-δε μου εχεις εμπιστοσυνη???
-εγω δεν εχω εμπιστοσυνη ουτε στο κωλο μου… μια φορα πηγα να κλασω και χεστηκα!!!
Ποια μλκια?
Και καλά δε πιστεύει ότι σκότωσε εκατομμύρια για να μείνει στην εξουσία. On topic:
Μιλάγαμε με φιλαράκια μου για το πως κάποιοι βρίζουν στο internet επειδή δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και τους λέω “Καλά αυτοί είναι ηλίθιοι ρε θα σε βρίσουν ακόμα και αν τους πείς ότι γουστάρεις να γαμάς κατσίκες γιατί θα πούν <είσαι μαλάκας καλύτερα με πρόβατα!>”
Το κατάλαβα προφανώς…
Σε αθλητικό φόρουμ θεσσαλονίκης…
Γράφει ένας: “Μαλάκες μόλις έχεσα και βγήκε ένα κουράδι τέρας το οποίο ψήνομαι να βγάλω φωτό και να το ανεβάσω να το δείτε”
Απάντηση επίγειου θεού: “πάνε στη χέστρα, κοίτα καλά το σκατό που έβγαλες και σκέψου ότι μια τσαπού ανάλογου μεγέθους χωράει στον κώλο σου…”
…σπάραξα…
Χαχαχαχαχαχαχα έλεος το μαλάκα!!!
Κάτι τέτοιο μου θυμίζει:
έπαιζα με φίλους το halo στο x-box σε ομάδες (παιχνίδι με όπλα).
λέει ένας από αυτούς:
αυτός: τώρα σας κύκλωσα και θα πεθάνετε.
εγώ: θα μετονομάσω τον παίχτη μου σε Ohm!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΓΑΜΗΣΕ!
Όλες οι ατάκες σας τέλειες!..Αλλά με την παραπάνω δάκρυσα!!! :lol::lol:
:lol3::lol3::bow2: Ενταξει εκλαψα απο το γελιο!!!
o παπαδημουλης τωρα που μιλαγε:
“ο κ.καρατζαφερης πρωτοστατησε οταν εγινε η κυβερνηση παπαδημου, και τωρα εμφανιζεται με προσωπειο κατα του μνημονιου…δεν ξερω γιατι το κανει τωρα αυτο…[B]μπορει επειδη μπηκαμε στο τριοδιο…δεν ξερω[/B]…”
ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧ
Που λετε, μεσοβδομαδα ετυχε να καθομαι με τον πατερα μου και βλεπαμε το ματς Εφες - Ολυμπιακος (μπασκετ για οσους δεν γνωριζουν). Και προς το τελος, εκει στα τελευταια 16 δευτερολεπτα καλει time out ο Ολυμπιακος. Τοτε ερχεται και καθεται λιγο μαζι μας η μανα μου. Τελειωνουν οι διαφημισεις, μπαινουν οι παικτες στο γηπεδο και πεταει την αφοπλιστικη ατακα η μανα:
“Αλλαξανε τερματα?”
#-o:lol:
:lol::lol:
Mια και χθες ηταν η ημερα του Αγιου Βαλεντινου…
[SPOILER]“Θα ηθελα να αφιερωσω το “You Shook Me All Night Long” στην παλαμη μου”[/SPOILER]
Γ-Α-Μ-Η-Σ-Ε Σ-Τ-Ε-Γ-Ν-Α:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ατακα φιλου παοκτζη χθες σχολιαζοντας οτι δεν πετανε τπτ στα σκουληκια που πανε να εκτελεσουν κορνερ.
“τελικα αυτη η καλη πορεια στο γιουροπα εχει φερει εναν ευρωπαικο αερα στη τουμπα”
νταξ μπορει να μην φαινεται αστειο,αλλα οπως το πεταξε στο ξεκαρφωτο ελιωσα.
fixed
πω πω πανω που λες δε γινεται πιο αστειο κανει αυτο το φιξ ο captain clegg και εχω κατουρησει απανω μου
Παμε μια μερα με εναν φιλο στον φουρνο να κολατσισουμε και λεει στον φουρναρη οτι θελει μια τυροπιτα. Ο φουρναρης απανταει οτι τελειωσαν οι τυροπιτες και εχει μονο κιμαδοπιτα. Τοτε,γυρναει ο φιλος μου και λεει στον φουρναρη:
[SPOILER]“Κιμαδοπιτα;!; Τι ειναι το κιμαδι!;!;!”:-k[/SPOILER]