Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

ω ναι, απ’το κοσμοπολίτικο Αιγάλεω! είσαι συν-αιγαλεώτης? (απτό συνέλληνας του λιακόπουλου :lol:)

E oτι θα εβρισκα συμπολιτη εδω περα, δεν το περιμενα :stuck_out_tongue:

όποια πέτρα και να σηκώσεις θα βρεις έναν αιγαλεώτη από κάτω :8)

Δεν περίμενες; Απ’ το Αιγάλεω; Μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Αττικής; :expressionless:

Κομμενες οι ειρωνιες ε…:evil:

You started it :expressionless:

Δεν ειρωνεύομαι ρε βλαμμένα.

martian με κάνεις και ανησυχώ. :expressionless:

o martian είναι από τα δυτικά κι εμείς απτα δυτικά είμαστε εύθικτοι και περήφανοι (και πληρώνουμε και τις ζημιές μας :lol::lol::lol:)

Ρε Γραχκε νομιζα πως κανεις χαβαλε. Επιτηδευμενη ειρωνια για να με πειραξεις ξερω γω :stuck_out_tongue: Παντως στα μερη μας οι μεταλαδες ειναι μονο προς δειγμα…Σοβαρα!

κάποτε είχα πει τον πατέρα μου πούστη και μου απάντησε ‘αν ήμουν πούστης εσύ δεν θα υπήρχες τώρα’ :p:p

Είμασταν σε ένα καφέ με παρέα και επειδή απαγορεύται και καλά το κάπνισμα, αντί για τασάκια έχουν τα κλασσικά πλαστικά ποτηράκια με νερό. Όπως είναι γεμάτο το ποτηράκι με γόπες το παίρνει ένας και ενώ το φέρνει κοντά στο στόμα λέει α κάτσε να πιω ένα τσιγάρο :lol::lol:

χαχαχ:lol:

Σε παρόμοια φάση,είχα εκνευρίσει τον πατέρα μου και με είπε ‘γαμώ το σόι σου’

μια που το ψυλογαμησατε να πω και εγω. ο κολλητός μου με την μάνα του στο σούπερ μάρκετ…πετάγεται η μάνα του και του λέει "που είναι οι σκυλοτροφες?"
ο φίλος μου… - “να ρε μαλακα.!!” :lol:

Γενικά είναι πολλές, αλλά η πιο πρόσφατη γαμάτη που άκουσα και μου 'ρχεται στο μυαλό είναι η εξής:
Ένας γνωστός έχει βάλει στο μάτι μια κοπέλα. Είναι στην ίδια παρέα, μιλάνε, του λένε οι άλλοι “χώσου ρε, σε γουστάρει χώσου”. Οπότε χώνεται και πάει και της λέει
"Ξέρεις, μου αρέσεις…"
Κι εκείνη απαντά: [SPOILER]“Κι εγώ τι να κάνω??”[/SPOILER]

αυτή δεν είναι ατάκα, βάλτο στο “ερωτική απογοήτευση”.

Μου θύμισε αυτό:

0:22

“τα πιο αλάνια στη γλυφάδα έχουν στο φούτερ κουκούλα χωρίς γούνα από μέσα”

Ασε το τιμονι και πιασε καμια π… καλυτερα.

Απο εμενα σε γυναικα οδηγο που με ειχε χτυπησει παραβιαζοντας STOP.

magkas