Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

#-o#-o#-o
Είχε πάρει τίποτα???
Τώρα θυμήθηκα μια άλλη φάση που μου είχε πει ένας φίλος για έναν άλλο κοινό μας φίλο, λίγο χαζούλης αυτός. Ήταν λοιπόν μια παρέα που είχαν πάει για καφέ (αγόρια και κοπέλες) και ο χαζούλης ήταν κ αυτός μαζί. Μίλαγαν για διάφορα θέματα, ο χαζούλης απλώς παρακολουθούσε τη συζήτηση, δεν ήθελα να προσθέσει τίποτα. Κάποια στιγμή η κουβέντα για λίγα δευτερόλεπτα σταματάει. Οπότε βρίσκει θάρρος ο χαζούλης και λέει:
Ρε παιδιά, ο Μπεργκ () είναι τραυματίας???
#-o#-o#-o 8O8O:?:?
(
) ο Μπεργκ πριν κάποια χρόνια ήταν μπασκετμπολίστας του βάζελου, μεγάλο τσεκούρι.

Καλά το αποπάνω πρέπει να ακούγεται καλύτερα live. Ένα ωραίο που μου χε συμβεί είναι όταν είχε διακοπή ρεύματος και έπρεπε να επαναρυθμίσω το router μετά. Οπότε να μιλάω με την αδερφή μου που σπουδάζει εξωτερικό και να μου κάνει
"Αυτή τη στιγμή δεν έχω ιντερνετ"
“Και μένα έχει γίνει κόκκινο το ένα λαμπάκι στο router που σημαίνει ότι η σύνδεση μου έγινε μπουρδέλο!”:lol::lol::lol:

μερικα πραματα δεν αλλαζουν ποτε

Γιατί ρε παιδιά τόσο χάλια ήταν?

nailed it ο αποπανως

Βασικά μου φαίνεται ότι ήταν από τις ατάκες που όταν τις ζεις εσύ ο ίδιος σου φαίνονται “πάτωμα”, αλλά όταν τις μεταφέρεις γραπτώς η αντίδραση του άλλου είναι :expressionless:

Και μετά να ψάχνει και κάτι ανάλογο σε μεγέθυνση, καλή ώρα.

έντιτ
Deckard <3 <3 <3

Όπως τα λές είναι. Εκείνη τη στιγμή είχαμε πράγματι λιώσει.:smiley: Εσάς δε σας φάνηκε αστείο. Δε τρέχει κάτι απλά ένιωσα σαν να είπα χοντρή πατάτα.

Οσο να ναι οι ατακες χανουν την ομορφια τους οταν της μεταφερεις προφορικα.Ποσο μαλλον γραπτα.Δεν ειναι τοσο το τι ειπες,οσο η στιγμη που το ειπες οποτε λογικο ειναι να μην φαινετε τοσο αστειο στον αλλον.
Αμα αρχισω να γραφω ατακες απο σχολειο κτλπ με τις οποιες πεθαιναμε στο γελιο με τους φιλους μου θα γεμιζαν 3 σελιδες με φωτογραφιες του Κιανου Ριβς.:stuck_out_tongue:

SO DON’T

[SPOILER]=Ρ[/SPOILER]

'Η αλλιως θα τον λεγαμε Silent-Cannibal :razz:

Η δεύτερη ξαδέρφη μου έχει κάνει έναν μπόμπιρα, τον Κωνσταντή, τώρα 4 ετών. Η κοπέλα ασχολείται με διακοσμήσεις, καλλιτεχνείες κλπ και στο σπίτι της έχει ένα ατελιέ. Ένα μεσημέρι λοιπόν ήταν αρκετά κουρασμένη και κοιμήθηκε για κάνα μισάωρο. Όταν ξύπνησε, ο μικρός, ο οποίος πριν πάρει ο ύπνος την ξαδέρφη μου έπαιζε στο δωμάτιό του, είχε εξαφανιστεί.

Τον ψάχνει από εδώ, από εκεί, τίποτα. Τελικά πάει στο ατελιέ της και έρχεται αντιμέτωπη με την εξής εκπληκτική σκηνή: Ο μικρός όσο αυτή κοιμόταν, είχε κάνει μια αυτοσχέδια σκάλα από πράγματα, είχε φτάσει στο πιο ψηλό ντουλάπι και πήρε τη μαύρη μπογιά, μια ακρυλική.

Είχε ανοίξει την μπογιά και είχε βαφτεί ολόκληρος μαύρος: χάρια, πόδια, πρόσωπο, σώμα, όλα. Φόραγε μόνο ένα σορτσάκι του βάζελου. Τον βλέπει η ξαδέρφη μου, παθαίνει εγκεφαλικό." Κωνσταντή, τι χάλια είναι αυτά? Πώς έγινες έτσι?

Και ο Κωνσταντής γεμάτος αθωότητα:

[SPOILER]Είμαι ο Σισέ!!!:D:D:D[/SPOILER]

Η ξαδέρφη έφαγε 5 ώρες να τον καθαρίσει εντελώς από την ακρυλική μπογιά, και βεβαίως τον έκανε περισσότερο μαύρο από το ξύλο!
Όσοι το μάθαμε πέσαμε πάτωμα από τα γέλια, αλλά μάλλον η ξαδέρφη μου δεν θα γέλαγε καθόλου!

Ηθικό δίδαγμα: Ο Σισέ βλάπτει. Γενικά :stuck_out_tongue:

Xααααααχ, ταλεντο ο ανιψιος! :lol: :lol2:

οπως περναγαμε βολτα απο συνταγμα μας σταματανε να μας κανουν ενημερωση(Boring) απο μια ομαδα κατα του χορτου…μιλαγε…μιλαγε…μιλαγε…και καιει εγκεφαλικα κυτταρα τα οποια δεν επανερχονται…μπλα μπλα…και στο τελος ρωταει ενα παιδι που ημασταν μαζι
-“εσεις τι γνωμη εχετε μετα απο αυτα?”
-“οτι σιγουρα εσυ τοση ωρα πρεπει να μου εκαψες περισσοτερα εγκεφαλικα κυτταρα απ’οτι το τσιγαρο”

κραζόμασταν με φίλους για δύτικα-βόρεια (προάστια) :

• Άντε ρε πλουσιόπαιδα που μιλάτε εσείς που έχετε ουρανοξύστες στα μέρη σας, φλώροι! Εμείς το πιο ψηλο κτίριο που έχουμε στο Αιγάλεω είναι ο Αγ. Σπυρίδωνας :stuck_out_tongue:

Aιγαλεωτης εισαι ω ρε Ελρικ?