Λολ, σοβαρά υπάρχει;
Ναι, την πέταξε πάνω στην κουβέντα. Βασικά, ο συγκεκριμένος είναι αλήθεια πως λέει διάφορα τέτοια (όπως κάτι για τους ιατροδικαστές που είχα γράψει μερικά ποστ πίσω) που μοιάζουν πράγματι παρμένα από ανέκδοτα. Ντάξει, πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω να ταυτίζονται σκέψεις ανθρώπων που δεν έχουν ακούσει ο ένας τα λεγόμενα του άλλου, οπότε δεν ξαφνιάζομαι κι ιδιαίτερα
Φιλοκαλούμεν γαρ μετ’ ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας.
Άνευ μαλακίας, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί “άνευ μαλθακότητος” βεβαίως-βεβαίως! Δε νομίζω πως εκθηλύνομαι πάντως… εμ, περισσότερο τελοσπάντων! Πρώην θεωρητικέ! ;ρ
[SIZE=“7”][B]τ’ αρχίδια μου κουνιούνται[/B][/SIZE]
μου φαινεται εχεις μπερδεψει τις ατακες με τα μαργαριταρια
Εγώ στην ρένια: «Ρε, δεν ξέρω τι έχω πάθει φέτος αλλά με έχει πιάσει κάτι και τσιμπαω συνέχεια τους κωλους των αγοριών! Μωρε καλά λενε ότι είναι χρόνια του κωλου:p»
καντε το sticky!τωρα!!! :lol:
αν θες να συναντηθούμε να τσιμπήσεις και τον δικό μου
patatas
Χαχαχαχαχααχχαχαχαχ!!! Θαααα το κανονισουμε
Χαζομάρα που πέταξε ο αδερφός μου σήμερα, την οποία για μια στιγμή βρήκα αστεία:
“Άντε ρε μπήκες στα 20! Μεγάλωσες… [B]Δηλαδή σε 10-15 χρόνια θα είσαι milf[/B]…” #-o
:lol::p:p
Πολύ φεϊλ που ποστάρω δικιά μου αλλά γελάω απ’ το μεσημέρι που την είπα
Πρώτο μάθημα πληροφορικής:
- Πόσα μπιτς είναι 1 μπαϊτ;
- Ανάλογα με το τρυπάκι
χα0αχ0αχ0αχ0
Το μόνο πράμα που θυμάμαι από αρχαία πρώτης λυκείου. Από αρχαία γενικότερα βασικά
αχαχαχχααχαχαχαχ :lol::lol::lol::lol:
Η ιστορία αυτή είναι πραγματική και συνέβει στον ξάδερφο ενός κολλητού μου, ο οποίος είναι τρομερός ατακαδόρος και με φοβερή αίσθηση του χιούμορ. Δεν τον έχω δει ποτέ, αλλά αν τύχει εννοείται θα του ζητήσω αυτόγραφο.
Ο τύπος λοιπόν αυτός για μια περίοδο είχε κάνει σχέση με μια κοπέλα που ήταν θεούσα. Η τύπισσα ήταν τρελή και παλαβή με παπάδες, εκκλησίες κλπ. Του έλεγε λοιπόν κάθε φορά που συναντιόντουσταν: “Σήμερα είχαμε μια ολονυχτία, θαύμα περάσαμε”, ή “Σήμερα το πρωί πήγα και εξομολογήθηκα στον πευματικό μου, άλλος άνθρωπος αισθάνομαι”.
Τέλος πάντων, ο φίλος μας έκανε υπομονή όσο μπορούσε, αλλά κάποια στιγμή άρχισε και τη δούλευε γιατί είναι και λίγο αντίθεος σε αυτά τα θέματα.
Η τύπισσα άρχισε και προβληματιζόταν από το δούλεμα του τύπου, οπότε κάποια μέρα του λέει: “Κοίτα, καλύτερα να χωρίσουμε γιατί στη σχέση μου θέλω να είμαι εγώ, το αγόρι μου και ο θεός, ενώ εσύ θες να είμαστε μόνο εμείς”.
Οπότε ο φίλος απαντάει με μια αφοπλιστική ειλικρίνια: “Άκου κοπέλα μου, ότι θες κάνε. Εγώ με το θεό παρτούζες δεν κάνω”.
Φιλος στην ταξη:
Διαβαζε ενα κειμενο η καθηγητρια και ελεγε καπου “Πιναμε εψες…”
- Κυρια, τι ποτο ειναι το εψες?
:razz:
αυτο στην εικονα, αλλα σε ποσοτητα.
Κάποτε στη σχολή είχαμε εξεταστική και γράφαμε ένα μάθημα. Ο καθηγητής ήταν πολύ χαλαρός και καθόμασταν ο ένας δίπλα στον άλλο, αντιγράφαμε, μιλάγαμε κλπ. Κάποια στιγμή ο καθηγητής έρχεται πιο κοντά στα έδρανα και βλέπει έναν τυπάκο ο οποίος όπως καθόταν είχε ακουμπήσει το βιβλίο ανάμεσα στα πόδια του για να κρατιέται ανοιχτό και να αντιγράφει από κει.
Του λέει λοιπόν: Κύριε, τι έχετε ανάμεσα στα πόδια σας?
Και πετάγεται ένας άλλος συμφοιτητής, απίστευτος τύπος, και φωνάζει: Τα αρχιδια του έχει!
:lol3::lol3::lol3:
Για πολύ ώρα δεν μπορούσε να γράψει κανείς από τα γέλια.
Θα θελα να μαι από μια γωνία να κόψω αντίδραση!:lol::lol::lol::lol:
Ντάξει savax έχεις ρέντα σήμερα. Ωραίος.
λονδινο.κοιμομαστε σε ενα δωματιο 5-6 ατομα…ξαφνικα μια κοπελα της παρεας αρχιζει και γελαει.
-τι επαθες ρε?
-φανταζομαι εναν αλιγατορα να βαζει αποσμητικο