Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

ε μαλλον ειναι μουφα!!!

Διαβαζε ενας φιλος μου για σηματα επειδη δινει σε λιγες μερες και τον ρωταγα μερικα σηματα να τεσταρω τι εχει μαθει.

Πεφτουμε σε αυτο

και μου κανει με εντελως σοβαρο υφος “Οδος υποχρεωτικης διελευσης παιδεραστων”

:’)

Μόλις μου το είπε ένας φίλος.
Είχε πάει στα Γιάννενα με μια παρέα, και πάνε σε μια ταβέρνα. Εκεί πιάνουν κουβέντα με μια γιαγιά. Σε κάποια στιγμή ο φίλος κάτι τις λέει για τη μουσική της ταβέρνας, και λέει η γιαγιά:
-Εμείς εδώ παίζουμε απ όλα. Μέχρι και το [B]κουτσουμπίλο [/B]βάζουμε καμιά φορά.
Την κοιτάει απορημένος ο φίλος.
-Κουτσουμπίλο? Τι ναι τούτο ρε γιαγιάκα?
-Έλα ρε, δεν το ξέρεις, μέχρι και ο Μπομπ Μάρλεϋ το λέει.
(Εννοούσε το Could you be loved…)
Πάτωμα όλοι στην παρέα…

Το “κουτσουμπιλό” πάντως (με τον τόνο στο όμικρον, ναι) είναι πολύ παλιό αστείο.

Κι εγώ κουσουμπιλό το ξέρω, και η αλήθεια είναι ότι με την επανεμφάνισή του σε γνωστή διαφήμιση έμεινε σε πολύ κόσμο.

Φάτε τώρα όλο το ΦΑΙ γιατί αυρίο έχουμε τσουβάλιασμα και γοπινγκ
ΑτάκΑ εποπ στα μαγειρεία…

[I]“ΕΝΑ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ”[/I]

Που το άκουσες αυτό?
Επική ατάκα

Γαμάτο!

:lol::lol::lol:

το χω ξανακουσει!

αλλο να το περιγραφει βεβαια απο κοντα κ αλλο να το διαβαζεις…αλλα η ιστορια εχει ως εξης

εχει ενας φιλος μου ενα σουπερ τσιγκουνη παππου…και δουλευει ακομα ενα ψιλικατζιδικο που εχει…οποτε καθε χριστουγεννα που γυρναγε ο φιλος μου απο φοιτητης στα πατρια πηγαινε να τον βοηθαει

περυση λοιπον ειχε γεννεθλια ο παππους 22/12 και λεει ο φιλος μου στη γιαγια του να παει να παρει ενα μπλουζακι επειδη δεν προλαβαινει ο ιδιος και να το δωσει στον παππου του δωρο…παει η γιαγια λοιπον,το παιρνει και το λεει στον παππου…οποτε στο κλεισιμο του μαγαζιου ακολουθει το σουρεαλ
-νικο?
-ναι…
-να σου πω…μου ειπε η γιαγια οτι ειπες να παρει ενα μπλουζακι για μενα
-ναι…α το πηρε κ ολας?καλοφορετο κτλ κτλ
-ναι αλλα πηρε λεφτα απο το ταμειο και μου ειπε οτι εκανε 55 ευρω…ακου να δεις παιδι μου…εγω τα χριστουγεννα ειχα σκοπο να σου δωσω 50ευρω για το καλο…οποτε δωσε μου 5ευρω τωρα να κλεισω ταμειο και ειμαστε πατσι!!!

:lol::lol::lol::lol:

( ο ιδιος παππους οταν του πανε κανα πλαστο 50ευρω στο μαγαζι και το ανακαλυπτει…εννοειται οτι φρικαρει…οποτε…παει στην εκκλησια…αφηνει το πλαστο 50αευρο και παιρνει “ρεστα” 30…και καλα οτι θελει να αφησει 20 ευρω στο παγκαρι:lol::lol::lol::lol:…καθαρο κερδος=30…win!!)

Θεός ο παππούς. :lol:

Λοιπόν ας πω κι εγώ ένα κι όποιος γελάσει έχει καλώς. :smiley: Σχετικά πρόσφατα έχει ανοίξει κάτω στο Ηράκλειο καινούρια αλυσίδα fast food με το όνομα Σταμάτης. Το καλοκαίρι πετυχαίνουμε με τον αδερφό μου διαφήμιση σε τοπικό κανάλι, οπότε λέει ο αδερφός μου: “ωραία, μετά το Γρηγόρη, τώρα και Σταμάτης”. Μετά από κάνα δίλεπτο που σταμάτησα να γελάω πέταξε ένα ακόμα καλύτερο. “Βέβαια σε σχέση με το Γρηγόρη άργησε, αλλά οκ, Σταμάτης είναι αυτός”.

:bow2:
θεος ο παππους…

Aτακα της γιαγιας μου φετος το καλοκαιρι (περιγραφω ολο το σκηνικο): Μπαινει στο δωματιο να με ξυπνησει για να παω στην παραλια ξερω ‘γω. Εγω κοιμομουν μονο με το μποξερακι οποτε οταν ψιλοξυπναω σηκωνω το ποδι μου προς το μερος της, το τεντωνω και της λεω:
-Ξερεις τι λενε γι’ αυτους που εχουνε μεγαλα ποδια ε?
-Τι? Οτι εχουνε μεγαλη πουτσα?

Ατακα φιλου μου στην λυκειαρχη μας: Μας εχει τσακωσει να παιζουμε ποκερ με λεφτα και μαρκες και εχει παρει την τραπουλα του φιλου μου στο γραφειο και του εχει πει να παει να την παρει το μεσημερι. Ο φιλος μου αυτος ειναι τρελα ησυχος, μαθηταρας του 19-20 και γενικα παιδι υπερανω πασης υποψιας (αλλα γαμω τα παιδια). Παει λοιπον το μεσημερι στο γραφειο και βλεπει την λυκειαρχη να παιζει με την τραπουλα και της λεει:
-Επ τι γινεται εδω?
-Να βρε Μ. μια πασιεντζα ειπα να ριξω
-Ετσι εισαι ε? Θα σου πω εγω!!! αυριο θα παιζουμε ποκερακι σε καθε διαλλειμμα
(σαν φραση δεν γαμει και τοσο αλλα το σκηνικο που ακουστηκε την ανεβαζει στην κορυφη)

Ενα δικο μου:
Γραφουμε τετραμηνιαιο θρησκευτικα και ειμαστε ολοι σε μια φαση νευρικου γελιου, αντιγραφης και τα σχετικα. Η θεολογος λοιπον, 50αρα χριστιανη βαμμενη με ενα απελπισμενο βλεμμα αρχιζει να ρωταει:
-Γιατι? γιατι? γιατι? (εννοωντας “γιατι κανετε τοση φασαρια”)
Και απανταει η αφεντια μου
-Γιατι εχω εεεεεσενα πλαϊ μου…

Μολις θυμηθω κι αλλες θα ποσταρω!!!

Δεν είναι τόσο αστείο αλλά είναι σίγουρα στα καλύτερα σκηνικά που έχω ακούσει.
Είμαστε σε έξοδο με παιδιά που ήμασταν στο κέντρο των Γιαννιτσών μαζί και ένας παίρνει ένα άλλο παιδί που έχει πάει Ειδικές Δυνάμεις στην Νάουσα.
Και του λέει πόσο πούτσα είναι κλπ αναφέρει σκηνικό: Κάθονται στα μαγειρία, τρώνε, αγγαρεία, δεν εχει σημασία και ξαφνικά μπαίνει ένας μέσα και τους λέει:
"ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ"
Για κάμψεις προφανώς.
Η βλακεία πάει σύννεφο, δεν είναι τίποτε αυτό μπροστά σε άλλα, αλλά έλιωσα όταν το άκουσα.

αφού καθόμουν σε μαγαζί με γκομενάκι, είχαμε πιει τα ποτάκια μας και είχαμε έρθει κάπως πιο “κοντά” ,έγινε ο εξής διάλογος:

γκομενάκι: νομίζεις ότι δεν έχω καταλάβει ότι τόση ώρα χαιδέυεις το μπούτι μου?
elric: νομίζεις ότι τόση ώρα δεν έχω καταλάβει ότι μαφήνεις να χαιδεύω το μπούτι σου?
δε ξέρω γιατί αλλά μάρεσε σαν διάλογος :stuck_out_tongue:

Αντρικια απαντηση \μ/

Κωστη η σωστη αντρικεια απαντηση θα ηταν “ΣΚΑΣΕ γυναικακι και μην φερνεις αντιρρησεις” :p…Elric με απογοητευεις…:stuck_out_tongue:

Mια φοβερη ατακα/ανεκδοτο που διαβασα απο καποιον που εκανε σχολιο στο [B]’‘Evil [/B][B]Eyes’’ [/B]του [B]Dio[/B],στο [B]You [/B][B]Tube[/B] και το οποιο μου αρεσε παρα πολυ,καθότι συμφωνω απολυτα!!!

[SPOILER]1945, Adolf Hilter died and went to Hell. Satan asked, “why are you in Hell?” He replied, “I am responsible for the massacre of millions” Satan said, “well done, sit to the right of my throne.” 1953, Joseph Stalin died and went to Hell. Satan asked, “why are you in Hell?” He replied “I killed millions to stay in power” Satan said “good, sit to my left” 2010, Ronnie James Dio died and went to Hell, Satan asked, “why are you in Hell?” Dio replied, “Bitch, get the fuck off my throne!”

[/SPOILER]

[SPOILER]αν εξαιρεσουμε τη μαλακια με τον Σταλιν…[/SPOILER]

γαμησε!!