Κιμαδι! Χαχαχαχα!
Ατακα δικη μου απο τον στρατο που την θυμηθηκα χθες:
Ημασταν στον θαλαμο 5-6 ατομα. Ο ενας ηταν κυνηγος και εδειχνε σε εναν αλλο ενα βιντεο του στο κινητο στο οποιο πυροβολησε μια παπια στο κεφαλι. Ημουν κι εγω απο πανω τους και το ειδα και ο αλλος εντυπωσιαστηκε και το ξαναβαλε απο την αρχη να το ξαναδει. Σε μια φαση αρχισα να μιλαω στους υπολοιπους και αυτος που βλεπει το βιντεο,απορροφημενος μου λεει “Σςςςς!” και του λεω “Γιατι ρε μλκ, θα τρομαξει η παπια και θα φυγει;”. :lol:
Δεν γινονται αυτα…
:!: http://www.youtube.com/watch?v=P9sQZLtsfp8
Ο χρήστης tasos λέει:
file den mporo to akouo sinexeia kai thelo na to balo me ixia sti taratsa tou fisikou to binteo na paizei me protzektora kai na ksekinisi i epanastasi …kai apo kato na moirazoun patates neurokopeiou
ok :lol2:
:lol::lol::lol: Που το ξετρύπωσες ρε τρελέ αυτό το βίντεο :lol:
χτυπιέμαι
Μη γελάτε ρε :!:
Είναι αντάρτικο το κομμάτι
βασικά άκουγα χαοτικό τέλος, αλλά μετά απ’ αυτό το παράτησα. Μ εκανέ να σκεφτώ διάφορα πράγματα για το αντρικό φύλο
χαχαχαχαχα! επεσα απο τον καναπε!!! :lol::lol:
κλαμα :lol: :lol: :lol: :lol:
Δάκρυσα :lol::lol::lol::lol::lol:
Ειναι αυτο που λεμε ‘’ κο-μουναρος ‘’. :lol:
:lol3::lol3::lol3::lol3::bow2:
ΚΛΑΜΑ.
κυκλοφορεί από τη diapason records, που στην [U]αρχική της σελίδα[/U] έχει και την έλλη κοκκίνου
Κλάμα με τις τελευταίες δύο σελίδες :lol::lol::lol:
Δε ξέρω αν μετράει για ατάκα, αλλά μια φίλη μου λέει τη λέξη “γκρεμίδια”, θέλοντας να αναφερθεί σε γκρεμίσματα =P
κάθε φορά που το λέει είναι και καλύτερη
Σπάραξα με το ποστ…ζω για να το δω σε κανα στέκι βιολογικού να γίνεται πράξη…
Εγω λεω να το παμε ενα βημα παραπερα, και να ‘‘τον’’ φερουμε για live στο βιολογικο !
Προβλεπεται να εξελιχθει σε μια νεα ‘‘νυχτα Βανδαλουπ’’.
:lol:
Τύπος ειλικρινώς αγανακτισμένος προς την κοπελιά του που πήρε τηλ: “Αφού σου είπα θα σε πάρω σε πέντε λεπτά, τι με παίρνεις κάθε μίση ώρα;”
Κλαίω… Πραγματικά!!! χαχαχαχαχαχα Τι θεος ο τύπος!!
Έχω πιάσει το θρεντ απο την αρχή και έχω λιώσει στα γέλια… Μετά πάω στο παράθυρο και βλέπω ότι χιονίζει… και κοντεύει να μπει Μάιος… άτιμη γερμανία…
Λοιπόν, ατάκα φίλου στο πανεπιστήμιο, κάπου Δεκέμβρη μήνα, καμιά δεκάρα χρόνια πριν:
“-Ε, μλκς, πάμε κανα μπασκετάκι το απόγευμα?”
"-Ε, πάμε, ξέρω γω, κατά τι ώρα?"
"-Ε, ξέρω γω, κατα εφτά?"
"-Τι εφτά ρε μλκ, εφτά θα έχει νυχτώσει…"
[σιωπή 5 σεκοντ]
“-Ε ντάξ’, άμα δεν έχει νυχτώσει όμως, παμε?”
Αχαχαχ όποτε το θυμάμαι μου φτιάχνει η διάθεση, φάγαμε βραχυκύκλωμα όλοι…
-Μιλαμε διαβασα σε ενα σαιτ οτι οι Μεταλικα διαλυθηκαν…αλλα ευτυχως τελικα ηταν φαρσα.
-Φαρσα ειναι που δεν εχουν διαλυθει ακομη