Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

με κολλητο μου βολτα στην πλατεια,οπου ειχε ξεσπασει μια θυελλα απο σορτσακια και φουστιτσες.οποτε γυρναει ξαφνικα και μου λεει ''μαλακα θα βγαλω τα ματια μου σαν τον οιδιποδα":lol:

Τώρα που ο Μητροπάνος συνάντησε τον Steve Jobs, κατάλαβε επιτέλους τι λένε τα κομπιούτερ και οι αριθμοί…

έκλαψα όταν το διάβασα…

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:lol2::lol2::lol2:

:lol::lol::lol:
λάιβ να φανταστώ είναι για λιώσιμο ε.

Θυμαμαι στη Γ’ Λυκειου,στο φροντηστηριο ειχαμε εναν χημικο που γουσταρε να λεει,αλλα και να του λενε/κανουν προστυχα αστειακια. Ενα απογευμα,οπως ηταν στην ταξη,καθεται σε μια καρακλα μπροστα απο το πρωτο θρανιο οπου καθοταν μια κοπελα και της λεει: "Θα μου τριψεις λιγο το κεφαλακι;"
Και τοτε πεταγεται ανες συμμαθητης μας και του λεει: [SPOILER]“Ποιο κεφαλακι; Το πανω ή το κατω;;”
[/SPOILER]

αυτη είναι η καλύτερη ατάκα που εχεις ακούσει?? τι σκατά… και κουφός εχει ακούσει καλύτερη

Έβαλε το meme και νομίζει ότι έγινε καλύτερο το αστείο.

^^ Κανεις τον εξυπνο,αλλα παλι μαλακιες λες.

Τόσο πολύ θίχτηκες;

^^ΚΑΘΟΛΟΥ! Γουστα ειναι αυτα…

[SPOILER][/SPOILER]

Τυχαίνει να μένω απέναντι από δημοτικό σχολείο, οπότε ακούω πιτσιρίκια μέχρι τις 4.30 κάθε μέρα. Τέλος πάντων, τώρα είναι καμιά δεκαριά πιτσιρίκια και τους μαθαίνει ο γυμναστής ποδόσφαιρο! Κάθεται ένας τερματοφύλακας και οι άλλοι σουτάρουν! Ανάμεσά τους είναι και κορίτσια και λέει ο γυμναστής “ωραία τώρα σουτάρει η Ελένη”. Πετάγεται ένα απο τα αγόρια και λέει “Άμα είναι να σουτάρει η Ελένη καλύτερα να σουτάρει η γιαγιά μου”

δεν σε ενοχλεί το κουδούνι και οι τσιρίδες σε κάθε διάλλειμμα το πρωι ;

Δεν έχεις ιδέα πόσο! Είναι και απ’ τη μεριά του δωματίου!

μάσρουμ έφερες την επόχη των παγετώνων στο φόρουμ.

Εβλεπε ο μικρός πριν απο μέρες Μπομπ Σφουγγαρακη και προσπαθουσε τώρα ο Μπομπ να πεισει τον Καλαμάρη (καταλαβαίνω οτι υπαρχουν πολλοι που δεν ξερουν για ποιους μιλάω αλλά :dunno:) να φάει την λεγόμενη Πατυ(Είναι χαμπουργκερ!).Γυρνάει λοιπον ο Καλαμάρης και του λεει: “το ονομάζεις αυτό φαγητο? Αυτό είναι καρδιακή προσβολή σε ψωμάκι!!!”:lol:

Σε τι άτομα νομίζεις πως μιλάς;

[SPOILER]Είσαι τρελός; Και βέβαια ξέρουμε! :D[/SPOILER]

12345

Κοπελα: "Kααααι ναι τελικα εγινε αυτο!"
Εγω: “Με συγχωρεις,κοιταζα τα βυζια σου. Τι ειπες? :)”

Eκεινη τη στιγμη για καποιο λογο μου φανηκε λιγο υποκριτικο να της πω “ααα ωστε ετσι ε?” ενω δεν ειχα ακουσει! Ευτυχως ηταν καλη φιλη και δεν ειχαμε παρατραγουδα :lol: