Κρατάω την κοιλιά μου απ’ τα γέλια.
Μενω εκει κοντα και ειμαι συνεχεια στη Γλυφαδα.Και το φουτερ που φοραω τωρα δεν εχει γουνα στην κουκουλα!!Yeah!!!Ειμαι αλανι 8)
:lol::lol::lol:
ντάξει τη βούλωσες την καργιολάρα, έπρεπε να της πεις και για κάνα πιάτο της πουτάνας.
βλέπω έχεις τατουάζ ε? γαμάει ρε μαν. δράκος είναι?
έχεις και κάνα κινέζικο ιδεόγραμμα? κι αυτά γαμάνε, και τα tribal. ωραίος!
Ενα δρακακι ειναι. Εχω και ενα στον ωμο…φυσικα απο RAGE. :lol::lol::lol:
:lol::lol: Γαματος ο shaman.
χτυπιεμαι νευρικα
ον τοπικ
Ενας φιλος στην τριημερη κοιταζοντας κατι βλακειούλες βαμβακακια καθαρισμου προσωπου μιας φιλης, αργα το βραδυ και μετα απο ώρες πείνας
"Αχ ωραία! Καραμέλες! :D"
και εφαγε ένα
ενας φιλος μου σε παρτυ τερμα σουρα εφαγε κερι νομιζοντας οτι ειναι λουκανικο
οταν αρχισε να τρωει το φυτιλι καταλαβε το λαθος του
οταν ημανε 2 λυκειου πριν καμια 6 χρονακια δλδς,στα μαθ κατ σηκωνει ο καθηγητης μας εναν τυπα στην ταξη καθε μερα τελυταια θρανιο εξυνε το πουλι του φαση και φυσικα δεν ειχε ανοιξει ποτε του βιβλιο…σηκωνεται στον πινακα για να λυσει ασκηση και ολο χαμογελο λεει!
-“πειτε μου κυριε καθηγητα ,τι να κανω?”
-“λοιπον ταδε,κανε δυο σημεια στον πινακα”(τοτε καναμε για διανυσματα)
ολο κεφι και επειδη ηταν κ εξυπνακιας λεει ο ταδε:
"να τα κανω συνευθειακα? " (καπου θα ειχε παρει το αυτι του αυτη τη λεξη)
τ ακουει ο καθηγητης κ για μια στιγμη πιστεψα οτι ηταν η ερωτηση που περιμενε να ακουσει.
"οχι ταδε,κανε τα μη συνευθειακα!"
οποτε κανει δυο βουλιτσες στον πινακα κ ρωταει “ετσι?”
-"οχι"
σβηνει και κανει αλλα 2 σημεια
-“ετσι?”
-“οχι"
σβηνει ξανακανει
"ετσι?”
-“οχι”
εμεις ειχαμε λυσει στο γελιο μπορω να πω γιατι φαινοταν τοσο χαζος!:lol3:
Aμα ήμουν πατέρας σου θα σε είχα δέσει με αλυσίδες σ’ ένα δεντρο και θα σε μαστιγωνα αλύπητα μαλακισμενο.
Εναλλακτικα, θα σε τηγανιζα.
Λοιπόν κάτσε να πω ένα πραγματικά αστείο σκηνικό γιατί δε γίνεται. Μου λεγε ένας φίλος ότι μετά την πρώτη νίκη της Εθνικής στο Euro 2004 με την Πορτογαλία είχε πάρει λεωφορείο με κάμποσους ακόμα για να πάνε στην Ομόνοια στους πανηγυρισμούς. Χαμός μέσα στο λεωφορείο, φίσκα, όλοι στην Ομόνοια πηγαίνανε, συνθήματα,τραγούδι, σήκωσέ-το-το-γαμημένο-δε-μπορώ-δε-μπορώ-να-περιμένω και τα λοιπά και τα ρέστα. Κάποια στιγμή λοιπόν σε μια στάση μπαίνει μέσα μια τύπισσα και λέει “ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!”. Κόβεται μαχαίρι η βαβούρα και μένουν όλοι κόκκαλο. Οπότε αυτή σκάει στα γέλια.
“Ψαρώσατεεεε…”
“ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ!”
:lol:
μπα δεν είμαι του S&M
λιώνεις /b/ κακία κι έτσι;
Πρώτες τάξεις τώρα του γυμνασίου, είχε βγει φήμη (που αποδείχτηκε μάλλον αλήθεια) ότι ένας συμμαθητής είχε πάρει πίπα σ’ έναν πρώην συμμαθητή (είχε κανά χρόνο που’ χε φύγει από το σχολείο) και είχε γίνει ψιλοσάλος στο σχολείο με το παιδί που παρέμενε (κοροίδεμα τρελό και τα σχετικά).
Τελοσπάντων ένας παλιός μου φίλος (κωλοπαίδι αλλά πολύ γέλιο) ήταν αυτός που είχε γνωστοποιήσει το συμβάν. Ψίλοέκανε παρέα με το παιδί που’ χε δόσει το πουλί του, οπότε τον είχε πάρει(!) τηλέφωνο μετά το συμβάν και μιλάγανε. Και τελοσπαντων τα φερνει η κουβεντα και πανε στο φλεγον ζητημα, και λεει ο φιλος μου:
-Καλα ρε μαλάκα, πως έγινε η φαση???
-Τίποτα μωρέ αυτό, αυτό κι αυτό (πολύ gay λεπτομέρειες)
-Καλά ρε μαλάκα, και γιατί το έκανες αυτό???
[SPOILER](με φυσικότητα τρελή)
-ε ρε μαλάκα, δεν έπαιζε καμιά γκόμενα εκείνη την περίοδο και ξέρεις…[/SPOILER]
[SPOILER]Περιττό να πω ότι αυτή η ατάκα μου’ χει μείνει ανεξίτιλη στο μυαλό, ενώ αν τον αντικρυζα ποτέ δε θα τον κορόιδευα σε καμία περίπτωση. Απλά θα του σφιγγα το χέρι, με κλαυσιγελό…[/SPOILER]
Δεν ηξερα που να το ποσταρω…Κομμεντ κατω απο το κομματι Baka των Assassin στο youtube…
"DUNNO ΙF THIS IS FUCKING JAPANESE BUT IN GREECE WHEN WE SAY “BAKA” WE MEAN THE BIG BELLY THAT COMES FROM DRINKING A LOT OF BEER!
ΗΑΙL THRASH! ΤΗΕ DAY AFTER TOMORROW ASSASSIN COME TO ATHENS! ΜΥ “ΒΑΚΑ” WILL BE THREE TIMES BIGGER ON THAT DAY, THAT’S FOR SURE…"
Έχω ακούσει πολλές ωραίες ατάκες αλλά από τις καλύτερες είναι:
- κανει στον δρομο ένας οδηγος μια μ@λακιτσα και ανοίγει ο αλλός το παραθυρο και τον λέει: “που πας ρε τραμπακουλα!” και απαντάει ο άλλος "δεν με λενε τραμπακουλα!"
2)Ενας φίλος μου έλιωνε σε ενα παιχνιδι σε ένα νετ καφε και πάει μια κοπέλα διπλα του και τον λεει: “γεια σου, πως σε λένε;” - “Νικο…” - “εμενα Μαρια” - “δεν πειράζει, κανεις δεν είναι τέλειος!” - είμουν σε ένα ταξί στην Αθήνα και ο ταξιτζής ήταν πολύ ‘μπινελικιαρης’! σε μια φάση παει να χωθει ένας και να μας παρει την θεση και λιγο πιο περα καθομαστε διπλα διπλα με τον τυπο… το κοιτάει ο ταξιτζης και τον λεει: “ρε φίλαράκι τι βιάζεσαι; θα σου κρυώσει η σούπα;”!!!
Αυτό με την “μπάκα-baka” γέλιο μέχρι δακρύων!