Μου έχουν πει και μια άλλη ατάκα από τσακωμό οδηγών (κλασικά). Φαγώνεται στο δρόμο ένας με μια τύπισα. Της λέει το κλασικό “άντε να πλύνεις κάνα πιάτο”. Η απάντηση της τύπισας: “έχω ένα μαλάκα σπίτι σαν και σένα και τα πλένει”…
Αν το έλεγα αυτό σε γυνέκα οδηγο και με έδινε αυτην την απάντηση, θα είχα σκάσει στα γέλια! κατι παρόμοιο είχα παθει και με την μάνα μου! εγω είμαι αδυνατος, και μια μέρα πειραζα την μάνα μου μέχρι που με κοιτάει και με λεει με ένα ‘αντε γεια’ ύφος: “αντε ρε, στεκα απο μπιλιαρδο!” με ταπωσε, δεν την ξανασκαλισα εκείνη την μέρα αλλά έλιωσα από τα γέλια!
Καλα αυτα με τους ταριφες ειναι σταθερη αξια. Ειδικα αν ειναι σεξιστικα. Μια φορα ειχε κλεισει μια εξοδος στην εθνικη λογω ατυχηματος και οταν ο ταριφας πηγε να στριψει εκει, τον σταματησε μια αστυνομικινα και του λεει "συγγνωμη κυριε, δε μπορειτε να περασετε απο δω"
Και της κανει ο ταριφας με ενα υφακι Καλυβατση "γιατι μωρη, σφουγγαρισες?"
Ψοφησαμε ολοι στο ταξι.
Τιποτα βασικα, πραγμα που μου εκανε εντυπωση. Η τυπισσα το πηρε αρκετα καλα. Προφανως και δεν της αρεσε αλλα του μιλησε ηρεμα και του ειπε να γυρισει πισω γιατι εμποδιζε. Εγω ελεγα οτι θα γινοταν φασαρια με το μαλακα που μπλεξαμε και δε θα φταναμε ποτε στον προορισμο μας. Μπραβο στη γκομενα για την υπομονη της.
Αυτή την ατάκα που λένε οι ταρίφες την έχω ακούσει και γω από άλλα άτομα. Φαίνεται είναι αρκετά συνιθισμένη και χρησιμοποιείται κατά κόρον, στην ίδια μορφή ή ελαφρώς παραλλαγμένη. Π.χ. κάποιος ταρίφας μπορεί να πει “γιατί μαντάμ, έχετε κάνει ΠΑΡΚΕ???” (παρεμφερές δηλαδή με το σφουγγάρισμα).
φίλος με αφίσα στο χέρι έψαχνε μονωτική ταινία για να τη κολλήσει στο τοίχο.εγώ δίπλα του.
ερώτηση: έχεις καμμία ταινία?
απάντηση: το πολύ σκληρός για να πεθάνει τό δύο.
Ντοκουμεντο με βιντεο απο τη σκηνη για να αποδειξω οτι εγινε? Αν το ηξερα οτι θα εφτανε η συγκλονιστικη στιγμη να μη με πιστευουν σε ενα φορουμ και να με νοιαζει, θα το τραβαγα βιντεο.
Η και οχι
alucard μη σκας, τα μισα που χουν ειπωθει εδω μεσα ειναι ουρμπαν λετζεντ που και καλα εγιναν μπροστα μας. ευτυχως το σταματησες πριν παει τον ταριφα στο τμημα και εσεις κανετε οτοστοπ και σας παρει ενας τυπος που…