Είμαι στο οδοντιατρείο που δουλεύω μαζί με τον chief οδοντίατρο aka το αφεντικό μου. Μας φέρνει μια ασθενής κάτι παγωτάκια και τα τσακίζουμε. Σε μια φάση παίρνει ο chief ένα με γεύση καραμέλα, τραβάει μια δάγκα και μου λέει “φάτο, δε μου αρέσει”. Εγώ το παίρνω, το χλαπακιάζω και μετά του λέω:
[B]“Αυτός είναι ο καπιταλισμός, να τρώει ο εργάτης τα αποφάγια του αφεντικού του”. [/B]
Ένας φίλος του πατέρα μου οδηγεί εδώ και δεκαετίες ολόκληρες Vespa, χωρίς να έχει βγάλει ποτέ του δίπλωμα οδήγησης ! Είναι στα 50-φεύγα πια, υπεράνω πάσης υποψίας και γι’αυτό ποτέ δεν τον έχουν ελέγξει για δίπλωμα. Επίσης, είναι αθεράπευτος χιουμορίστας, ετοιμόλογος κα με ατάκες φωτιά.
Μια φορά λοιπόν, οδηγούσε αμέριμνος τη Βέσπα του και πέρασε ένα κόκκινο φανάρι.
Να σου λοιπόν ο τροχονόμος, τον βλέπει και τον σταματάει. Για καλή του τύχη δεν του ζητάει δίπλωμα και τον ρωτάει :
[I]- Μα καλά, το φανάρι που ήταν κόκκινο δεν το είδατε ?
[/I]
Τότε αυτός απαντάει με περίσσιο θάρρος/θράσος :
[I]- Το φανάρι το είδα, [B]εσένα[/B] δεν είδα…
[/I]
:lol: Όπως καταλαβαίνετε, ο τροχονόμος δεν μπορούσε να βγάλει άκρη με τον τύπο και τον άφησε να φύγει με μια απλή παρατήρηση…
Εντάξει,όχι ακριβώς ατάκα αλλά σαν σκηνικό εγώ γέλασα αρκετά:D
Σήμερα το πρωί ήρθε ένας τύπος να μας βάψει την σκάλα,ο οποίος είναι 40 χρονών και γενικά έχει ένα “ωραίο” παρελθόν…Λίγο από εδώ,λίγο από 'κει,ε μικρός ήταν και έμαθε:roll:
Και καθώς έκανε την δουλειά του εγώ είχα βάλει το “Into The Void” και συμμάζευα.Σε μία φάση πάει ο πατέρας μου να δει αν θέλει κάτι και ακολουθεί ο εξής διάλογος:
Τύπος: Να σου πω ρε Γιώργο,το γύρισες στους Black Sabbath;
Πατήρ: Τι λες ρε;
Τύπος: Έχεις γίνει φρικιό μου φαίνεται ε
Πατήρ: Δημήτρηηη τι λέει αυτός εδώ ρε;;
Μετά βγήκα εγώ και είχα ξεραθεί από τα γέλια:lol::lol:
Εγώ πάω σε ένα ωδείο στο οποίο πέφτουν πολλές προστυχιές και ατάκες σεξουαλικών υποννοούμενων.
Μια μέρα μια φίλη μου που κάνει μαθήματα ντραμς, πάει στο ωδέιο φορώντας μια μαύρη βλακεία στο λαιμό σαν κορδόνι. Την βλέπει ο καθηγητής που το φορούσε και της λέει: “Τι ειν’ αυτό μωρή; Μαύρη ζώνη στα τσι****κια;;;”. Ε, πεθάναμε όλοι στο γέλιο.
Δεύτερο σκηνικό που ξεχώρισα πάλι μέσα στον ίδιο χώρο, μια κοπελιά κάνει μαθήματα κιθάρας στους αρχάριους. Έρχεται καινούριος μαθητής και κάτι ρωτάει για τον αντίχειρα που μπαίνει πίσω από την ταστίερα της κιθάρας. Η απάντηση της κοπελιάς: “Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλος είναι. Πρέπει πάντα να μπαίνει από πίσω”.
Βασικά είχα account αλλά δεν θυμάμαι καν το nickname και μιας και διάβαζα πότε πότε εδώ μέσα αποφάσισα να ξανακάνω την εμφάνιση μου! Και σιγά μη δε με καταλάβαινες εσύ!!!
Εγώ: Τι λέει ρε παίζεις κανένα παιχνιδάκι στο pc?
Φίλος: Οχι ρε φίλε βαριέμαι, μόνο το πουλί μου παίζω, είναι το μοναδικό παιχνίδι που μπορώ και τερματίζω!:lol::lol::lol::lol:#-o#-o
Well,μπορεί να μην είναι αστείο αλλά όταν το άκουσα είχα λιώσει
Παππούς έχει κλείσει το δρόμο με το αμάξι σε ένα τύπο και καθόταν εκεί και περίμενε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Ο τύπος τα παίρνει,βγαίνει από το αμάξι και τον αρχίζει στα βρισίδια!Ο παππούς χαλαρός περιμένει να τελειώσει ο τύπος και του λέει :
“Τελείωσες;Που τραγουδάς να σου στείλω λουλούδια;” #-o :lol:
Την προηγούμενη βδομάδα είχα βγει μια βόλτα στο θησείο με την --tatsoman-- και τον martian και μέσα σε όλες τις μαλακίες που λέγαμε κάποια στιγμή πειράζοντας τον Κωστή του είπα να πάει να ξαπλώσει στο δρόμο. Στο τέλος ξαπλώσαμε και η δύο. Είχε κόψει η κίνηση οπότε λέω εγώ αν έρθει κανα μηχανάκι θα το ακούσουμε. Και ο Κωστής: Μάλλον θα το νοιώσουμε!!!
περπατάμε με παρέα στην πλατεία του χωριού
περνάμε δίπλα από μια κλασσική καφετέρια με παπούδια και την τβ να δείχνει ποδόσφαιρο
ένα παιδί από την παρέα ρωτάει:
-Τι παίζει?
ακούω από τους παπούδες κάτι για αελ και απαντάω:
-λάρισα κάτι
γυρνά μια κοπέλα από την παρέα και μου κάνει:
-ε?τι λάρισες??
Παίζει να είναι τρελή μούφα, αλλά μου το έχει πει παιδί που εμπιστεύομαι.
Στην μονάδα που ήμουν, πριν κάποιες ΕΣΣΟ, μαζεύει ο Λοχαγός τους φαντάρους και τους λέει ότι στην αυριανή επιθεώρηση του διοικητή πρέπει να προσέχουν, γιατί έχει κόλλημα με την ιστορία της Ελλάδας και θα τους κάνει αντίστοιχες ερωτήσεις. Τότε ήταν φαντάρος ένας τριαντάρης φουλ λαϊκός τύπος, καμένος με μπουζούκια, ανοιχτό χιτώνιο και καδένα φάση. Πάει λοιπόν ο διοικητής και των ρωτάει: “Παιδί μου. Τι ξέρεις για τον Παύλο Μελά?” και απαντά ο φαντάρος: “Ζαφείρης, κύριε διοικητά”