Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

προχθές βραδύ(έβρεχε) βγήκαμε για ποτο και ενας φιλος μας άργησε καμια ωρα να ερθει, οποτε οταν ήρθε τον ρωτάμε…
-αντε ρε μαλακα τι έκανες τοση ωρα?
-Ασε βγήκα με μία γκόμενα μπάζο!! εε οκ λεω λεω…και την άφησα στην βροχή 5 λεπτά!!Μ@υνί έγινε…

εντάξει προφανώς και δεν ειναι δικο του αλλα εκείνη την ωρα πεθάναμε…

:lol::lol:
Ωραίος, μάμησε το αποπάνω!

:bow2:

Στο ωδείο, χειμώνα, κάνει του κώλου το κρύο σε φάση αν δεν ανάψεις αρκουδισιον μισή ώρα πριν το μάθημα, είναι αδύνατον να κάνεις μάθημα και ειδικά στην αίθουσα του πιάνου. Οπότε ακολουθεί τηλεφωνικός διάλογος για το αν ο καθηγητής του πιάνου (Τάσος) έχει εκείνη την ώρα μάθημα με έναν πιτσιρικά:
-Έλα ρε Τάσο! Να σε ρωτήσω, έχεις μάθημα με τον Οδυσσέα στις 6;
-Ναι ναι έχω έχω!
-Α οκ, για να σου ανάψω και το air condition.
-NΑΙ ΝΑΙ! ΑΝΑΨΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΟ!

Επίσης, ένας φίλος είναι κολλημένος με deep purple και στο e-mail του στο τέλος έχει ένα dp και του λέει ένα πάλικάρι “Ρε συ, το dp στο mail σου τι σημαίνει; Double penetration;”

Πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο, μάθημα Μικροοικονομία 1. Της πόπης στο τμήμα, ο καθηγητής στον κόσμο του. Η ιδιαιτερότητα που είχε αυτός ο τύπος ήταν ότι δεν μπορούσε να πει το ρ.
Έτσι λοπόν, μια μέρα προσπαθούσε να εξηγήσει μια συνάρτηση και συγκεκριμένα αν έχει ευθεία γραμμή ή όχι. Λέει λοιπόν: Αυτή η συνάγτηση είναι με γαμμή ή χωγίς γαμμή? :lol:
Και λέει ένας παλίκαρος από κάτω: Σε γαμμή, σε γαμμή. :lol:
Πάτωμα μετά.

αχαχαχαχα double penetration!!! :lol:

Σήμερα είπαμε να βρεθούμε με τον Κωστή (martian) για έναν καφέ και επί τη ευκαιρία να πάμε να πάρει εισιτήριο για Megadeth. Οπότε πάμε ticket house, και εκεί στο εκδοτήριο, για κάποιο λόγο ο Κωστής μίλησε με μια απίστευτη ένταση και ακολουθεί ο εξής διάλογος μεταξύ Κωστή και πωλήτριας:
-Ναι, θέλω ένα εισιτήριο για Megadeth (με την ένταση και την πόρωση ενός φανμπόη)
Του το δίνει και λέει:
-Πάρε ένα ζαβαξ, έχει φαρμακείο πιο κάτω!

Λιώσιμο!

Τονε πειραζει η καφεϊνη αυτονα…

Και να φανταστείς ήταν πριν πάμε για καφέ!

:lol: :lol: :lol: η ελλειψη καφεϊνης τοτε…θελω να τον δω πως θα κανει στους μεγκαντεθ…

α ρε Κωστα!!!:lol:
μηπως ηταν κουκλα η κοπελα και κομπλαρε??? :stuck_out_tongue:

Αχαχαχαχαχαχα παρ’τα! :lol:

Επρεπε να δειτε Martian στο μετρο ποσο ευλαβικα κραταγε το εισητηριο
Bolt Thrower.Λες και ηταν γυαλινο.

Εχω ενα θεματακι με τα εισιτηρια, γενικα…Θυμαμαι, οταν ειχα παρει των Enforcer που ηταν και ωραιο κιολας, το χαζευα τοσο πολυ που αντι για Συνταγμα, κατεβηκα Συγγρου :!:

Βασικα οτι μου γυαλισε λιγο η κοπελια ειναι η αληθεια, αλλα δεν ξερω γιατι μου βγηκε ετσι :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol:

αν κανεις ετσι για τα εισητηρια
οταν θα τους δεις απο κοντα πως θα κανεις?

Hρεμος ειναι! :lol: :stuck_out_tongue: 8)

-πρεπει να μην πουλαει οπως παλια η αμστελ
-ναι εχει πεσει η οικοδομη

@zerohedge: Germany again threatens Greece it will no longer use Greece to bailout German banks again

Μεγάλο tweet.

Στις εκλογές στη σχολή μου λέγανε για τα λευκά-άκυρα στο αντίστοιχο φόρουμ μας και έλεγε ένα από τα άκυρα “Αχ Ιωάννα…” και απαντάει ένας “Ο Ερωτας Στα Χρόνια Του Μνημονίου…” :lol::lol::lol:

χθες ποναγε η μεση της μανας μ κ το μεσημερι μετα το φαγητο μαζευαμε μονοι μας το τραπεζι εγω ο αδερφος μου κ ο πατερας μου(γιατι ναι…γαιδουρια…μετα το φαι τσιγαρο κ αραγμα κατευθειαν…τι την εχουμε την μανα…!!),…αλλος πιατα,αλλος τραπεζομαντιλο,αλλος στη θεση τους τα παρελκομενα κτλ…και γυρναει ο αδερφος μ και μου λεει…"πω ρε μαλακα,σαν να παιζουμε στο μικρο σπιτι στο λιβαδι αισθανομαι!!):lol::lol::lol: