαμπσκράιμπ στο θρεντ αυτό(ρένια) για να 'χουμε τις ατάκες που όλοι [U]περιμέναμε[/U]

Δεν ξέρω, δεν ξέρω… Σκέφτομαι σοβαρά να εκδηλώσω τη διαμαρτυρία μου για την υποτίμηση των ατακών μου μέσω της αποχής μου από το συγκεκριμένο θρεντ για κάποιο καιρό…

Και όταν στα new posts δε θα βλέπετε τελευταία καταχώρηση στο “Καλύτερες ατάκες…” από τη William Wilson, όταν εν ολίγοις δε θα έχετε καμία περιέργεια να ανοίγετε το θρεντ, το οποίο τελικά θα ξεχαστεί και κανείς δε θα γράφει…[B]τότε[/B] θα καταλάβετε τι κομμάτι από τη ζωή σας χάσατε, θα το μετανιώσετε, θα κλαίτε και θα με παρακαλάτε να επιστρέψω δυναμικά… αλλά εγώ θα το σκέφτομαι αν θα ενδώσω!

Αυτά.

Πάω να συνεχίσω το προσφυγικό- η αποστήθιση της ύλης των κομμάτων μετατίθεται για τα ξημερώματα. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΜΟΥ!

ΔΕΝ θα ‘χει νόημα η φράση αν διόρθωσω το ορθογραφικο!!
Νιωστ’ το…

[SPOILER]

[/SPOILER]

θα πεθανω…μετα απο τετοιες ατακες και το ψαχνετε γιατι ειμαι μεσα(πλεον) στην καταθλιψη.

*μαρεσει που κανετε και ολοκληρη αναλυση

Όχι πες μου ΠΕΣ μου που θα βρεις καλύτερες ατάκες;; :smiley:

Ροουζ ξεσάλωσες σήμερα… :stuck_out_tongue:

Εγωω; Μα γιατί;;:stuck_out_tongue:

Στηρίζω την αποχή σου από το θρετν, συντρόφισσα. Προχώρα, είμαι μαζί σου :!:

Να ρωτήσω κάτι; Ποιος είπε ότι οι καλύτερες ατάκες πρέπει να σε κάνουν και να γελας; Καλές ατάκες είναι και αυτές που σου λένε κάτι! Αμάν! :Ρ

ΕΔΩ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΑΠΛΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.

ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ”.

Εδώ μπαίνουν μόνο οι καλύτερες των καλυτέρων. Όλοι οι υπόλοιποι που δεν ανήκουν στην ελίτ να πάρουν πούλο.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ Ο ΡΕΜΠΕΣΚΕΣ Ο ΚΑΡΒΟΥ ΣΕ 4 ΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ “ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΝΩ ΟΣΟ ΛΕΙΠΩ”. Ε ΒΕΒΑΙΑ ΡΕ ΓΚΑΖΜΑ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝ . ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

από τη μία λές αυτό , αλλά από την άλλη ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ να με κάνεις ΜΠΑΝ. Ίσως σε μια άλλη ζωή να είμαστε φίλοι :

Πες τα ρε συνείδηση του φόρουμ :!:

έκανα ένα λάθος πριν. Το “ΔΕΝ” παίρνει πάντοτε “Ν” στο τέλος.

Κατά τ’ άλλα τι να πω?

Προτείνω να αποσυρθούνε για μερικούς μήνες. Επίσης να κάνουνε άρση του μπαν μου ΕΩΣ ΤΙΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. Αυτά είναι τα αιτήματα μου.

χαχαχ τον αγαπαω

πειτε μου την ιστορια με το μπαν του επιταφ,δεν την ξερω.

Μαζεύω υπογραφές.

Κοιτα ΦΙΛΕ. Μια μέρα που όπως όλες τις άλλες που μπήκα στο φόρουμ , είχε έρθει ένας φίλος μου σπίτι εδώ και έφτιαξε λογαριασμό στο ροκιν , και καθε φορα που ερχόταν σπίτι μου έκανε τρολλινγκ στο ρολινγκ απο τον υπολογιστη ΜΟΥ , με την άη πι ΜΟΥ και τα δικά μάους και ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Μετά δεν ξέρω πως τα τσακάλια ε΄δω αποφασισαν να κάνουν μΠΑΝ και μενα. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦ ΕΥΓΕΙ